Σαμαράς: Εαν δεν κερδίσουμε δεν θα υπάρχει ο αγρότης, όπως τον ξέρουμε σήμερα

Μίλησε για μια σημαντική ημέρα για την Ορθοδοξία και για μια λαμπρή γιορτή για τον ελληνικό λαό Με ένα λευκό περιστέρι στα χέρια, το οποίο απελευθέρωσε αμέσως μόλις ο Τίμιος Σταυρός έπεσε στα νερά του Πειραιά, αλλά και με σαφείς αναφορές στην Ορθοδοξία και στο θρησκευτικό νόημα της Εορτής του Καθαγιασμού των Υδάτων παρέστη στους επίσημους εορτασμούς στο λιμάνι του Πειραιά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας επέλεξε φέτος να επισκεφτεί το πρώτο λιμάνι της χώρας, στην επίσημη τελετή του Καθαγιασμού των υδάτων και της κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στη θάλασσα που πραγματοποιήθηκε και φέτος στην Αποβάθρα που βρίσκεται μπροστά από τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα. Προηγήθηκε Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό Της Αγίας Τριάδας χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ, και με την παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, των αρχών της πόλης, αλλά και βουλευτών. Μετά την τελετή ο κ. Τσίπρας δήλωσε: "Σημαντική μέρα για την ορθοδοξία, λαμπρή γιορτή για τον ελληνικό λαό. Να ευχηθούμε το φως της δικαιοσύνης και της αλήθειας να ζεσταίνει από εδώ και μπρος την πατρίδα μας". πηγη

Βίντεο: Οδηγοί-ακροβάτες και σέξι κορίτσια στην καυτή άμμο ( picture+video )

Απίθανοι μοτοσικλετιστές, εξαιρετικοί οδηγοί 4Χ4 και πανέμορφα κορίτσια ντυμένα με τα άκρως απαραίτητα, συνθέτουν ένα καυτό σκηνικό στο πιο κουλ μέρος της Καλιφόρνιας με τους τεράστιους αμμόλοφους.

Χάρτης: Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι εισαγωγείς σε κάθε χώρα

Οι σημαντικότερες μάχες του 21ου αιώνα θα είναι στον τομέα της οικονομίας. Στο Reddit έκανε την εμφάνισή του ένας χάρτης που δείχνει από πια χώρα προέρχονται οι περισσότεροι εισαγωγές.

Σαουθάμπτον: Νέο ναυτικό ατύχημα «Hoegh Osaka»

Μετέφερε συνολικά 25 επιβάτες, ωστόσο, όλοι τους εγκατέλειψαν το βυθιζόμενο πλοίο εγκαίρως, με τη βοήθεια των λιμενικών αρχών και των σωστικών συνεργείων
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Σαουθάμπτον της Βρετανίας όταν ένα φορτηγό  πλοίο πήρε μεγάλη κλίση, λίγη μόνο ώρα αφότου απέπλευσε από το λιμάνι της πόλης.

Σκωτία: Βυθίστηκε φορτηγό πλοίο Cemfjord με κυπριακή σημαία

Αγνοείται το οκταμελές πλήρωμα – Οι κακές καιρικές συνθήκες δυσχεραίνουν το έργο των διασωστών 
Φόβοι εκφράζονται για το οκταμελές πλήρωμα πλοίου με κυπριακή σημαία, το οποίο βυθίστηκε στις ακτές της Σκωτίας.

Αυστραλία: Εκτός ελέγχου η φωτιά στην Αδελαΐδα

Δύο ηλικιωμένοι αγνοούνται - Δώδεκα κατοικίες καταστράφηκαν
Συνεχίζει να καίει εκτάσεις στην Αδελαΐδα η πυρκαγιά που ξέσπασε σε θαμνώδη περιοχή εξαιτίας της υψηλής θερμοκρασίας που επικρατεί στην Αυστραλία.