Ο Αλέξης με τη Μπέτυ δίπλα στον Ομπάμα και τη Μισέλ (ΦΩΤΟ)

Στη δημοσιότητα δόθηκε η πρώτη φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με τον Μπαράκ Ομπάμα και των γυναικών τους.
Μια ημέρα μετά την ολιγόλεπτη συνάντηση του έλληνα πρωθυπουργού με τον αμερικανό Πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, ο Αλέξης Τσίπρας και  η Περιστέρα Μπαζιάνα συνάντησαν τους Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα τα ξημερώματα της Τρίτης, στη Νέα Υόρκη, στο δείπνο που παρέθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Rudolf Diesel: Πώς ο διάσημος εφευρέτης χάθηκε σε μια νύχτα...

29 Σεπτεμβρίου του 1913. Ο άνθρωπος που ανακάλυψε και έδωσε το όνομά του στον κινητήρα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες, Rudolf Diesel, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το ατμόπλοιο στο οποίο επέβαινε.

Με φόντο το σκάνδαλο με τις εκπομπές ρύπων των ντιζελοκινητήρων της Volkswaken, η μνήμη γυρνά στο 1913 όπου ο Rudolf Diesel απλά εξαφανίστηκε από το πλοίο με το οποίο ταξίδευε.

26 Μαρτίου 2014* Ούτε οι αριθμοί ευημερούν. Η πικρή αλήθεια για το Greek Success Story

Η κυβέρνηση επιμένει: η ελληνική οικονομία σταθεροποιείται και περνάει, εντός του 2014, στην περίοδο της ανάκαμψης. Ο Αλέξης Τσίπρας, την ίδια ώρα, θέτει τους ψηφοφόρους, ενόψει των ευρωεκλογών, προ της ευθύνης τους να αποφανθούν για το εάν η κυβέρνηση έχει δίκιο (οπότε πρέπει να την ψηφίσουν) ή όχι. Ας θέσουμε για λίγο στην άκρη τις πολιτικές αντιπαραθέσεις κι ας δούμε τι λένε οι αριθμοί εις βάθος.

Τη συνεργασία Ελλάδας-Ρωσίας στη Συρία κατά του ISIL ανακοίνωσε το ΥΠΕΞ!

Λίγες ώρες μετά την απόφαση του Α.Τσίπρα να απόσχει από την "διεθνή συμμαχία" κατά του ISIL με προεξάρχουσες τις ΗΠΑ λόγω της πρόσκλησης των Σκοπίων ως "Μακεδονία" από μέρους των Αμερικανών ανακοινώθηκε από τον ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιά η πρόθεση για συνεργασία με τη Ρωσία για τον ίδιο σκοπό!

Αύριο το μεσημέρι ανακοινώνει ο Μεϊμαράκης την υποψηφιότητά του

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ευάγγελος Μειμαράκης θα επιχειρήσει να συγκεντρώσει όσες περισσότερες υπογραφές μπορεί για δύο βασικούς λόγους. Ο πρώτος, για να δείξει την δυναμική του απέναντι στους άλλους υποψηφίους και ο δεύτερος, για να δυσκολέψει τους άλλους διεκδικητές να βρουν τις 50 υπογραφές των μελών της πολιτικής επιτροπής που απαιτούνται για να είναι κάποιος υποψήφιος.