Και ξαφνικά…νέο album από τη Beyonce

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και η Queen Beyμόλις κυκλοφόρησε το πέμπτο της album και ήδη το internet παραληρεί.

Το “Lemonade” είναι αποκλειστικά διαθέσιμο μέσω της υπηρεσίας του Tidal -ιδιοκτησίας του συζύγου της Jay-Z-, και δόθηκε στην κυκλοφορία από το Σάββατο το βράδυ, μετά από ένα ωριαίο αφιέρωμα στο HBΟ. Το αφιέρωμα έδειχνε μουσικά video και αποσπάσματα από τα νέα της τραγούδια.

ΥΓΕΙΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ: Τροφές με βιταμίνη D: Οι 7 καλύτερες φυσικές πηγές για τη διατροφή σας

Προκειμένου να λαμβάνετε μεγαλύτερη ποσότητα βιταμίνης D από τη διατροφή σας, προσπαθήστε από σήμερα κιόλας να προσθέσετε τις παρακάτω φυσικές πηγές στα γεύματά σας.

Ίσως γνωρίζετε ότι το σώμα μας παράγει βιταμίνη D όταν εκτίθεται στο φως του ήλιου. Αυτό που μάλλον δεν γνωρίζετε είναι πως υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να λάβουμε αυτή τη σημαντική θρεπτική ουσία.

Πούτιν: Κόκκινη γραμμή στην κυριαρχία των ΗΠΑ

Η προαναγγελθείσα επίσκεψη του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν στην Αθήνα έρχεται σε μια στιγμή που η διεθνής πολιτική σκηνή έχει αρχίσει να υπαναχωρεί από την άκαμπτη στάση απέναντι στη Μόσχα.

Η αμερικανική κυβέρνηση, πάντως, δείχνει να μη θέλει να παραδεχθεί ότι η εποχή της περιθωριοποίησης της Ρωσίας

Λουξεμβούργο:«Πνίγουν» όσους κελαηδούν για σκάνδαλα

Πριν από πέντε χρόνια ο Antoine Deltour παραιτήθηκε από τη δουλειά του στην PricewaterhouseCoopers. Λίγο πριν αφήσει το γραφείο του στη θυγατρική εταιρεία του γνωστού οίκου ορκωτών λογιστών στο Λουξεμβούργο, ο Γάλλος είχε αντιγράψει σε έναν εξωτερικό δίσκο 28.000 έγγραφα.
Σε αυτά τα έγγραφα ήταν καταγεγραμμένες οι μυστικές ευνοϊκές φορολογικές συμφωνίες (tax rulings) που είχαν συνάψει 343 κορυφαίες εταιρείες του πλανήτη με τις αρχές του Λουξεμβούργου.

Αυστραλία:Λύθηκε το «μυστήριο» του bitcoin

Τέλος μπήκε στο μυστήριο με τον δημιουργό του εικονικού νομίσματος bitcoin, καθώς ο Αυστραλός επιχειρηματίας Κρεγκ Ράιτ αποκάλυψε ότι αυτός βρίσκεται πίσως από αυτό το δημιούργημα.
Ο Κρεγκ Ράιτ παρείχε τα νομίσματα που θεωρείται ότι κατέχει αποκλειστικά ο δημιουργός του bitcoin προκειμένου να αποδείξει ότι είναι πράγματι εκείνος που το επινόησε, διευκρινίζει το BBC.

ΥΓΕΙΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ: Αποτοξίνωση του οργανισμού με σωστό πρωινό

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε την ημέρα σας από ένα θρεπτικό πρωινό, και ακόμα καλύτερα είναι όταν το πρώτο γεύμα της ημέρας βοηθά το σώμα σας να επανέλθει από τυχόν υπερβολές στο φαγητό!
Αν αναζητάτε υγιείς τρόπους να αποτοξινωθείτε, διαβάστε παρακάτω 7 τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βελτιώσετε το πρωινό σας και να νιώσετε καλύτερα!

Δισεκατομμυριούχοι και οι απίθανες εξοχικές κατοικίες τους - Δείτε τις φωτογραφίες

Αν υπάρχει κάτι πιο ιντριγκαδόρικο από το πώς είναι το σπίτι ενός δισεκατομμυριούχου, είναι το πώς είναι το «εξοχικό» του, τη κατοικία που επιλέγει για ανάπαυση,

χαλάρωση, απομόνωση ή διασκέδαση, μακριά από όλα όσα τον κουράζουν - και προσθέτουν πολλά μηδενικά στον λογαριασμό του στην τράπεζα.

Τα πιο ακριβά ακίνητα που νοικιάζονται στην Airbnb Εκεί που οι διάσημοι ξοδεύουν 7.000 λίρες για μια νύχτα

Ενώ πολλοί είναι εκείνοι που στρέφονται στην δημοφιλή πλατφόρμα Airbnb για να βρουν ένα φθηνό κατάλυμα στην περιοχή που θέλουν να κάνουν τις διακοπές τους, η ιστοσελίδα προσφέρει επίσης την ευκαιρία σε κάποιους να ζήσουν την απόλυτη χλιδή με αποτέλεσμα ακόμη και διασημότητες να στρέφονται στο να νοικιάσουν κάποια ακίνητα με πολύ υψηλό αντίτιμο.