25 εντυπωσιακά εξώφυλλα για το X-MEN: Days of Future Past

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε πέντε, ούτε καν δέκα δεν είναι τα διαφορετικά εξώφυλλα του περιοδικού Empire στο τεύχος που είναι αφιερωμένο στο επερχόμενο X-MEN Days of Future Past.

Το περιοδικό κυκλοφορεί με 25 (!) διαφορετικά εξώφυλλα, με το κάθε ένα να φιλοξένει και έναν διαφορετικό χαρακτήρα από την ταινία.

Τα έχουμε όλα εδώ!

Ολυμπιακός: Δεν δεχόμαστε πρόταση για τον Μητρόγλου μικρότερη των 15 εκατ. ευρώ

Σε σκληρό «πόκερ» εξελίσσονται οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τη Φούλαμ σχετικά με τη μετακίνηση του Κώστα Μήτρογλου από τους πρωταθλητές Ελλάδας στο σύλλογο της Premier League.

Red Bull News: The journey to Red Bull Surfing Antarctica (Φωτό+Βίντεο)

The constant seek of Ramón Navarro for big waves in Chilean coasts take him to his maximum adventure; the challenge to travel to the most austral spot of the world and became the first man to practice Tow-in in the white continent.

Βίντεο: Ο Καντάφι έδινε λεφτά στον Σαρκοζί για την προεκλογική εκστρατεία του

Νοητικά καθυστερημένο αποκαλεί στο βίντεο, ο Καντάφι τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας - Διαψεύδει τα πάντα ο Σαρκοζί
Ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ο ίδιος ο Μουαμάρ Καντάφι ακούγεται για πρώτη φορά να υποστηρίζει ότι χρηματοδότησε την καμπάνια του πρώην προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, το 2007 φέρνει στο φως της δημοσιότητας το France 3.

Συνεχίζεται η κόντρα αρτοποιών με Χατζηδάκη για την απελευθέρωση του επαγγέλματος

Η Ομοσπονδία Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος υποστηρίζει ότι δίνονται προνόμια στα σούπερ μάρκετ και παραπλανάται ο καταναλωτής καθώς εξισώνεται η εγκατάσταση της περάτωσης ψησίματος με τους φούρνους
Συνεχίζεται η αντιπαράθεση με το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας των κλάδων στους οποίους επέρχονται αλλαγές από την υιοθέτηση των προτάσεων του ΟΟΣΑ για την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας.

Τέλος στη φθηνή βενζίνη της Βενεζουέλας;

Σε πρόσφατη ομιλία του ο Μαδούρο τάχθηκε υπέρ της αύξησης στην τιμή της βενζίνης, η οποία εδώ και 15 χρόνια έχει παγώσει στα 0,05 δολάρια ανά λίτρο
Η Βενεζουέλα παραμένει η χώρα με την πιο φθηνή βενζίνη, ξεπερνώντας και άλλες πετρελαιοπαραγωγές χώρες όπως είναι η Σαουδική Αραβία και η Ρωσία.

«Λουκέτο» σε 100.000 επιχειρήσεις, στο... δρόμο 400.000 ασφαλισμένοι εξαιτίας της ύφεσης

Τι δείχνουν τα στοιχεία από τα μητρώα του ΙΚΑ - Πτώση σε μέσους μισθούς και ημερομίσθια - Επικρατούν ατομικές συμβάσεις και μερική απασχόληση
Τα στοιχεία που έδωσε στο φως το ΙΚΑ για τα λουκέτα που μπήκαν σε επιχειρήσεις, αλλά και τις διαγραφές εργαζομένων από τα μητρώα ασφάλισης, προκαλούν μεγάλα ερωτηματικά για τα λάθη που έγιναν στα τελευταία τέσσερα χρόνια της ύφεσης.

Βίντεο-σοκ από την Αίγυπτο: Ανενόχλητος τρομοκράτης καταρρίπτει ελικόπτερο

Χρησιμοποιεί ένα Manpad, ένα φορητό αντιαεροπορικό σύστημα, που χρησιμοποιούν επίσης οι αντάρτες στη Συρία
Την ευθύνη για την συντριβή ενός ελικοπτέρου στην Χερσόνησο του Σινά στην Αίγυπτο την περασμένη εβδομάδα ανέλαβε η εξτρεμιστική οργάνωση Ansar Beit al-Maqdis.

Σότσι 2014: H ελληνική αποστολή για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Σημαιοφόρος η 24χρονη πρωταθλήτρια του σκι αντοχής, Παναγιώτα Τσακίρη - Θα μετάσχουν συνολικά επτά Έλληνες αθλητές, πέντε άνδρες και δύο γυναίκες
Η 24χρονη πρωταθλήτρια του σκι αντοχής, Παναγιώτα Τσακίρη, θα είναι η σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην τελετή έναρξης των 22ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στις 7 Φεβρουαρίου στο Σότσι. Την απόφαση επιλογής της έλαβε σήμερα η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Νίκη ΣΥΡΙΖΑ και αβεβαιότητα στις επόμενες εκλογές «βλέπει» η JP Morgan

Η επενδυτική τράπεζα λέει ότι στην Ελλάδα θα έχουμε βουλευτικές εκλογές το αργότερο το α' τρίμηνο του 2015
Πιθανότητες μεγαλύτερες από 70% δίνει η JP Morgan για εκλογική αναμέτρηση στην Ελλάδα πριν λήξει το πρώτο τρίμηνο του 2015. Βασικό σενάριο της είναι ότι η εκλογική αναμέτρηση θα διεξαχθεί το γ' τρίμηνο ή στις αρχές του δ' τριμήνου του 2014.

Οι Γερμανοί θέλουν να «φάνε» τις περιουσίες και τις καταθέσεις όλων των Ευρωπαίων

Η γερμανική κεντρική τράπεζα προτείνει την επιβολή εφάπαξ εισφοράς και συμμετοχή των πολιτών στη διάσωση των εθνικών οικονομιών – Επικαλείται την «αρχή της εθνικής ευθύνης»
Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει τις τελευταίες ώρες μετά την δημοσιοποίηση της πρότασης-σοκ της Bundesbank που επί της ουσίας μιλάει για “κούρεμα” των προσωπικών περιουσιών,

Ecofin: Προστασία στους δανειολήπτες για ενυπόθηκα, στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια

Αναμένεται να τεθεί σε ισχύ σε όλα τα μέλη της ΕΕ σε δύο χρόνια - Ο καταναλωτής θα έχει στη διάθεσή του μια περίοδο επτά ημερών για να μελετήσει τη σύμβαση που θα υπογράψει για να λάβει τα δανειακά
Εφαρμογή δράσεων προς την κατεύθυνση καλύτερης ενημέρωσης των καταναλωτών στον τομέα των ενυπόθηκων δανείων, στεγαστικών και καταναλωτικών, με απόφαση που έλαβε την Τρίτη το Συμβούλιο Υπουργών της ΕΕ Ecofin,

«Papa was a Rolling Stone»: Εξώφυλλο στο ιστορικό περιοδικό ο Πάπας!

Μετά την ανάδειξή του ως πρόσωπο της χρονιάς για το περιοδικό Time - Πραγματικός... pope - star

Ήταν το 1972 όταν οι θρυλικοί «The Temptations» τραγουδούσαν το περίφημο «Papa was a rolling stone» αγγίζοντας την κορυφή των αμερικανικών μουσικών charts.

Αρκετά χρόνια αργότερα, ένας πραγματικός Πάπας θα γινόταν εξώφυλλο στο περιοδικό Rolling Stone αφήνοντας στην άκρη αστέρες της ποπ και της ροκ σκηνής.

Οι μνήμες του '53 τρομοκρατούν τους Κεφαλονίτες-Σε τέσσερις ημέρες είχαν σημειωθεί τρεις δονήσεις άνω των 6,4 Ρίχτερ

Παραμένουν επιφυλακτικοί οι επιστήμονες για το αν η δόνηση της Κυριακής ήταν ο κύριος σεισμός
Συνεχίζει να σείεται για τρίτη ημέρα η γη στην Κεφαλονιά κρατώντας έτσι άσβεστο τον φόβο στην ψυχή των κατοίκων του νησιού για επανάληψη του εφιαλτικού σεναρίου του 1953 με τους τρεις μεγάλους σεισμούς που σχεδόν ισοπέδωσαν την περιοχή.

«Οχι» στα 11 εκατ. ευρώ της Φούλαμ για Μήτρογλου!

«Ακυρο» έριξε ο Ολυμπιακός στην Φούλαμ, η οποία σήμερα, Δευτέρα, του χτύπησε την πόρτα και ζήτησε να κάνει δικό της τον Κώστα Μήτρογλου!

Ο αγγλικός σύλλογος που έχει βάλει στο μάτι εδώ και καιρό τον διεθνή Ελληνα επιθετικό, όπως και τον Κώστα Μανωλά ήταν διατεθειμένη να δώσει στους Πειραιώτες το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 11 εκατομμυρίων ευρώ!

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-1 Ο Καμαρά χόρεψε τον Εργοτέλη! (vds+pics)

Το πρώτο του «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Παναιτωλικός, που επιβλήθηκε με 1-0 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στο ντεμπούτο του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο των Κρητικών.

Οι Ακαρνάνες μπορεί να μην έθελξαν με την απόδοσή τους, μιας και είχαν παθητικό ρόλο σε όλο το ματς, εν αντιθέσει με τους γηπεδούχους που είχαν την κυκλοφορία της μπάλας και δημιούργησαν αρκετές προϋποθέσεις για να σκοράρουν, ωστόσο, η εκτελεστική δεινότητα του Καμαρά, που έφτασε τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα, έγειρε την πλάστιγγα υπέρ τους.