Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ η πρώτη μεγάλη αποχώρηση από το κόμμα του Κυριάκου

Η πρώτη μεγάλη αποχώρηση από την ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, ο Σάκης Ιωαννίδης.
Σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει ότι διαφωνεί με την απόφαση του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκης να ανακοινώσει διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ στις 20 Μαρτίου πριν ολοκληρωθεί η θητεία του, όπως ορίζει το καταστατικό της νεολαίας της Ν.Δ..

Μετά τον Καραμανλή και ο Σπηλιωτόπουλος αδειάζει Μητσοτάκη για τις άδειες

Ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. Άρης Σπηλιωτόπουλος μιλώντας νωρίτερα σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο – 105,5», ξεκαθάρισε ότι είναι λάθος η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα της κάθαρσης του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου.
Ο κ. Σπηλιωτόπουλος αναφέρθηκε σε μελέτη του Πανεπιστήμιου Αθηνών, βάσει της οποίας στην Ελλάδα δεν μπορούν να είναι βιώσιμα περισσότερα από 2,5 κανάλια!
Ολόκληρη η συνέντευξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου:

Άδειασμα ολκής Καραμανλή σε Κυριάκο για τις άδειες! Βόμβα στη ΝΔ

Σε μία κίνηση που είχε περάσει στο μυαλό πολλών ως ενδεχόμενο, αλλά λίγοι περίμεναν να υλοποιήσει προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, χτυπώντας για δεύτερη φορά μέσα σε μία ημέρα, μετά και την οργισμένη επιστολή του για το δημοσίευμα που τον ήθελε να βρίσκεται με τον Τάκη Μπαλτάκο και τον Φράγκο Φραγκούλη στην Αθηναϊκή Λέσχη.

Πολεμικός πυρετός: Οι Τούρκοι μεταφέρουν Firtina από τον Έβρο στην Συρία

Η Ρωσία απαντά με 10.000 αλεξιπτωτιστές (vid, φωτό)
Η ΚΟΡΒΕΤΑ "ZELYONY DOL" ΦΟΡΕΑΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ CRUISE ΚALIBR ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ
Πολεμικός πυρετός επικρατεί στην Ρωσία καθώς είναι έτοιμοι προς αναχώρηση 10.000 αλεξιπτωτιστές με προορισμό την βόρεια Συρία ενώ απέπλευσε και η κορβέτα "Zelyony Dol" με πυραύλους cruise τύπου Calibr.

Την ίδια στιγμή που οι αγρότες συγκρούονται με την κυβέρνηση για ασφαλιστικό-φορολογικό ΕΕ και ΗΠΑ τους "τελειώνουν" με την ΤΤΙΡ


 Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ'ΟΔΟΝ
Μπορεί αυτή τη στιγμή οι αγρότες να διαδηλώνουν και να αντιδρούν για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, αλλά η μέγιστη απειλή για αυτούς δεν είναι άλλη από την επερχόεμνη ΤΤΙΡ η οποία θα βάλει κυριολεκτικά στο "χρονοντούλαπο" την αγροτική τάξη την θέση της οποίας θα πάρουν πολυεθνικές όπως η Monsanto και η Syngenta στις οποίες

Συμβαίνει τώρα: Τουρκική κορβέτα απειλεί πλοίο μας νότια της Καρπάθου

Σε συνέχεια του "θάρρους" που πήρε η Άγκυρα με την επικείμενη εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αρχιπέλαγος νέα τουρκική πρόκληση βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο Αιγαίο και συγκεκριμένα νοτίως της Καρπάθου όπως ήδης σας έχει ενημερώσει το pronews.gr όπου τουρκική κορβέτα απειλεί ιταλικό πλοίο που έχει ναυλωθεί από Ελλάδα και Κύπρο προς πόντιση καλωδίων και του ζητάει να απομακρυνθεί από την περιοχή!

ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...Η απρόβλεπτη συνάντηση του Μπομπ Ντίλαν και του Βαν Μόρισον στην Ακρόπολη.

Ανέβηκαν στον λόφο του Φιλοπάππου να απολαύσουν τη θέα και κατέληξαν να παίζουν με τις κιθάρες τους (βίντεο)...

Το καλοκαίρι του 1989 στην Αθήνα έζησε μια σημαντική μουσική συνάντηση. Ο Μπομπ Ντίλαν είχε μόλις ολοκληρώσει την ευρωπαϊκή του περιοδεία με δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα. Ο Βαν Μόρισον ταξίδεψε με συνεργείο του BBC, το οποίο θα κατέγραφε τα ταξίδια για το ντοκιμαντέρ με τίτλο: «One Irish Rover».

Έτσι μνημόνευαν κάποτε τον Διονύσιο Σολωμό, κι έτσι τον μνημονεύουν σήμερα - Βίντεο..Μπογδάνος για Διονύσιο Σολωμο

Στις 9 Φεβρουαρίου 2016 συμπληρώθηκαν 159 χρόνια από το θάνατο του μεγάλου δασκάλου του Γένους, του Διονυσίου Σολωμού. Μοιάζει ξεχασμένος μέσα σε όλη αυτή την αγλωσσία που κυριαρχεί στον τόπο. Τι μνημόσυνο να κάνεις και τι να πεις όταν έχουν μιλήσει άλλοι γι΄αυτόν που πάλεψαν όλη τους τη ζωή με τη γλώσσα για να την κατακτήσουν. Πως να αποτίσω φόρο τιμής με τα πενιχρά γλωσσικά εργαλεία που έχω στη διάθεσή μου. Θα επρόκειτο για θράσος. Μόνο με τη ψυχή και δανειζόμενος από άλλους.