37ο Rally Sprint Τρίκαλα Κορινθίας με 28 συμμετοχές

Το Ξυλόκαστρο & τα Τρίκαλα Κορινθίας είναι έτοιμα να υποδεχθούν τα 28 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή στο 37ο Rally Sprint Τρίκαλα Κορινθίας τον 2ο αγώνα του θεσμού των Χωμάτινων Ράλι 2016.                 Δείτε εδώ τις συμμετοχές

Η διαδρομή ετοιμάστηκε και έγιναν οι απαραίτητες βελτιώσεις με τις οδηγίες του Σωτήρη Οικονόμου με την τεχνική βοήθεια του Δήμου και στη κοσμοπολίτικη Μαρίνα Ξυλοκάστρου το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 21.00 θα γίνει η πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα με παρουσίαση των πληρωμάτων , από τον Αποστόλο Παλάτο.
Η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει την Κυριακή 19 Ιουνίου 10.00 το πρωί στην πανέμορφή ειδική της Ζήρειας μήκος 9,98χλμ που θα γίνει 3 φορές .
Το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 62,74χλμ και service park θα βρίσκεται στο parking του Χιονοδρομικού Κέντρου Ζήρειας που θα είναι και το κέντρο του αγώνα.


    18-19 Ιουνίου 2016 – 37ο Ράλλυ Σπριντ στα Τρίκαλα Κορινθίας 
     Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας διοργανώνει το Σαββατοκύριακο18 & 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 το 37ο RALLY SPRINT (XΩΜΑΤΙΝΟ) που προσμετρά στο ΚΎΠΕΛΛΟ ΧΩΜΑΤΙΝΩΝ ΡΑΛΙ 2016 σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΟΜΑΕ,είναι ο 2ος από τους αγώνες του θεσμού.

    Το Δ.Σ της Λέσχης και η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε ο αγώνας να μεταφερθεί στην Δυτική Κορινθία και πιο συγκεκριμένα στα πανέμορφα Τρίκαλα Κορινθίας (Ζήρεια) και στην ακροπολική ειδική διαδρομή Ζήρεια.

    Την πρόταση της Αγωνιστικής Αγωνιστικής Λέσχης Κορινθίας αγκάλιασαν αμέσως ο Δήμος Ξυλόκαστρου –Ευρωστίνης και όλοι οι φορείς της περιοχής, όπως άλλωστε έγινε και το 2011 που φιλοξενήθηκε και πάλι ο αγώνας στα Τρίκαλα .

    Στον ιστότοπο του αγώνα www.rallysprint.gr θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα. Οι επιχειρήσεις φιλοξενίας των Τρικάλων στηρίζουν το 37ο Rally Sprint Τρίκαλα Κορινθίας κάνοντας ειδικές τιμές για το τριήμερο του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...