Giannis Antetokounmpo:Δυστυχώς, μετά από μήνες δουλειας αλλά και πολλές συζητήσεις με το ιατρικό team, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δεν έχω επανέλθει σε βαθμό που να μπορώ να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο.

 Όλοι γνωρίζουν το πάθος και την αγάπη μου για την Εθνική Ομάδα. Μετα την ολοκλήρωση της σεζόν του NBA, πίεζα συνεχώς το κορμί μου στα όρια του, προκειμένου να είμαι στην κατάσταση που ηθελα για παίξω στο Παγκόσμιο. Δυστυχώς, μετά από μήνες δουλειας αλλά και πολλές συζητήσεις με το ιατρικό team, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δεν έχω επανέλθει σε βαθμό που να μπορώ να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο.Αυτό ξεκάθαρα δεν ήταν επιλογη μου και πλέον πρέπει να συνεχισω την δουλειά ώστε να επιστρέψω στο επίπεδο που αγωνίζομαι όλα αυτά τα χρόνια.

Η Γαλλία και το Μάλι ανέστειλαν την έκδοση βίζας και διακόπτουν κάθε σχέση μεταξύ τους Kλιμακώνεται η κρίση μεταξύ των δύο πρώην συμμάχων

 Η Γαλλία και το Μάλι ανέστειλαν την έκδοση βίζας το ένα στους πολίτες του άλλου, σε μια έξαρση της διαμάχης που έχει ήδη προκαλέσει η γαλλική απόσυρση στρατευμάτων από τον πρώην σύμμαχό τους στο Σαχέλ, δήλωσαν διπλωμάτες.

Γερμανία: Σκέψεις για αποστολή «πειραγμένων» πυραύλων Taurus στην Ουκρανία

 Η Γερμανία φέρεται να εξετάζει πλέον σοβαρά το ουκρανικό αίτημα, που είχε κατατεθεί ήδη από τον περασμένο Μάιο, για την αποστολή υπερσύγχρονων γερμανο-σουηδικών πυραύλων αέρος-εδάφους μεγάλου βεληνεκούς τύπου Taurus, σύμφωνα με το Spiegel. 

Το ενδεχόμενο εξοπλισμού του Κιέβου με πυραύλους αυτού του τύπου, οι οποίοι θεωρούνται κρίσιμοι για την επόμενη φάση της ουκρανικής αντεπίθεσης, απέρριπταν μέχρι πρότινος κατηγορηματικά τόσο το γερμανικό υπ. Άμυνας όσο και η καγκελαρία. Πρόκειται για πυραύλους μεγάλης ακρίβειας στα χτυπήματά τους, δύσκολα ανιχνεύσιμους από τα εχθρικά ραντάρ, με εμβέλεια έως και 500 χιλιόμετρα.

Ρωσικό κτύπημα σε σημείο συγκέντρωσης ξένων μισθοφόρων στη Ζαπορίζια – Καταστράφηκαν και 4 αποθήκες πυρομαχικών Πάνω από 45 μισθοφόροι σκοτώθηκαν

 Οι ρωσικές δυνάμεις χτύπησαν ένα σημείο ανάπτυξης ξένων μισθοφόρων στην πόλη Ζαπορόζια, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Igor Konashenkov.

«Στην περιοχή της πόλης Ζαπορόζια, χτυπήθηκε ένα σημείο προσωρινής ανάπτυξης ξένων μισθοφόρων (ξενοδοχείο).

Μέσα στην απαξίωση των πάντων οι Έλληνες Καταδρομείς μας κάνουν να πιστεύουμε ξανά σε αυτή τη χώρα (βίντεο)

 Την ώρα που το ελληνικό κράτος όπως λειτουργεί μέσω τη κυβέρνησης που βρίσκεται στην εξουσία από το 2019, καίγεται ανυπεράσπιστο, τινάζονται στον αέρα τα πολεμικά του αεροδρόμια, και δέχεται επιδρομές νεοβαρβάρων χούλιγκαν από το εξωτερικό, υπάρχουν κάποιοι στους οποίους μπορούμε ακόμα να ελπίζουμε.

Δείτε νυχτερινή εκπαίδευση από την 35η Μοίρα Καταδρομών και κυρίως ακούστε το τι λένε, τον τρόπο που το λένε, το πάθος για την Ελλάδα που μεταδίδουν και τον τρόμο που σπέρνουν στους εχθρούς.

Η Ινδία και οι ανατινάξεις των σιταποθηκών σε Τουρκία και Γαλλία βάζουν «φωτιά» στις τιμές των τροφίμων

 Η απαγόρευση των εξαγωγών ρυζιού από την Ινδία ωθεί σε παρόμοιες ενέργειες τους αντίπαλους προμηθευτές, για να αποφύγουν πιθανές εγχώριες ελλείψεις, καθώς προσπαθούν να καλύψουν το κενό των 10 εκατομμυρίων μετρικών τόνων που άφησε το Νέο Δελχί, δημιουργώντας μεγάλες ανησυχίες για τον ήδη υψηλό παγκόσμιο πληθωρισμό τροφίμων.

Αποκλειστικό: Ξέπλυμα εκατομμυρίων μέσω εταιριών Real Estate με εμπλοκή και μεγάλης τράπεζας - Τι ανακάλυψε η Αρχή Ξεπλύματος

 Το γαϊτανάκι του στησίματος ανωνύμων εταιριών, ο χορός εκατομμυρίων και μέτοχος «επιχειρηματίας» κάτοικος Παλαιού Φαλήρου με σύζυγο στις φυλακές της Μεγάλης Βρετανίας για ξέπλυμα

Μια απίστευτη υπόθεση ξεπλύματος χρήματος με αγορές ακινήτων πολλών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε ακριβούς νησιωτικούς προορισμούς έπεσε σύμφωνα με πληροφορίες στα δίχτυα της Αρχής για το Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος η οποία έχει ήδη προχωρήσει σε δέσμευση ακινήτων και τραπεζικών λογαριασμών των εμπλεκόμενων εταιριών και φυσικών προσώπων.

Πρώτες μάχες στον Νίγηρα: Γαλλικές δυνάμεις επιτέθηκαν στην Εθνική Φρουρά – Aπελευθέρωσαν τρομοκράτες & στήνουν εμφύλιο – «Επείγουσα Προειδοποίηση Ασφαλείας» από ΗΠΑ

 Γαλλικές ειδικές δυνάμεις επιτέθηκαν σε στρατιωτικό φυλάκιο της Εθνικής Φρουράς τoυ Νίγηρα και παραβίασαν τον εναέριο χώρο σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των στρατιωτικών Αρχών της χώρας.

Σύμφωνα με τις στρατιωτικές αρχές του Νίγηρα, οι Γαλλικές ειδικές δυνάμεις πραγματοποίησαν επιχείρηση για την απελευθέρωση φυλακισμένων μελών της έκπτωτης κυβέρνησης και ηγετών τρομοκρατικών οργανώσεων.

Οι αρχές του Νίγηρα δήλωσαν ότι 16 αρχηγοί τρομοκρατικών ομάδων που συνελήφθησαν τον Ιούνιο αφέθηκαν ελεύθεροι από τις γαλλικές ένοπλες δυνάμεις.

N.Mεντβέντεφ: “Όλο το ΝΑΤΟ πολεμά τη Ρωσία – Θα συντριβούν όπως το 2008 στη Γεωργία – Ειρήνη με τους όρους μας”

 Aν και ολόκληρο το ΝΑΤΟ μας πολεμά ανοιχτά, έχουμε πολλές δυνάμεις για να φέρουμε εις πέρας τη στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία και να επιβάλλουμε την ειρήνη με τους όρους μας υποστηρίζει ο Dmitry Medvedev, αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, ο οποίος κάνει σύγκριση της σημερινής κατάστασης στην Ουκρανία με τον πόλεμο του 2008 με τη Γεωργία.

«Όλο το σύστημα του ΝΑΤΟ ουσιαστικά πολεμά ανοιχτά εναντίον μας.

Σκηνικό παγκόσμιας σύγκρουσης: 11 ρωσικά και κινεζικά πλοία με τεράστια ισχύ πυρός σε διάταξη μάχης έξω από τις αμερικανικές ακτές της Αλάσκα!

 Ρωσία και Κίνα προχώρησαν σε κοινή ναυτική επιχείρηση εναντίον των ΗΠΑ στέλνοντας 11 πολεμικά πλοία με τεράστια ισχύ πυρός σε διάταξη μάχης έξω από τις αμερικανικές ακτές στην Αλάσκα. Προφανώς Ρώσοι και Κινέζοι προχώρησαν σε εικονική επίθεση εναντίον των αμερικανικών βάσεων.

Σύμφωνα με τους Αμερικανούς, πρόκειται για για την μεγαλύτερη ναυτική δύναμη των δυο χωρών που πλησίασε ποτέ αμερικανικές ακτές.

Ο κοινός ρωσο-κινεζικός στολίσκος αναχώρησε από το Βλαδιβοστόκ στις 27 Ιουλίου, περιπολούσε κοντά στην Ιαπωνία και στη συνέχεια έπλευσε μέσω του στενού La Perouse από τη Θάλασσα της Ιαπωνίας στη Θάλασσα του Οχότσκ στις 28 έως 29 Ιουλίου.

Εμπόλεμη Ζώνη ο Διάδρομος Suwalki: Aναπτύχθηκαν χιλιάδες στρατιώτες – Η Ρωσία προσομοίωσε βαλλιστικό μπαράζ κατά Πολωνίας – Aσπίδα σε προέλαση της Βάγκνερ

 Ο χειρότερος φόβος των κρατών της Βαλτικής έγινε πραγματικότητα. Ο Διάδρομος Suwalki μετατρέπεται σε εμπόλεμη Ζώνη καθώς αναπτύχθηκαν 4.000 στρατιώτες της Βάγκνερ μαζί με τον λευκορωσικό Στρατό.

Οι δυνάμεις αυτές ξεκίνησαν στρατιωτικές προετοιμασίες για κεραυνοβόλα προέλαση πάνω στον Διάδρομο Suwalki. 

Και το κυριότερο: Οι ρωσικές δυνάμεις του Καλίνινγκραντ προχώρησαν σε προσομοίωση πυρηνικής επίθεσης κατά στόχων στην Πολωνία με βαλλιστικούς πυραύλους Ιskander-M!

Οι Ρώσοι προετοιμάζονται να ενωθούν με το Καλίνινγκραντ έχοντας πυρηνική “ασπίδα”…

Kατέρρευσε το Ανατολικό Μέτωπο των Ουκρανών: Το Κίεβο εκκενώνει 53 οικισμούς στο Χάρκοβο – Ουκρανός Α/ΓΕΣ: Οι Ρώσοι δημιούργησαν μια “Shock Fist”

 Το ανατολικό μέτωπο κατέρρευσε για τους Ουκρανούς. Η ουκρανική στρατιωτική Διοίκηση εξέδωσε διαταγή υποχρεωτικής εκκένωσης για 53 οικισμούς στο βορειοανατολικό Χάρκοβο λόγω της επικείμενης άφιξης ρωσικών δυνάμεων.

Οι Ουκρανοί κάνουν λόγο για μια “shock fist”, μια ρωσική “ατσάλινη γροθιά” που είναι αδύνατο να ανασχεθεί στην παρούσα στιγμή επιβεβαιώνοντας το WarNews247 για όλα αυτά που έγραφε τον τελευταίο καιρό.

Μάλιστα κυκλοφόρησαν και μερικά φυλλάδια που μοιράζουν οι Ουκρανοί στρατιώτες προς τους πολίτες.

Ο κύβος ερρίφθη: O ECOWAS διέταξε στρατιωτική εισβολή στον Νίγηρα – H Aφρική αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο πόλεμο της Ιστορίας της

 Ο Πρόεδρος του ECOWAS διέταξε το κοινό γενικό επιτελείο να ενεργοποιήσει αμέσως τα στρατεύματα που έχουν διατεθεί, με στόχο “την αποκατάσταση της Συνταγματικής τάξης” στην Δημοκρατία του Νίγηρα.

Η απόφαση αυτή ήταν αναμενόμενη με βάση όλες τις τελευταίες κινήσεις των δύο πλευρών και κυρίως, τις χτεσινές συγκρούσεις Γάλλων και Εθνικής Φρουράς του Νίγηρα.

Γάλλοι και Αμερικανοί ξεκινούν έναν πόλεμο που ίσως οδηγήσει την Αφρική στην μεγαλύτερη σύγκρουση της ιστορίας της.

Κόκκινος συναγερμός στην Βαρσοβία: Ανάπτυξη 15.000 στρατιωτών σε Suwalki και Δυτ. Ουκρανία – Πολωνός Στρατηγός: “Yπάρχει μεγάλος πανικός”

 Με το δάχτυλο στη σκανδάλη βρίσκονται πλέον χιλιάδες Πολωνοί στρατιώτες κατά μήκος όλων των χερσαίων συνόρων με την Λευκορωσία από το ύψος της Δυτικής Ουκρανίας μέχρι τον Διάδρομο Suwalki επιβεβαιώνοντας απόλυτα τις χτεσινές πληροφορίες του WarNews247.

Ο υπουργός Άμυνας της Πολωνίας διέταξε να μετακινηθούν επιπλέον 10.000 Πολωνοί στρατιώτες στα σύνορα με Λευκορωσία.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν δύο ημέρες, η Βαρσοβία έστειλε επιπλέον 2.000 στρατιώτες στα σύνορα ενώ πριν μια εβδομάδα είχε στείλει άλλους 2.000 στρατιώτες.

Tελείωσαν οι ενήλικες: Ο Β.Ζελένσκι επιστρατεύει παιδιά 16-17 ετών & κηδεμόνες ατόμων με αναπηρία – Πληροφορίες και για ΑμεΑ – Γενοκτονία…

 Σοκ προκαλούν δύο διατάγματα της Verkhovna Rada, του Κοινοβουλίου της Ουκρανίας, με τα οποία απαγορεύεται η αναχώρηση από τη χώρα σε εφήβους ηλικίας 16-17 ετών.

 Οι ενήλικες τελείωσαν στην Ουκρανία και ήρθε η ώρα της κινητοποίησης και των παιδιών.

Με δεύτερο διάταγμα ο Β.Ζελένσκι αυστηροποίησε την πολιτική επιστράτευσης. Πλέον καλούνται όλοι στο στρατό, ανεξάρτητα από το αν είναι κατάλληλοι ή όχι.

Στους δρόμους των ουκρανικών πόλεων εκτυλίσσονται καθημερινές εικόνες ανθρώπινης τραγωδίας. Οι ουκρανικές αρχές αρπάζουν άντρες από σουπερμάρκετ, λαϊκές, δρόμους κτλ.

Μάχες οπισθοφυλακής: Oι Ουκρανοί εκκενώνουν και το Κουπιάνσκ- Μεταφέρονται δυτικά του Oskol -Οι Ρώσοι εκκαθαρίζουν όλη την περιοχή ανατολικά του ποταμού

 Ο Ουκρανός στρατιωτικός Διοικητής του Κουπιάνσκ διέταξε την υποχρεωτική εκκένωση της πόλης από αμάχους καθώς και των περιοχών δυτικά του ποταμού Οσκόλ. Τα ρωσικά στρατεύματα θα εισέλθουν πολύ σύντομα στην πόλη.

Χτες η εκκένωση αφορούσε 53 οικισμούς στις περιοχές που βρίσκονται κοντά στο μέτωπο, στην αριστερή όχθη του ποταμού Oskol, σήμερα η εκκένωση επεκτάθηκε στην ίδια την πόλη.

 Οι Ουκρανοί υποχωρούν και φαίνεται πως αντικειμενικός τους στόχος είναι να δημιουργήσουν μια νέα γραμμή άμυνας δυτικά του ποταμού Oskol με τις ρωσικές δυνάμεις να εκκαθαρίζουν ολόκληρη την ανατολική πλευρά του ποταμού.