"Η Κιμ Καρντάσιαν μιμείται το στυλ μου" λέει η Σέρβα ποπ σταρ Γιέλενα Καρλεούζα

Φουλ... επίθεση κατά της διαβόητης τηλεπερσόνας Κιμ Καρντάσιαν εξαπέλυσε η Σέρβα τραγουδίστρια Γιέλενα Καρλεούζα, η οποία είναι από τις πιο δημοφιλείς καλλιτέχνιδες του βαλκανικού κράτους.

Η Μάιλι Σάιρους παντρεύεται τον γιο του Σβαρτζενέγκερ

Η καριέρα της Μάιλι Σάιρους στηρίζεται στις προκλήσεις της. Θα αντέξει η μητέρα του Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ, μέλος της οικογένειας Κένεντι, έναν γάμο μαζί της;
Η Μάιλι Σάιρους και ο Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ πρόκειται να παντρευτούν σύντομα,

Οι βρισιές των Αρχαίων Ελλήνων. Ή αλλιώς, πώς να βρίζετε σαν τον Ζουράρι

Πώς έβριζαν στην Αρχαία Ελλάδα. Και ποια "γαλλικά" μπορείτε να χρησιμοποιείτε χωρίς να σας καταλάβει κανείς

"Πρόκειται περί ληστρικού κράτους. Και βεβαίως, υπενθυμίζω ότι μας έχουν πρήξει τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος οι Γερμανοί ότι τα κράτη έχουν συνέχεια". Τι είπε ο Ζουράρις;

Νέος γραμματέας της Βουλής ο δάσκαλος των Ρωμανού & Γρηγορόπουλου με απόφαση της Ζ. Κωνσταντοπούλου

Ο Γιώργος Θαλάσσης, γυμνασιάρχης των Εκπαιδευτηρίων Μωραΐτη δάσκαλος του Γρηγορόπουλου και του Ρωμανού, ο νέος γραμματέας της Βουλής επιλογή της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Ο κ. Θαλάσσης υπήρξε για χρόνια διευθυντής ιδιωτικού σχολείου και ήταν δάσκαλος-γυμνασιάρχης του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλο και του Νίκου Ρωμανού.

Tο πρώτο αυτοκίνητο μπήκε στην πρίζα με φορτιστή ηλιακής ενέργειας που έφτιαξαν Έλληνες φοιτητές

To Smart Electric Drive συμμετείχε ενεργά στην ημερίδα που διοργάνωσε το Εργαστήριο Ήπιων Μορφών Ενέργειας & Προστασίας Περιβάλλοντος (ΗΜΕ & ΠΡΟΠΕ) του ΑΕΙ Πειραιά T.T.
Στην ημερίδα με θέμα «η Ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα με Καθαρά Οχήματα: Προοπτικές» που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 5 Μαρτίου, το Smart Electric Drive είχε την τιμητική του.

Ολλανδία - Μπούφος τρομοκρατούσε κατοίκους και συνελήφθη

Ένας μπούφος ήταν ότι πιο ενοχλητικό είχαν να αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι μια πόλης στην Ολλανδία. Καλά διαβάσατε! Ένας μπούφος.
Ο μπούφος-τρομοκράτης είχε σπείρει τον πανικό εδώ και έναν χρόνο στην πόλη Πούρμερεντ της βόρειας Ολλανδίας, καθώς αιφνιδιαστικά έκανε επίθεση και τραυμάτιζε τους κατοίκους στο κεφάλι.

Υπουργείο Ενέργειας: Απαράδεκτη μεθόδευση για επιβάρυνση των λογαριασμών ρεύματος

Πρωτοφανείς μεθοδεύσεις για την επιβάρυνση των τιμολογίων ηλεκτρισμού καταγγέλλει το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας με αφορμή την απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας για αύξηση του τέλους υποστήριξης της «πράσινης» ενέργειας.

Η Μέρκελ σύμμαχος της Ελλάδας! - Παίρνει το «μπαζούκας» για να αποτρέψει Graccident

Η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ θεωρεί ότι η Ευρωζώνη θα μπορούσε να αντέξει πιθανή έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, ανησυχεί ωστόσο για τις γεωπολιτικές συνέπειες και είναι διατεθειμένη, αν χρειαστεί, να επιτρέψει και την έκδοση ομολόγων μικρής διάρκειας (T-Bills) ή την πρώιμη εκταμίευση της δανειακής βοήθειας.