Παίκτρια του ελληνικού Next Top Model σε ολόγυμνες πόζες που θα λατρέψετε..!

Ολόγυμνη μεν, με fashion αισθητική δε.!
Γιατί μην ξεχνάτε πως τα κορίτσια που πήραν μέρος στο μοντελοριάλιτι ήθελαν να κάνουν πασαρέλα... όχι να γδυθούν... Έτσι και η Ιωάννα Ντέντη..

Η Μαντώ Γαστεράτου Στο Nitro Το κορίτσι με το scooter είναι φωτιά

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι η Μις Ελλάς 2010 και κυκλοφορεί στην πόλη με ένα δίκυκλο. Αυτό δημιουργεί πολλές φαντασιώσεις αλλά σίγουρα όχι περισσότερες από όσες δημιουργεί το κορμί της μαζί με το υπέροχο πρόσωπό της..

Για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «Spring Breakers» «Αναστάτωσαν» τη Φλόριντα η Selena και οι φίλες της

Στη Φλόριντα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Selena Gomez για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «Spring Breakers» και μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές της, Vanessa Hudgens και Ashley Benson, η νεαρή ηθοποιός και τραγουδίστρια έχει προκαλέσει πανικό στην περιοχή..

Δεν έχει χάσει την όρεξή της Jessica Simpson: Κάνει σεξ στον όγδοο μήνα!

Διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της αλλά δεν πτοείται. Ο λόγος για την εκρηκτική Jessica Simpson η οποία προσφάτως φωτογραφήθηκε γυμνή στο περιοδικό Elle και χθες μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή για το πόσο θέλει να κάνει σεξ παρόλο που ανά πάσα στιγμή μπορεί να γεννήσει..

ΟΣΦΠ: Με άμυνα από σκληρό μέταλλο εναντίον της Μεταλίστ 22.05 (ΑΝΤ1)

 Την ουκρανική Μεταλίστ υποδέχεται σήμερα Πέμπτη (15/3) στις 22.05 (ΑΝΤ1) ο Ολυμπιακός και σε συνδυασμό με την εκτός έδρας νίκη του με 1-0 στο Χάρκιβ, χρειάζεται μία ισοπαλία για να προκριθεί στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ..


Ο Ελληνοαμερικανός σχεδιαστής δεν παύει να εκπλήσσει Το rock παραμύθι του Τζον Βαρβάτος

Οταν τον συνάντησα πριν από έξι χρόνια, ο Τζον Βαρβάτος είχε μόλις αρχίσει να γίνεται γνωστός στη χώρα μας. Στην Αμερική ήταν ήδη ένα καυτό όνομα που έντυνε ροκ σταρ σαν τον Ιγκι Ποπ και τον Αλις Κούπερ και είχε ήδη βραβευτεί ως σχεδιαστής της χρονιάς για το 2005..

Ο έρωτας ξεκίνησε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ «Take Care»... Ο ράπερ Drake, το νέο αμόρε της Rihanna;

Οι φήμες που ήθελαν την Rihanna ξανά στο πλευρό του πρώην της Chris Brown διαψεύδονται αφού σύμφωνα με πληροφορίες, η διάσημη τραγουδίστρια βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του διάσημου ράπερ Drake..

Bloomberg: Το PSI έσωσε τις τράπεζες και όχι την Ελλάδα

Πολιτική σχεδιασμένη για να επιβιώσουν τράπεζες ζόμπι που θα είχαν τεράστιες ζημιές από μια ελληνική χρεοκοπία το 2010, ακολουθεί η ΕΕ, υποστηρίζει και ο Peter Tchir, ιδρυτής του αμερικανικού hedge fund, TF Market Advisors στο κεντρικό σημερινό θέμα του Bllomberg..

Το εγκώμιο του Ομπάμα έπλεξε ο Κάμερον Ο βρετανός πρωθυπουργός ολοκληρώνει την Πέμπτη την επίσκεψή του στις ΗΠΑ

Τη δύναμη, το ηθικό κύρος και τη σοφία του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, εξήρε ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος επανέλαβε την «ιδιαίτερη σχέση» των δύο εθνών..

Ξηλώθηκαν 50 υπάλληλοι και στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης Υπάρχουν και άλλες καταγγελίες επιχειρήσεων σε βάρος υπαλλήλων της Διεύθυνσης Ιδιωτικών Επενδύσεων

«Ξηλώνει» όλη την Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων ο υφυπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Θάνος Μωραϊτης μετά από το σκάνδαλο των δυο υπαλλήλων. Παράλληλα, έχει προβεί σε πρόκληση ενδιαφέροντος για πρόσληψη νέων υπαλλήλων..

Ανασχηματισμός «προ των πυλών» στην Κύπρο Αντικαθίσταται ο υπουργός Οικονομικών σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες

Ο ανασχηματισμός στην Κύπρο, έστω και περιορισμένος βρίσκεται ante portas, σύμφωνα με όλες τις προερχόμενες ενδείξεις από τη Λευκωσία. Παρά το γεγονός ότι επισήμως η κυπριακή κυβέρνηση δεν ανακοίνωσε το..

Πονοκέφαλος για την κεντροδεξιά το αντιμνημονιακό μέτωπο Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε και είναι ζήτημα, πιθανότατα ωρών, να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις

Νέα δεδομένα προκαλεί στην κεντροδεξιά η νέα αντιμνημονιακή Κοινοβουλευτική Ομάδα με διαγραμμένους από τη Ν.Δ., η συγκρότηση της οποίας αναμένεται να ανακοινωθεί, εκτός απρόοπτου σήμερα..

Ηγέτες μόνο η μάχη γεννά

Η χώρα πέρασε διά πυρός και σιδήρου τους προηγούμενους μήνες..

Σχέδιο «Πυθία 1»: Η νεκρανάσταση ενός πολιτικού ανδρός;

Στις 14 Ιουνίου 2006 εγκαινιάζεται ο αγωγός Μπακού - Τσεϊχάν μήκους 1768 χιλιομέτρων. Την ίδια ημέρα ο πρόεδρος της Τουρκίας Τ. Ερτογάν δεσμεύεται για την κατασκευή ενός δεύτερου αγωγού, που θα εξυπηρετεί το ρωσικό πετρέλαιο. Έτσι φθάνουμε στο Οκτώβριο του 2009 όπου αποφασίζεται η δημιουργία αγωγού Σαμψούντας - Τσειχάν, μήκους 700 χιλιομέτρων..

Η Μισέλ Ομπάμα, επικεφαλής της ομάδας των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Επίσημη ανακοίνωση και για την παρουσία της στην τελετή έναρξης

Η Μισέλ Ομπάμα, η πρώτη κυρία της Αμερικής, θα είναι εκείνη που θα ηγηθεί της αντιπροσωπείας των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου τον Ιούλιο και μάλιστα θα δώσει το παρών στην τελετή έναρξης, στην παρέλαση των ομάδων..

«Κοινωνική Συμφωνία» το όνομα του κόμματος των Κατσέλη - Καστανίδη Στη δημοσιότητα η ιδρυτική διακήρυξη

Δόθηκε την Τετάρτη στη δημοσιότητα η ανακοίνωση της ιδρυτικής διακήρυξης του κόμματος που ιδρύουν η Λούκα Κατσέλη και ο Χάρης Καστανίδης..

Πτώση για ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και οκτακομματική βουλή δείχνει νέα δημοσκόπηση

Η αποδυνάμωση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και η είσοδος οκτώ κομμάτων στη Βουλή, μεταξύ των οποίων η Χρυσή Αυγή, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά νέας..

«Μπορεί να δούμε και προβοκάτσιες» «Βρώμικη αντιπαράθεση» κατά Αριστεράς και ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ο Αλ.Τσίπρας

«Η ιδεολογική αντιπαράθεση θα είναι αποδεκτή. Η βρώμικη αντιπαράθεση δεν θα είναι. Και τα βρώμικα υπονοούμενα δεν θα γίνουν δεκτά. Και θα απαντήσουμε σε αυτά. Γιατί ο λαός που δοκιμάζεται δεν μπορεί να εκβιάζεται» δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας..

Εύκολη πρόκριση για Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 4-1 στο «Μπερναμπέου» την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πρώτο ματς στη Μόσχα, είχε τελειώσει..

Πρόκριση της Τσέλσι στην παράταση

Η Τσέλσι νίκησε 4-1 την Νάπολι στην παράταση και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Συναρπαστικό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται με πείσμα για 120 λεπτά. Η Τσέλσι κατάφερε να προηγηθεί 3-1..

Ομπάμα - Κάμερον: κατά της στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία «Θα οδηγούσε σε εμφύλιο» τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος

Κατά της στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία για την ώρα, υπέρ της διατήρησης της πίεσης στο Ιράν χωρίς να κλείσει το παράθυρο της διπλωματικής επίλυσης του ζητήματος αλλά και υπέρ της παραμονής στο Αφγανιστάν όπου πλέον «γίνεται πραγματική πρόοδος» τάχτηκαν ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Ντέιβιντ Κάμερον κατά τη συνάντηση που είχαν την Τετάρτη στο Λευκό Οίκο..

Πυρηνικά απόβλητα σε περιοχές ιθαγενών στην Αυστραλία

Νόμο για τη δημιουργία της πρώτης «χωματερής πυρηνικών αποβλήτων» πέρασε η κυβέρνηση της Αυστραλίας, παρά τις έντονες αντιδράσεις των περιβαλλοντικών οργανώσεων και των αυτοχθόνων..

Επίθεση από το Ιράν φέρεται να δέχτηκε το BBC

Το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC καταγγέλλει εμμέσως πλην σαφώς ότι δέχτηκε ηλεκτρονική επίθεση από το καθεστώς της Τεχεράνης. Η φερόμενη επίθεση είχε δύο σκέλη, βάζοντας στο στόχαστρο τόσο την ιρανική υπηρεσία του BBC, όσο και τα κεντρικά γραφεία στο Λονδίνο..