Ζήτησε συγγνώμη και παραιτείται ο Καλφόγλου!

Ο επόπτης Καλφόγλου που έκρινε τον τελικό με την λανθασμένη κατοχύρωση του γκολ του Ενρίκε ζήτησε συγγνώμη από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και ξεκαθάρισε πως θα παραιτηθεί άμεσα! 

Τελικός Κυπέλλου: 2-1 ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό!

Σε έναν μέτριο τελικό Κυπέλλου, που σημαδεύτηκε από τα μεγάλης έκτασης επεισόδια πριν την έναρξή του, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1 την ΑΕΚ και κατέκτησε το τρόπαιο. Η επικράτηση του ΠΑΟΚ κρίθηκε στο φινάλε με γκολ του Ενρίκε (από αντικανονική πάντως θέση). Ο Δικέφαλος αναδείχθηκε Κυπελλούχος για 5η φορά στην ιστορία του και πρώτη μετά το 2003.

Μετά τα θλιβερά επεισόδια που προηγήθηκαν ο τελικός ξεκίνησε με 30 λεπτά καθυστέρηση και τις εστίες έντασης να παραμένουν, αλλά η πολύ ισχυρή αστυνομική δύναμη να είναι έτοιμη να παρέμβει.

Σκληρή απάντηση Κρέτσου στον ΣΚΑΙ: "Ο διαγωνισμός θα γίνει άμεσα - Καλή επιτυχία"

"O διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες θα γίνει άμεσα –έχει δεσμευτεί άλλωστε γι’ αυτό το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης – και ο αριθμός των αδειών που θα δημοπρατηθούν θα είναι, από τεχνολογικής άποψης, απολύτως ασφαλής" δήλωσε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λ. Κρέτσος.
Σχολιάζοντας δημοσίευμα στην ιστοσελίδα Skai.gr αναφέρει " για ακόμη μια φορά ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ προδίδει την

Ποτέ δουλειά την Κυριακή: Και οι εργοδότες συντάσσονται με τους εργαζόμενους

Αντιπαραγωγικό, παράνομο αλλά και βλαπτικό για το προσωπικό τους βρίσκουν το 7ήμερο πολλές επιχειρήσεις
Μία σειρά από επιχειρήσεις έχουν δηλώσει ότι αυτή την Κυριακή δεν θα ανοίξουν (Σκλαβενίτης, Γαλαξίας, Bazaar, ΕΛΟΜΑΣ, Ασπίδα, Αστέρας, Προμηθευτική, Κρητικός καθώς και Χαλκιαδάκης και Φαιστός στην Κρήτη), όχι μόνο διότι κρίνουν ότι το μέτρο της κυριακάτικης λειτουργίας είναι αντιπαραγωγικό και παράνομο σύμφωνα με το ΣτΕ,

Αναβρασμός στο πολιτικό σκηνικό της Αλβανίας

Νέες εξελίξεις σημειώθηκαν χθες στο πολιτικό σκηνικό της Αλβανίας. Ο πρωθυπουργός της χώρας Έντι Ράμα ανακοίνωσε την απόσυρση του υποψηφίου δημάρχου του Κόμματός του από τις πρόωρες δημοτικές εκλογές στο Δήμο της Καβάγια στη Μέση Αλβανία που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθούν αύριο Κυριακή 7 Μαΐου.

Γαλλία και νέοι ψηφοφόροι: «Θα ψηφίσω Μακρόν, αλλά την επομένη θα με βρείτε στους δρόμους»

Μια πρωτότυπη ιδέα είχε η γαλλική εφημερίδα Libération, η οποία τον περασμένο Φεβρουάριο επικοινώνησε με 18 νέους Γάλλους ψηφοφόρους, έφτιαξε μια σχετική ομάδα στο Facebook και έκτοτε ξεκίνησε να συζητά καθημερινά μαζί τους για τις γαλλικές προεδρικές εκλογές, οι οποίες θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη Κυριακή, 7 Μαΐου. 
Στόχος του εγχειρήματος ήταν η ανάδειξη της οπτικής γωνίας και της πρόθεσης ψήφου μιας μερίδας νέων εκλογέων.

Τζάστιν Τριντό: Φανατικός του Star Wars μέχρι τις κάλτσες

Tην ίδια μέρα που ο Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε στη Νέα Υόρκη για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του ως ο 45ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών στις 20 Ιανουαρίου ένας άλλος ηγέτης, ο Τζάστιν Τριντό κέρδισε το διαδίκτυο.
Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζαστίν Τριντό συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της Ιρλανδίας Έντνα Κένι παραδίδοντας μαθήματα ποπ πολιτικής υπερασπιζόμενος τη θρησκεία πολλών, αυτή των Τζεντάι.

Fashion Fax: Ο Αρνό στηρίζει Μακρόν, η Ελλάδα εμπνέει (vid)

Ο Λύκος της Πολυτέλειας, ο Γάλλος Μπερνάρ Αρνό της LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SE είναι ο μοναδικός μη Αμερικανός ανάμεσα στους κροίσους με τις πέντε καλύτερες επιδόσεις σύμφωνα με τον Δείκτη Δισεκατομμυριούχων του Bloomberg για το 2016 αλλά και υποστηρικτής του Εμμανουέλ Μακρόν.
"Δεν έχω ενδοιασμό, θα ρίξω την ψήφο μου για τον Εμμανουέλ Μακρόν" είπε ο κροίσος σε συνέντευξη του στην καθημερινή Les Echos -της οποίας είναι και ιδιοκτήτης.

Η Αστυπάλαια «ταξιδεύει» στις Βρυξέλλες για την Ημέρα της Ευρώπης

Η μυθολογική αδελφή της Ευρώπης, η Αστυπάλαια, θα είναι ο πρεσβευτής της ελληνικής συμμετοχής στα ενημερωτικά περίπτερα που θα φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες, ενόψει του εορτασμού της Ημέρας της Ευρώπης.

Προτάσεις με στυλ για τη Γιορτή της Μητέρας

Για τις γυναίκες και τις μητέρες με λάμψη και στιλ.
Η γιορτή της μητέρας πλησιάζει και ήρθε η ώρα να πείτε σ’ αγαπώ, σε σκέφτομαι, σε θαυμάζω στην αγαπημένη σας μητέρα με τον πιο τρυφερό τρόπο: ένα κόσμημα που θα την συντροφεύει όλη μέρα.