Δυτική Όχθη: Αφέθηκαν ελεύθεροι 39 Παλαιστίνιοι κρατούμενοι από το Ισραήλ

 Παράλληλα με τους Ισραηλινούς, 39 Παλαιστίνιοι κρατούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι από τη φυλακή Οφέρ στη Δυτική Όχθη και έφτασαν στο σημείο ελέγχου Μπεϊτούνια στη Δυτική Όχθη.

Η απελευθέρωσή τους έγινε σε αντάλλαγμα για την απελευθέρωση 13 γυναικών και παιδιών ομήρων που κρατούνταν αιχμάλωτοι από τη Χαμάς μετά την απαγωγή τους από το Κιμπούτς Νιρ Οζ κοντά στα σύνορα με τη Γάζα στις 7 Οκτωβρίου.

Γάζα: Έφτασαν στο Ισραήλ οι 24 όμηροι που απελευθέρωσε η Χαμάς – Χοροί και πανηγυρισμοί από τους συγγενείς (Videos & Photos)

 Βίντεο κάνουν το γύρο του διαδικτύου με τη στιγμή που οι όμηροι πλησιάζουν στο πέρασμα της Ράφα με οχήματα του Ερυθρού Σταυρού, μετά την απελευθέρωσή τους από τη Χαμάς.

 Συνολικά 24 όμηροι έχουν απελευθερωθεί, 10 Ταϊλανδοί και 13 Ισραηλινοί και ένα άτομο από τις Φιλιππίνες.

Στο ακόλουθο βίντεο φαίνεται η Ντανιέλ Αλόνι να βγαίνει από το ασθενοφόρο με την κόρη της, μετά την απελευθέρωσή τους:

Έφυγε ο «Alexis, έρχεται ο «Oliver» με πτώση θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια (tweet)

 Βαθύ βαρομετρικό χαμηλό από τα βόρεια – βορειοδυτικά συνοδευόμενο από ψυχρό μέτωπο προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο με κύρια χαρακτηριστικά τους θυελλώδεις ανέμους σε όλη σχεδόν τη χώρα, τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική Ελλάδα.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της Θράκης και της Μακεδονίας.

Η πτώση της θερμοκρασίας θα γίνει αισθητή από αύριο το βράδυ και κυρίως την Κυριακή οπότε θα υποχωρήσει κατά 8 με 10 βαθμούς στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και 4 με 6 βαθμούς Κελσίου στις υπόλοιπες περιοχές.

Λαγκάρντ: Τον προειδοποίησα και με αγνόησε – Πώς ο γιος της έχασε όλες τις επενδύσεις του σε crypto!

 Η Κριστίν Λαγκάρντ δεν έχει κρύψει ποτέ την επιφυλακτική της στάση απέναντι στα κρυπτονομίσματα, το υψηλό ρίσκο που εμπεριέχουν, τα κερδοσκοπικά παιχνίδια που κρύβουν, τις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις της εξόρυξης τους, ακόμη και τη συχνή εκμετάλλευση τους για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

«Η πολύ ταπεινή μου άποψη είναι πως δεν αξίζουν τίποτε

 Και δεν βασίζονται σε τίποτε» είχε δηλώσει περιφρονητικά σε συνέντευξη της, πριν λίγους μήνες, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία της για όσους επενδύουν στα crypto και κινδυνεύουν να χάσουν τα πάντα, δίχως να αντιλαμβάνονται το μέγεθος του ρίσκου. 

Λιμάνι Καβάλας: Τι περιλαμβάνει η υπο-παραχώρηση του «Φίλιππος Β΄» στις BLACKSUMMIT – ΓΕΚΤΕΡΝΑ

 Τι δήλωσε ο γενικός διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και εκτελεστικό μέλος του ΔΣ του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Μάνος Μουστάκας - Λιμάνι Καβάλας: Υπεγράφη η σύμβαση υπο-παραχώρησης του λιμένα «Φίλιππος Β» (pics)

Την υπογραφή σύμβασης Υπο-Παραχώρησης του λιμένα Καβάλας «Φίλιππος Β΄» για 40 χρόνια ανακοίνωσε η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι υπέγραψε σήμερα, ως αρχικός μέτοχος και μέλος της εταιρείας ειδικού σκοπού «ΣΑΡΙΣΑ ΥΠΟ-ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΙΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»,