Τρίπολη: Βαριά «φιλική» ήττα για Αρκαδικό

Φανερά ανέτοιμος και με πολλές ελλείψεις ο Αρκαδικός ηττήθηκε στο κλειστό της Τρίπολης από τον Φάρο Κερατσινίου, που αγωνίζεται στην Α2, με 50-77. Ήταν το πρώτο φιλικό της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη στα πλαίσια της προετοιμασίας της απέναντι σε μια ομάδα που είναι το μεγάλο φαβορί για άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού Μπάσκετ.

Είναι προφανές πως η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο έχουν πολύ δουλειά μπροστά τους όσο αφορά την οργάνωση αλλά και την ενίσχυση ρόστερ για να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο πρωτάθλημα της Basketleague. Δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Γιάννης Καραμαλέγκος, ο Τρεϊ Μακ Ντόναλντ είχε προβλήματα όλη την εβδομάδα ενώ ο Γιώργος Κοψαύτης τραυματίστηκε και δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Επόμενο φιλικό για την Αρκαδική ομάδα, την Τετάρτη 9/9 με τον Απόλλωνα Πάτρας, στο ΔΑΚ Τρίπολης.
Aρκαδικός (Γιάννης Καστρίτης): Μακ Ντόναλντ, Οοστρουμ, Κοψαύτης, Κωνσταντίνου, Καλλινικίδης, Εζόμο, Τζουγκαράκης, Τσέλλος, Σταματόπουλος, Μπούκερ.
Φάρος Κερατσινίου (Ανδρέας Πολέμης): Παπαδόπουλος, Ζώρζος, Παπαγιαννακόπουλος, Καράμπουλας, Μπατής, Πετροδημόπουλος, Λιακόπουλος, Αγγελόπουλος, Κομποδιέτας, Χόρτσας, Κατούφας, Κακιούζης, Παπαμακάριος, Σκορδίλης.
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: http://www.arcadikosbc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...