ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 Με Απ. Γκλέτσο η ΑΝ.ΕΛΛ. στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Το Περιφερειακό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποφάσισε να στηρίξει τον Απόστολο Γκλέτσο στις εκλογές για την ανάδειξη Περιφερειάρχη στη Στερεά Ελλάδα. Ο νυν δήμαρχος Στυλίδας θα ηγηθεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου της παράταξης «Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση».
Σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδας, ο Απ. Γκλέτσος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη στήριξη των ΑΝ.ΕΛΛ., ωστόσο ξεκαθάρισε πως τα πρόσωπα που απαρτίζουν τον συνδυασμό του προέρχονται από διάφορους χώρους. Οι επίσημες ανακοινώσεις, αναμένονται να γίνουν στις 14 Δεκεμβρίου, στον Γοργοπόταμο.

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 «Γαλάζια» διαμάχη στη Στερεά: Η έδρα και ο... Μαυρογιαλούρος

«Χειροβομβίδα στα θεμέλια» της υποψηφιότητας για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, του νυν αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Φάνη Σπανού, έριξε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νησί, Σίμος Κεδίκογλου, με τη δήλωσή του αναφορικά με την έδρα της περιφέρειας, προκαλώντας παράλληλα την έντονη και επικριτική αντίδραση κορυφαίων στελεχών, όπως του περιφερειάρχη, Κώστα Μπακογιάννη.
Συγκεκριμένα, ο Σίμος Κεδίκογλου βρέθηκε στη Λαμία,

Αλ. Τσίπρας: Η Ν.Δ. επιδιώκει πελατεία για ιδιωτικά πανεπιστήμια

Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε η αντιπαράθεση μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη στην «Ωρα του πρωθυπουργού» για την «κατάσταση γενικευμένης ανομίας που κυριαρχεί στα πανεπιστήμια» στο πλαίσιο επίκαιρης ερώτησης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο πανεπιστημιακό άσυλο, με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης να διαμηνύει ότι το άσυλο θα καταργηθεί και τον πρωθυπουργό να του απαντάει ότι με ψεύδη και καταστροφολογία επενδύει σε μια ατζέντα που θα ευνοήσει μόνο τη Χρυσή Αυγή, η οποία και την ανέδειξε από το 2013.

Την Κυριακή 25 Νοέμβρη η μεγάλη πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση στο ΣΕΦ (SPOT)

Την Κυριακή 25 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα κορυφωθεί ο γιορτασμός των 100 χρόνων ζωής και δράσης του Κόμματός μας, του ΚΚΕ.
Στη μεγάλη αυτή πολιτική - πολιτιστική συγκέντρωση θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Θα παρευρεθούν και εκπρόσωποι κομμάτων, που θα βρίσκονται στην Αθήνα, συμμετέχοντας στη Διεθνή Συνάντηση Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων, την οποία θα φιλοξενεί εκείνες τις μέρες το ΚΚΕ.
Το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης περιλαμβάνει μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στα 100 χρόνια του ΚΚΕ.

Ξεκίνησαν οι εργασίες - Η ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης ξεκίνησαν οι εργασίες της 20ής Διεθνούς Συνάντησης Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων, στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό. Στις εργασίες συμμετέχουν 91 κόμματα από 73 χώρες του κόσμου.
Η έναρξη έγινε με την προβολή ενός ολιγόλεπτου βίντεο που παρουσίαζε στιγμές-σταθμούς από την ίδρυση του ΚΚΕ έως σήμερα, σημαντικούς λαϊκούς αγώνες στην Ιστορία της χώρας με πρωτοστάτες τους κομμουνιστές.