Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τη νέα του εμφάνιση για την σεζόν 2016-17

Τα αποκαλυπτήρια της νέας εμφάνισης της ομάδας ποδοσφαίρου έκανε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο γήπεδο Καραϊσκάκης.

 Η νέα φανέλα έχει πολύ πιο έντονο το κόκκινο χρώμα (στο πίσω μέρος είναι ολοκόκκινο) και δεκάδες φίλοί των ερυθρόλευκων βρέθηκαν στο γήπεδο για να φωτογραφηθούν.

Εκτός Ολυμπιακών του Ρίο οι Ρώσοι αθλητές του Στίβου

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις της Ρωσίας και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού, μετά την απόφαση της IAAF να διατηρήσει την ποινή αποκλεισμού των Ρώσων αθλητών στίβου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Αύγουστο.

Η απόφαση αποκλεισμού της Ρωσίας πάρθηκε τον περασμένο Νοέμβριο,

EURO 2016: η Τσεχία "έκλεψε" την ισοπαλία από την Κροατία με δύο γκολ στο φινάλε του αγώνα

Ένα δικό της παιχνίδι και μαζί την πρόκριση στους 16 του EURO από σήμερα έχασε η Κροατία, που προηγήθηκε με 2-0 της Τσεχίας, ήταν καλύτερη, αλλά δέχθηκε δύο γκολ στα τελευταία 15 λεπτά από την αντίπαλο της για το τελικό 2-2. Το ματς διακόπηκε για 5 λεπτά στο 85 καθώς Κροάτες οπαδοί πέταξαν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο. Τραυματίας αποχώρησε και ο Λούκα Μόντριτς.

Σε 7ο παιχνίδι Γουόριορς και Καβς θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα στο NBA

Οι Καβαλίερς θέλουν να γράψουν ιστορία στο NBA και να γίνουν η πρώτη ομάδα, που θα επιστρέψουν από το 1-3 και θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα, αφού κέρδισαν τους Γουόριορς με 115-101 και πλέον όλα θα κριθούν στον 7ο τελευταίο αγώνα στην έδρα των πρωταθλητών, στο Όκλαντ, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

EURO 2016: η Ιταλία κέρδισε στο φινάλε δίκαια την κακή Σουηδία και πέρασε στα νοκ-άουτ

Μετά την Γαλλία και η Ιταλία έκανε την 2η νίκη της στο τουρνουά και προκρίθηκε στους "16" του EURO 2016, αφήνοντας σε πολύ δύσκολη θέση την κακή Σουηδία. Με την κλασσική αμυντική λειτουργία της, η σκουάντρα ατζούρα δεν απειλήθηκε ποτέ για 90 λεπτά από τους Σουηδούς, που είδαν και πάλι τον Ιμπραΐμοβιτς να είναι άφαντος. Και χτύπησε στο τέλος, εξασφαλίζοντας λογικά την πρώτη θέση του ομιλου.

Ξενάγηση στην πρώτη Disneyland της Κίνας ( picture+video )

Την Πέμπτη ανοίγει τις πύλες της στο κοινό η Disneyland της Σαγκάης και οι Κινέζοι –μικροί και μεγάλοι– δεν βλέπουν την ώρα να δοκιμάσουν τα παιχνίδια του θεματικού πάρκου. Ήδη τις τελευταίες εβδομάδες, περισσότεροι από 1 εκατ. άνθρωποι

Η Silicon Valley βλάπτει σοβαρά την... καινοτομία

Μέχρι στιγμής είχαμε συνηθίσει δηλώσεις «πίστης» στη Silicon Valley τέτοιου τύπου: οι εταιρείες υψηλής τεχνολογίας αποτελούν το ατόφιο διαμάντι της οικονομίας των ΗΠΑ, αφού προάγουν την καινοτομία, ζωτικής σημασίας συστατικό για την μακροπρόθεσμη ανάπτυξη.
Βέβαια αυτό δεν είναι ισχύει για όλες τις περιπτώσεις, ούτε αποτελεί τον κανόνα σύμφωνα τουλάχιστον με τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης.

Παππάς: Θα ξεκινήσει διαδικασία αξιολόγησης στην ΕΡΤ

«Το χειρότερο για έναν πολιτικό είναι να βλέπει τη σκιά του και να νομίζει ότι είναι το μπόι του» είπε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης, στην Ολομέλεια, του ανεξάρτητου βουλευτή Στάθη Παναγούλη σχετικά με την «προνομιακή μεταχείριση ορισμένων βουλευτών από τα ΜΜΕ».

«Είναι ειρωνικό ο κ. Τσίπρας να μιλάει για δίκαιη ανάπτυξη»

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης περιόδευσε σήμερα στο δήμο Αχαρνών, προκειμένου να ακούσει από κοντά τους πολίτες, αλλά και τοπικούς φορείς.
Στο ξεκίνημα της περιοδείας του, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών και ενημερώθηκε για θέματα ασφάλειας της περιοχής. Στη συνέχεια, μετέβη στο Δήμο Αχαρνών, όπου

Συμφωνία της Attica Group με την τράπεζα BMCE του Μαρόκου

Στην επίτευξη συμφωνίας για την εκμετάλλευση θαλασσίων γραμμών μεταξύ του Μαρόκου και της ηπειρωτικής Ευρώπης, μέσω της νεοσυσταθείσας εταιρίας «AFRICA MOROCCO LINKS» - «AML» προχώρησαν η Attica Group, θυγατρική εταιρία του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG) και η Τράπεζα «BMCE Bank Of Africa Group» («BMCE») του Μαρόκου.
Η Attica Group θα συμμετέχει στη νέα εταιρία με ποσοστό 49%, ενώ 51% θα

ΤΑΙΠΕΔ Πωλήθηκαν τα δύο Airbus της παλαιάς Ολυμπιακής 4,2 εκατ.

Η εταιρεία Turboshaft FZE ανακηρύχτηκε ως προτιμητέος αγοραστής στη διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση των δύο αεροσκαφών Airbus A340-300, υποβάλλοντας προσφορά ύψους 4,2 εκατ. δολαρίων.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ, στις 7 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ενώπιον του διοικητικού συμβουλίου του Ταμείου η αποσφράγιση του φακέλου των οικονομικών προσφορών των εταιρειών Magellan Aviation Services Limited και Turboshaft FZE.

Τα τρία... παλάτια που πούλησε το ΤΑΙΠΕΔ 900.000 ευρώ

Τρία αρχοντικά στο Πήλιο, φημισμένα για την αρχιτεκτονική τους δομή, τα οποία λειτουργούσαν ως ξενοδοχεία, πούλησε το ΤΑΙΠΕΔ, έπειτα από πλειοδοτικό διαγωνισμό. Τα έσοδα στο ΤΑΙΠΕΔ από την πώληση των τριών αρχοντικών του Πηλίου ανήλθαν στις 900.000 ευρώ και είχαν ενταχθεί σε διαγωνιστική διαδικασία με δικαίωμα αντιπροσφορών μέσω ιστοτόπου.
Πλειοδότρια αναδείχτηκε η εταιρεία Fanalsight Investments Ltd αλλά και ένας ιδιώτης στην ιδιοκτησία των οποίων πέρασαν τα αρχοντικά σε Μακρυνίτσα και Μηλιές Πηλίου.

Κατέρρευσε επί σκηνής ο Meat Loaf

Κατέρρευσε επί σκηνής ο γνωστός ροκ μουσικός Meat Loaf κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Έντμοντον του Καναδά.
Ο 68χρονος τραγουδιστής ερμήνευε την επιτυχία του «I'd Do Anything for Love (But I won't Do That)» όταν φάνηκε να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την υγεία του.

37ο Rally Sprint Τρίκαλα Κορινθίας με 28 συμμετοχές

Το Ξυλόκαστρο & τα Τρίκαλα Κορινθίας είναι έτοιμα να υποδεχθούν τα 28 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή στο 37ο Rally Sprint Τρίκαλα Κορινθίας τον 2ο αγώνα του θεσμού των Χωμάτινων Ράλι 2016.                 Δείτε εδώ τις συμμετοχές

Οι επιπτώσεις μίας δολοφονίας στην υπόθεση του Brexit

Βρετανοί κάθε ηλικίας αποτίουν φόρο τιμής στη Τζο Κοξ, στην Parliament Square στο Λονδίνο, την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Η ευρωπαϊκή ιστορία έχει αποδείξει με τον πιο τραγικό τρόπο ότι είναι οι απώλειες των προσώπων που ορίζουν τη μοίρα της Γηραιάς Ηπείρου περισσότερο από την παρουσία τους.

Η είδηση πως η βουλευτής των Εργατικών Τζο Κοξ (Jo Cox) υπέκυψε στα τραύματά

Υποστηρικτής νεοναζιστικής οργάνωσης ο δολοφόνος της Τζο Κοξ

«Αφοσιωμένος υποστηρικτής» μιας νεοναζιστικής οργάνωσης των ΗΠΑ, είναι ο φερόμενος ως δολοφόνος της Βρετανίδας Τζο Κοξ.

Όπως ανέφερε η οργάνωση Southern Poverty Law Center, ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης, που σύμφωνα με βρετανικά Μέσα ενημέρωσης ονομάζεται Τόμας Μέιρ, έχει «μακρά ιστορία» ανάμιξης στον «λευκό εθνικισμό».

Εγκρίθηκε η εκταμίευση των 7,5 δισ. ευρώ για την Ελλάδα από τον ESM

Την εκταμίευση της υποδόσης των 7,5 δισεκατομμυρίων ευρώ για την Ελλάδα ενέκρινε το πρωί της Παρασκευής το Διοικητικό Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, όπως ανακοίνωσε ο οργανισμός μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter.

Σκαρφάλωσε στη γέφυρα του Σίδνεϊ προκαλώντας χάος

Καμιά φορά η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά σκαρφαλώνει και σε γέφυρες. Η αστυνομία συνέλαβε έναν άντρα, ο οποίος είχε σκαρφαλώσει στο τόξο γέφυρας στο λιμάνι του Σίδνεϊ (Sydney Harbour Bridge) προκαλώντας σοβαρό πρόβλημα στην ομαλή κίνηση των οχημάτων σε ώρα αιχμής.

Καλύτερα η ΝΔ να μην μιλάει για ανάπτυξη λέει η κυβέρνηση

«Το ύφος και το επίπεδο των ανακοινώσεων της Νέας Δημοκρατίας γίνεται ολοένα πιο ανυπόφορο. Είναι σαφές ότι η απογοήτευση από την έκβαση του σχεδίου «παραιτηθείτε» δεν μπορεί να κρυφτεί», σχολιάζει η κυβέρνηση με αφορμή την ανακοίνωση της ΝΔ για την ομιλία του πρωθυπουργού.

EURO 2016: Γερμανία-Πολωνία δεν σκόραραν, αλλά με τον βαθμό της ισοπαλίας βλέπουν τους "16"

Η Γερμανία είχε περισσότερες τελικές προσπάθειες, αλλά η Πολωνία τις καλύτερες ευκαιρίες, καμμιά από τις δύο όμως δεν σκόραρε και έτσι είχαμε το πρώτο 0-0 στο EURO 2016. Και οι δύο όμως μάλλον χαμογελούν, αφού ουσιαστικά "κλείδωσαν" τις 2 πρώτες θέσεις του ομίλου τους, με βάση το πρόγραμμα, καθώς η Ουκρανία αποκλείστηκε και μαθηματικά.