Εκλογές 2015 - Οι λίστες των υποψηφίων με τη Λαΐκή Ενότητα

Η Λαϊκή Ενότητα έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων της για τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, τονίζοντας ότι είναι κυρίαρχη σε αυτά η παρουσία της ελληνικής νεολαίας, των γυναικών, των εκπροσώπων κοινωνικών κινημάτων και του συνδικαλιστικού κινήματος.
Ο επικεφαλής του κόμματος, Παναγιώτης Λαφαζάνης, θα είναι υποψήφιος στη Β' Πειραιά και στην περιφέρεια Αττικής.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Α' Αθήνας είναι Ζωή Κωνσταντοπούλου, με δεύτερη τη Μαρία Μπόλαρη. Ακολουθούν η Δέσποινα Σπανού και ο Δημήτρης Μπελαντής.
Στη Β' Αθήνας υποψήφιοι στις πρώτες θέσεις είναι ο Δημήτρης Στρατούλης, η Νάντια Βαλαβάνη, ο Κώστας Ήσυχος, η Σόφη Παπαδογιάννη και ο Αντώνης Νταβανέλος.
Στην Α' Πειραιά, ο Στάθης Λεουτσάκος και ο Ζώης Μέλιος. Στη Β' Πειραιά στη δεύτερη θέση, μετά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, είναι ο Δημήτρης Τζανετάκος και ακολουθεί ο Σωτήρης Καρνέσης.
Στην περιφέρεια Αττικής, δεύτερη μετά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη είναι η Ραχήλ Μακρή που μετακινείται από την Κοζάνη και ακολουθεί ο Δημήτρης Πριμηκήρης.
Στην Α' Θεσσαλονίκης στις πρώτες θέσεις είναι η Δέσποινα Χαραλαμπίδου και η Ιωάννα Γαϊτάνη. Στη Β' Θεσσαλονίκης, η Ευαγγελία Αμανατίδου Πασχαλίδου και ο Απόστολος Χαραλαμπίδης.
Επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Αχαΐα θα είναι ο Κώστας Λαπαβίτσας, στη Βοιωτία ο Γιάννης Στάθας, στην Κέρκυρα ο Σπύρος Σαμοΐλης, στην Καστοριά ο Βασίλης Διαμαντόπουλος, στη Λέσβο ο Γιάννης Ζερδελής, στη Μεσσηνία ο Αθανάσιος Πετράκος, στο Ηράκλειο ο Μιχάλης Κριτσωτάκης, και στην Καστοριά ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος,
ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...