Στα λευκά μέχρι και τα νησιά - Η «Αριάδνη» άργησε, αλλά ήρθε!

Μπορεί να άργησε, ωστόσο ο σιβηρικός αντικυκλώνας με το όνομα «Αριάδνη», που ευθύνεται για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που προέβλεψαν από τις προηγούμενες ημέρες οι μετεωρολόγοι για τη χώρα μας, έφτασε. Αναλυτικά τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε διάφορα σημεία της χώρας.

Πέθανε ο Μάριο Σοάρες Ο πρώην Πρόεδρος της Πορτογαλίας νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση από τα τέλη της περασμένης χρονιάς.

Ο πρώην Πρόεδρος της Πορτογαλίας, ο σοσιαλιστής Μάριο Σοάρες, ο οποίος εθεωρείτο “πατέρας της Δημοκρατίας” στη χώρα, πέθανε σήμερα σε ηλικία 92 ετών.
Ο Σοάρες είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού στις 13 Δεκεμβρίου λόγω της γενικής επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του και νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Νέες διαστάσεις στο σκάνδαλο Novartis από το Documento: Η εμπλοκή πρώην πρωθυπουργού και τα «μαύρα» λεφτά μέσω υπεράκτιων εταιριών

Νέες διαστάσεις στο σκάνδαλο Novartis δίνουν οι αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα Σάββατο. Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Documento, ένα βίντεο και προστατευόμενοι μάρτυρες οι οποίοι έχουν καταθέσει στις ΗΠΑ για την υπόθεση, βάζουν στο κάδρο του σκανδάλου εκτός από γιατρούς, καθηγητές Πανεπιστημίου και υπουργούς και έναν πρώην πρωθυπουργό, οι οποίοι φαίνεται να εξυπηρετούσαν τη σκανδαλώδη λειτουργία της γνωστής φαρμακοβιομηχανίας. 

Ενας στρατιώτης της "σέχτας" του Σώρρα που έγινε δολοφόνος

Στα χρόνια της κρίσης και της απελπισίας ο Αρτέμης Σώρρας εμφανίστηκε ως σύγχρονος «μεσσίας», ο οποίος υπόσχονταν ότι με 600 δισεκατομμύρια θα βάλει τέλος στο χρέος.
Στα χρόνια της κρίσης και της απελπισίας ο Αρτέμης Σώρρας εμφανίστηκε ως ένας σύγχρονος «μεσσίας», ο οποίος υπόσχονταν ότι με 600 δισεκατομμύρια θα βάλει μία και καλή τέλος στο χρέος της Ελλάδας.

Δαπάνη 9,2 εκατ. ευρώ για τη διεθνή προβολή της επιτραπέζιας ελιάς

Τέσσερις μεγάλους διαγωνισμούς συνολικού ύψους 9,2 εκατ. ευρώ για την προώθηση της επιτραπέζιας ελιάς σε αγορές του εξωτερικού «τρέχει» η ΠΕΜΕΤΕ, η Πανελλήνια Ένωση Μεταποιητών Τυποποιητών Εξαγωγέων Επιτραπέζιων Ελιών, που μέσω των επιχειρήσεων-μελών της εκπροσωπεί πλέον το 90% των ελληνικών εξαγωγών επιτραπέζιων ελιών.

Λεπέν, Γκρίλο και UKIP: Κατά ΕΕ, υπέρ... (Ε)Επιχορηγήσεων - Πόσα βάζουν στα ταμεία τους

Μπορεί διάφορα ακροδεξιά και εθνικιστικά λαϊκιστικά κόμματα χωρών μελών της ΕΕ να αντιτάσσονται στην ιδέα της ενωμένης Ευρώπης όμως δεν έχουν κανένα πρόβλμηα ή ηθικό ενδοιασμό να δεχτούν κεφάλαια από τα θεσμικά της όργανα.
Ο λόγος για τα κόμματα της Μαρίν Λεπέν στη Γαλλία, του Μπέμπε Γκρίλο στην Ιταλία και άλλα κόμματα ευρωσκεπτικιστών που

Γιατροί καταγγέλλουν ότι το παιδί της Ρούπα υποβάλλεται σε αναγκαστική νοσηλεία υπό... φρούρηση!

Με επείγουσα ανοικτή επιστολή στους υπουργούς Υγείας συνδικαλιστές από την παράταξη Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή, αναφέρονται με «έκπληξη και αποτροπιασμό» τα συμβαίνοντα με το εξάχρονο παιδί των κρατουμένων Π. Ρούπα – Ν. Μαζιώτη.
 Μάλιστα κατηγορούν ευθαρσώς τους αρμόδιους για «ψευδείς και παραπλανητικές ανακοινώσεις».

Αίσθηση προκαλεί ανάρτηση του κυρίου... Ομπίντα, Γ. Κοτανίδη,για τον Αλ. Τσίπρα και τα περί Σιβηρίας!

Τι συνέβη ακριβώς, στο θέατρο, όταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πήγε να δει την παράστασή του, εξηγεί με ανάρτησή του στο Facebook ο ηθοποιός Γιώργος Κοτανίδης. 
Γράφει ο Γιώργος Κοτανίδης στο Facebook:
«Διάβασα στον τύπο, ηλεκτρονικό και έντυπο ότι κατά την είσοδο του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα το βράδυ της Τρίτης στην

Αποκεφάλισαν και ξερίζωσαν τις καρδιές 31 φυλακισμένων στη Βραζιλία

Φυλακισμένα μέλη της πιο ισχυρής συμμορίας διακίνησης ναρκωτικών της Βραζιλίας σκότωσαν 31 συγκρατούμενούς τους χθες, αποκεφαλίζοντας και βγάζοντας τις καρδιές από τα περισσότερα θύματά τους, για να εκδικηθούν για τη σφαγή 56 συντρόφων τους σε άλλο σωφρονιστικό ίδρυμα πριν πέντε ημέρες.
Η σφαγή στη φυλακή Μόντε Κρίστο στην Πολιτεία Ροράιμα διαπράχθηκε από μέλη της οργάνωσης PCC (Διοίκηση Πρώτης Πρωτεύουσας) του Σάο Πάουλο και προκάλεσε ανησυχίες ότι η βία των τελευταίων μηνών

Επίθεση Ραχήλ στην Κωνσταντοπούλου με βαριές εκφράσεις

Με πολύ σκληρά λόγια επιτέθηκε η Ραχήλ Μακρή στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή τα υπονοούμενα που άφησε η δεύτερη για την αποχώρηση της από το κόμμα. 
Με ανάρτηση της στο Facebook η κ. Μακρή ξεσπαθώνει κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου και μιλάει για νταβατζήδες, καρέκλες, παιδεραστές και χαρτζιλίκια 200.000 ευρώ.
Η ανάρτηση στο Facebook:

Αεροδρόμιο Φλόριντα: Βετεράνος του Ιρακ ο δράστης της επίθεσης

Βετεράνος του πολέμου ήταν ο δράστης της επίθεσης στο διεθνές αεροδρόμιο Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα, στις ΗΠΑ. Ο Εστεμπάν Σαντιάγο έβγαλε ένα όπλο από τις αποσκευές του και ξεκίνησε να πυροβολεί το συγκεντρωμένο πλήθος στο σημείο παραλαβής αποσκευών, με αποτέλεσμα να σκοτώσει πέντε άτομα και να τραυματίσει οκτώ ακόμη.
Ο 26χρονος δράστης, σύμφωνα με τον επικεφαλής του γραφείου του FBI στο Μαϊάμι, συνελήφθη αμέσως μετά την επίθεση.

Καιρός: Χιόνια και πολύ κρύο το Σάββατο

Παγωμένο και χιονισμένο θα είναι το σκηνικό του καιρού σήμερα, Σάββατο (07/01). Κύρια χαρακτηριστικά θα είναι οι νεφώσεις και οι παροδικές χιονοπτώσεις, ενώ τοπικές καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν στα νοτιά θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα της χώρας.

18 δισ. ευρώ και 400.000 θέσεις εργασίας κόστισαν στην ΕΕ οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας

Τις βαριές συνέπειες που έχουν για την οικονομία και για τις θέσεις εργασίας στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και στις επί μέρους χώρες-μέλη της, οι κυρώσεις της ΕΕ κατά της Ρωσίας και ως εκ τούτου και οι "αντικυρώσεις" από την πλευρά της Μόσχας, καταγράφει έρευνα του έγκυρου Αυστριακού