Μαϊάμι Emily DiDonato: Φορώντας ένα see-through μπλουζάκι ( Φωτό )

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του αμερικανικού tabloid Τύπου το μοντέλο ζει εδώ και λίγο καιρό ένα μεγάλο έρωτα στο πλευρό του ηθοποιού Jake Gyllenhaal
Σε παραλία του Μαϊάμι εντόπισαν οι φωτογράφοι αυτές τις μέρες την καλλονή Emily DiDonato, η οποία βρέθηκε εκεί για τις ανάγκες ενός φωτογραφικού διαφημιστικού

«Πειραιάς Νικητής» Ο συνδυασμός νίκης του Γ. Μώραλη για τον Πειραιά

Επίσημες ανακοινώσεις σε ειδική εκδήλωση στα Καμίνια - Γ. Μώραλης: Εκφράζουμε το νέο που σαρώνει το παλιό - Β. Μαρινάκης: Αξίζει τον κόπο να δώσουμε ένα τίμιο αγώνα για τον Πειραιά - Παρόντες ο Υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο γιος του Πέτρος.
«Πειραιάς Νικητής» είναι το όνομα του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη ο οποίος φιλοδοξεί να εκλεγεί δήμαρχος στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Επιστρέφει στην Αθήνα η Brussels Airlines

Με τρεις πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» και του αεροδρομίου των Βρυξελλών
Μετά από απουσία δυο χρόνων επιστρέφει στην Αθήνα η βελγική Brussels Airlines, η οποία από την αρχή του μήνα, με πτήσεις τρεις φορές την εβδομάδα συνδέει το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με το αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

«Ο κ. Σαμαράς ανακαλύπτει τους άστεγους στην Αθήνα»

¨Οπως αναφέρει η Ανοιχτή Πόλη: "Ο κ. Σαμαράς ανακαλύπτει τους άστεγους στην Αθήνα. Μέχρι πριν λίγες μέρες, η προσπάθεια της κυβέρνησης ήταν να κάνει τους άστεγους αόρατους και γι αυτό άλλωστε, όταν τολμούσαν να εμφανιστούν στο προσκήνιο, σε αγαστή συνεργασία με την δημοτική αρχή της Αθήνας, τους έστελναν πίσω στις σκοτεινές γωνιές.

''ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΩΝ'' «Εκλεψε» τους αστέγους..Στο ΠΑΣΟΚ υποστηρίζουν ότι πρωθυπουργός και υπουργοί της Ν.Δ. επιδίδονται σε τακτικές Μαυρογιαλούρου

Μέτρα για τους αστέγους ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός χωρίς να ενημερώσει τον Ευ. Βενιζέλο Λογική Μαυρογιαλούρου και αδιανόητο μικροκομματισμό αποδίδει η Χαριλάου Τρικούπη στον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά, επειδή χωρίς να ενημερώσει τον κυβερνητικό του εταίρο προανήγγειλε χθες πρόγραμμα δράσεων υπέρ των αστέγων.

Παπαδημούλης: «Λύση εντός ευρώ»

Παπαδημούλης Η απόφαση της πλειοψηφίας του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ για «λύση εντός ευρώ» δεσμεύει τους πάντες, επανέλαβε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση. Δήλωσε δε πως στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η νίκη.

Όχι του Βελόπουλου στη Νέα Δημοκρατία

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter o Κυριάκος Βελόπουλος.

Το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Τη λίστα με τους 42 υποψηφίους της ΝΔ για τις Ευρωεκλογές κάνοντας λόγο για ένα ενωτικό και ανανεωτικό ψηφοδέλτιο παρουσίασε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς σε ένα λόγο γεμάτο διλήμματα και αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Καταιγίδες, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι από τη Μ.Τετάρτη

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο Μεγάλη Τετάρτη και από τα βορειοδυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις καταιγίδες, το χαλάζι και τους ισχυρούς ανέμους, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Τριάντα χρόνια ζωής γιορτάζει το Cirque De Soleil και επιστρέφει με το Quidam

Το σημαντικότερο ακροβατικό σχήμα του κόσμου, είναι ήδη τριάντα ετών - Δείτε το επετειακό τους βίντεο
Το Cirque du Soleil ιδρύθηκε το 1984 στο Μόντρεαλ του Καναδά από τον Guy Laliberte, τον Gilles Ste Croix και μία μικρή ομάδα 20 καλλιτεχνών δρόμου, γνωστοί τότε ως Les Echassiers de Baie-Saint-Paul(οι ξυλοπόδαροι του Μπε-Σεν-Πολ).

Στη «Μικρά Αγγλία» το βραβείο καλύτερης ταινίας της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

Ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος κέρδισε το βραβείο σκηνοθεσίας για την ταινία του «Ο εχθρός μου» - Το βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου κέρδισε ο Θέμης Πάνου και το αντίστοιχο πρώτου γυναικείου ρόλου η Κόρα Καρβούνη
Το βραβείο καλύτερης ταινίας και ακόμη πέντε βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (ΕΑΚ) απέσπασε η «Μικρά Αγγλία» του Παντελή Βούλγαρη,

Συγκλονιστικό: Επιβάτες αεροπλάνου ματαιώνουν την απέλαση Ιρανού μετανάστη -Αρνήθηκαν να φορέσουν τις ζώνες τους και η πτήση δεν πραγματοποιήθηκε

Όταν το κράτος αδυνατεί να προστατεύσει έναν πολίτη φαίνεται ότι οι συνάνθρωποί του μπορούν να το κάνουν. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει η συγκινητική ιστορία του Κούρδου μετανάστη στη Σουηδία, Ghader Ghalamere, ο οποίος ζούσε στο Ιράν.

Το Skoda Citigo με δύο θέσεις και χωρίς οροφή! -Το πρώτοτυπο μοντέλο θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο στην Αυστρία

Η φαντασία και η θέληση δε γνωρίζουν όρια στο χώρο της αυτοκίνησης, όπως αποδεικνύουν 16 φοιτητές της σχολής μηχανολογίας της Skoda. Ετοιμάζουν ένα μίνι διθέσιο ανοικτό μοντέλο, το οποίο βασίζεται στο Citigo και θα το παρουσιάσουν στα τέλη Μαϊου στο ετήσιο GTI Meeting.

Γυμνοί και με το νόμο: Πετάξτε τα ρούχα σας στο Μόναχο!

Η πρωτεύουσα της Βαυαρίας νομιμοποίησε το δημόσιο γυμνισμό εισάγωντας έξι καθορισμένες ζώνες γυμνιστών
Αν σας αρέσει να πετάτε τα ρούχα σας, το Μόναχο θα γίνει σίγουρα ο αγαπημένος σας προορισμός.

Κρυφά χαράτσια στη συμμετοχή για τα φάρμακα

Το κρυφό χαράτσι, σύμφωνα με τους φαρμακοποιούς, κρύβεται στις νέες μειωμένες τιμές αναφοράς δηλαδή, το ποσό που πραγματικά καλύπτει το Ταμείο
Οι ασφαλισμένοι καλούνται να πληρώσουν ακριβά την αγωγή τους και για γενόσημα!

Σύμφωνα με την Εθνικη Συνομοσπονδια Ελληνικου Εμποριου Πόσο θα κοστίσει το φετινό πασχαλινό τραπέζι

Στα 99,04 ευρώ το κόστος για μία πενταμελή οικογένεια- Φθηνότερα κατά 4,51% τα κρεατικά
Στα 99,04 ευρώ αναμένεται να διαμορφωθεί φέτος το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού για μία πενταμελή οικογένεια, σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.

Κως: Καταδίωξη με πυροβολισμούς από το Λιμενικό – Τούρκος διακινητής νεκρός

Δε σταμάτησε παρά τα προειδοποιητικά σήματα - Προσπάθησε να εμβολίσει τέσσερις φορές το πλωτό σκάφος του λιμενικού
Ένας Τούρκος διακινητής έπεσε νεκρός το πρωί της Τρίτης κατά τη διάρκεια καταδίωξης ταχύπλοου, από σκάφος του λιμενικού σώματος, στη θαλάσσια περιοχή Ψαλίδι της Κω.