Κλέων Γρηγοριάδης: Από τότε που μίλησα για το «όχι» στο δημοψήφισμα δεν έχω ξαναπαίξει στην τηλεόραση

Μία από τις λίγες συνεντεύξεις στην τηλεόραση έδωσε στην κάμερα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 ο Κλέων Γρηγοριάδης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, απάντησε και στο γιατί τα τελευταία χρόνια δεν τον έχει εμφανιστεί σε κάποια τηλεοπτική σειρά.
«Θα μπορούσε κανείς να πει ότι από τότε που μίλησα για το

Η ρομαντική γοητεία της Ναυπάκτου Παραδοσιακός οικισμός με μεγάλη ιστορία

Είναι μία από τις αρχαιότερες ελληνικές πόλεις, γνώρισε περιόδους μεγάλης ακμής και συνδέθηκε με πολύ σημαντικά ιστορικά γεγονότα. Λέγεται πως πήρε το όνομά της από τις λέξεις ναυς και πήγνυμι, που σημαίνει «κατασκευάζω πλοίο».
Η παραθαλάσσια πόλη της Αιτωλοακαρνανίας υπήρχε ήδη από το 1104 π.Χ, όταν οι Δωριείς, στην κάθοδό τους, τη χρησιμοποίησαν για να κατασκευάσουν υποτυπώδη πλοιάρια. Κι έτσι της έμεινε κληρονομιά το όνομά της. Η μεσαιωνική ονομασία της ήταν Λεπάντο, ενώ οι περισσότεροι τη γνωρίζουν από την περίφημη ναυμαχία της Ναυπάκτου, του 1571. Στη ναυμαχία αυτή έλαβε μέρος και ο διάσημος Ισπανός πεζογράφος Μιγκέλ ντε Θερβαντες, ανδριάντας του οποίου κοσμεί το λιμάνι.

Το κοινοβούλιο της Σκωτίας απέρριψε το νομοσχέδιο για την αποχώρηση από την ΕΕ


Το κοινοβούλιο της Σκωτίας αρνήθηκε σήμερα να δώσει τη συγκατάθεσή του για το νομοσχέδιο-ναυαρχίδα για το Brexit, ωθώντας τη Βρετανία σε συνταγματικώς αχαρτογράφητα εδάφη, καθώς το Λονδίνο την ίδια ώρα πιέζει ώστε να εγκριθεί με κάθε τρόπο ο νόμος αυτός.
Με ψήφους 93 έναντι 30 το κοινοβούλιο της Σκωτίας δεν έδωσε την έγκρισή του στον Νόμο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Αποχώρηση) ο οποίος αυτήν την περίοδο συζητείται από τη Βουλή των Κοινοτήτων στο Λονδίνο. Με το νομοσχέδιο αυτό θα διακοπούν οι πολιτικοί, οικονομικοί και νομικοί δεσμοί του Ηνωμένου Βασιλείου με την ΕΕ.