Σαμαράς στη Θεσσαλονίκη: «Την Κυριακή διαλέγουμε κυβέρνηση για δυνατή Ελλάδα ή ακυβερνησία»

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε το βράδυ της Τετάρτης ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη.

Τσίπρας από την Πάτρα: «Ο μόνος που θα χρεοκοπήσει θα είναι ο κ. Σαμαράς και όχι η Ελλάδα» ΒΙΝΤΕΟ

«Απέχουμε μόλις μισό βήμα από την αυτοδυναμία. Και τη Δευτέρα θα το ολοκληρώσουμε αυτό το βήμα» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. Τόφαλος» στην Πάτρα.

Άνιστον: Είμαι η νούμερο 1 σνομπαρισμένη στο Χόλιγουντ - ΒΙΝΤΕΟ

«Ναι, είμαι η νούμερο 1 σνομπαρισμένη του Χόλιγουντ. Aυτό είναι το μόνο θετικό της υπόθεσης!» δήλωσε η Τζένιφερ Άνιστον στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζενέρις καθώς δεν είναι υποψήφια για τα Όσκαρ. 

Βίκυ Κάβουρα: Η πρώτη ανάρτηση μετά το χωρισμό της από τον Οικονομόπουλο

Τι ανέβασε η ηθοποιός στην προσωπική της σελίδα στο instagram
Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από την ημέρα που η Βίκυ Κάβουρα και ο Νίκος Οικονομόπουλος αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης.

Berlin Fashion Week: Η εξώγαμη κόρη του Γερμανού τενίστα Μπόρις Μπέκερ στην πασαρέλα του Βερολίνου

Yπήρξαν και αρνητικές κριτικές με αφορμή το νεαρό της ηλικίας της
Tilda Swinton, Elisabeth Hurley, Katie Holmes- η εβδομάδα μόδας στη γερμανική πρωτεύουσα έχει και φέτος ένα άρωμα από Hollywood. Τις εντυπώσεις έκλεψε όμως η μόλις 14 ετών κόρη του διάσημου τενίστα Μπόρις Μπέκερ (Boris Becker), που έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα του γερμανικού οίκου μόδας Riani στην έναρξη της φετινής επίδειξης μόδας στο Βερολίνο για την περίοδο φθινόπωρο/χειμώνας 2015-2016.

Τρεις φίλοι στη Φιλαδέλφεια Φωτογράφιζαν τα «σκαλιά» του Ρόκι και βρήκαν τον ίδιο το Σταλόνε!

Θέλησαν να ζήσουν για λίγο όπως ο ήρωας των ταινιών και τελικά ήταν... καλύτερο από ό, τι είχαν φανταστεί
Τρεις φίλοι που ταξίδευαν στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ θέλησαν να φωτογραφηθούν στα σκαλιά του Μουσείο Τέχνης της πόλης, όπου συνήθιζε να προπονείται σκληρά ο Ρόκι Μπαλμπόα, ο μποξέρ πρωταγωνιστής των ομώνυμων ταινιών που ενσάρκωσε ο Σιλβέστερ Σταλόνε.

Η Καγιά ζει το όνειρό της-Θα γίνει μητέρα σε 4 μήνες

Η αγάπη της Βίκυ Καγιά στα παιδιά είναι γνωστή. Πάντα επιθυμούσε να αποκτήσει ένα δικό της παιδί και αυτό θα γίνει πραγματικότητα σε λίγους μήνες.

Το ντύσιμο της Μισέλ βγαλμένο από… σίριαλ

Το ίδιο φόρεμα με την Τζουλιάνα Μάργκουλις πρωταγωνίστρια στην τηλεοπτική σειρά The Good Wife φορούσε η Μισέλ Ομπάμα
Δεν ξέρουμε αν είναι σύμπτωση όμως συνέβη. Η Μισέλ Ομπάμα εμφανίστηκε στην ομιλία του συζύγου της για το State of the Union, ντυμένη

Ελένη-Μάκης φτιάχνουν νέο σπίτι και μετακομίζουν σύντομα

Η Ελένη Μενεγάκη & ο Μάκης Παντζόπουλος αφήνουν πίσω τους το παρελθόν, αποφασίζοντας να στεγάσουν τη νέα οικογένειά τους σε ένα σπίτι φτιαγμένο από την αρχή.

Τζένιφερ Λόπεζ: «Δεν μπορώ να είμαι σέξι, γιατί είμαι μαμά;»

Η Τζένιφερ Λόπεζ φωτογραφίζεται σε σέξι πόζες για το Complex και ξεσπαθώνει: «Επειδή μεγάλωσα κι έγινα μητέρα, δεν μπορώ να είμαι σέξι;»
Οι αποκαλυπτικές εμφανίσεις και οι σέξι πόζες της έχουν εσχάτως γίνει αντικείμενο κριτικής.

Ο κρυφός γάμος Παπαρίζου-Καψάλη στη Σουηδία

Το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης παντρεύτηκαν, καταφέρνοντας να μη διαρρεύσει καμία πληροφορία για την απόφασή τους.
Το καλοκαίρι του 2014 ήταν η εποχή που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης θα πραγματοποιούσαν τον γάμο που και οι δυο τους δήλωναν ότι θέλουν πολύ.

Σακίρα: Κάνει πάρτι εγκυμοσύνης για τη… Unicef

Όπως είχε κάνει και στην πρώτη της εγκυμοσύνη έτσι και τώρα η Σακίρα έχει σκοπό να μαζέψει λεφτά για να βοηθήσει τη Unicef

Φωτογραφίζεται με τον Ζεράρ Πικέ και τον γιο τους Ζεράρ και δηλώνει έτοιμη να βοηθήσει μέσω της εγκυμοσύνης της για άλλη μια φορά τη Unicef.

Μ.Σολωμού: «Κινδυνεύω να μου πάρει η τράπεζα το σπίτι»

Η «τσαμπουκαλού» Μαρία Σολωμού δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραδεχθεί ότι αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με χιλιάδες Έλληνες, δηλαδή χρωστάει στην τράπεζα.

ΣΑΜΑΡΑΣ 2012: ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ - O ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ Ζάππειο 1 Ζάππειο 2

Ο άνθρωπος είναι «ντερβισόπαιδο» που θα έλεγε και ο Τσιφόρος. Απολαύστε τον στις προηγούμενες εκλογές του 2012 όταν διαβεβαίωνε τους ψηφοφόρους της ΝΔ πως δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ!
Ο άνθρωπος έχει αυτό που λέμε ισχυρό λόγο. Ότι λέει το κάνει, και γι' αυτό τον πιστεύουμε 100% στις προεκλογικές του εξαγγελίες.

La Repubblica: Σώθηκαν οι τράπεζες και όχι οι Έλληνες *Atene, le accuse alla Troika: "Salvate le banche e non i greci"

Με τον τίτλο «Αθήνα, οι κατηγορίες στην Τρόικα: σώθηκαν οι τράπεζες και όχι οι Έλληνες», άρθρο της εφημερίδας La Repubblica, αναφέρεται στην Ελλάδα, παραθέτοντας έρευνα της βρετανικής μη κυβερνητικής οργάνωσης Jubilee Debt Campaign.

Χειμωνιάτικο σκηνικό με σποραδικές καταιγίδες

Τα βορειοδυτικά και βορειοανατολικά αναμένεται να πλήξουν οι καταιγίδες τουλάχιστον μέχρι τις απογευματινές ώρες
Σκόνη και καταιγίδες στα βορειοδυτικά και βορειοανατολικά αναμένονται μέχρι το απόγευμα, με το σκηνικό να είναι χειμωνιάτικο και πάλι, αλλά χωρίς να πέσει η θερμοκρασία.

Μ.Δουκάκης:Είναι φυσικό να πουν οι 'Ελληνες φτάνει πια

Την πεποίθηση ότι «η Ελλάδα δεν θα πάει πουθενά με τα συνεχιζόμενα μέτρα λιτότητας» εξέφρασε ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του 1988, πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης, Μάικλ Δουκάκης.
«Δεν μπορεί μια χώρα να βγεί από την κρίση με λιτότητα. Το δοκιμάσαμε εδώ στις ΗΠΑ το 1929