Τραγωδία στις Φιλιππίνες ΟΗΕ: Ο τυφώνας προκάλεσε καταστροφές που θυμίζουν το τσουνάμι του 2004-Ξεπέρασαν τους 1.000 οι νεκροί (Φωτό+Βίντεο)

Ξεπέρασαν τους 1.000 οι νεκροί - Πάνω από 800.000 έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους - Αδύνατη η πρόσβαση των σωστικών συνεργείων - Καθ'οδοόν προς το Βιετνάμ ο φονικός Χαϊγιάν -Βίντεο και φωτογραφίες από τις περιοχές που επλήγησαν
Ανυπολόγιστες σε ανθρώπινες ζωές αλλά και σε καταστροφές σε κατοικημένες περιοχές οι συνέπειες από το πέρασμα του τυφώνα Χαϊγιάν από τις Φιλιππίνες την Παρασκευή.

«Το χρυσό κλουβί» σάρωσε τα βραβεία του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

«Η αιώνια επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά» τα πήγε επίσης καλά
Γεμάτο το Ολύμπιον με σινεφίλ, επισκέπτες από όλο τον κόσμο αλλά και τους συμμετέχοντες του Φεστιβάλ, γιόρτασε το τέλος ενός ακόμη επιτυχημένου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Σε εξέλιξη η συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση μομφής-Δείτε live από τη Βουλή:

Δείτε ζωντανή εικόνα - Θα ολοκληρωθεί την Κυριακή τα μεσάνυχτα, με ονομαστική ψηφοφορία μετά τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών
Ξεκίνησε η συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε την Πέμπτη ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σαμαράς: Πρωτίστως με ενδιαφέρει να βγει η χώρα από την κρίση

Πριν από μερικούς μήνες δεν πίστευε κανένας ότι θα πετύχουμε πρωτογενές πλεόνασμα - Η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ «δηλητηριάζει» την πολιτική ζωή
Το καφενείο της Βουλής επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς συνοδευόμενος από τους

Παν. Λαφαζάνης «είστε ο υπουργός των ΜΑΤ και του μαύρου»

Π. Καψής: «Αν δεν μπαίναμε στο Ραδιομέγαρο δεν θα καλύπταμε την Προεδρεία» - Παν. Λαφαζάνης «είστε ο υπουργός των ΜΑΤ και του μαύρου»

Euronews- Φιλιππίνες: στους 100 οι νεκροί από το πέρασμα του σούπερ τυφώνα Χαϊγιάν

Η ώρα του πρώτου απολογισμού έχει έρθει για τους κατοίκους των Φιλιππίνων έπειτα από το φονικό χτύπημα του τυφώνα Χαϊγιάν.
Πάνω από 100 άνθρωποι σκοτώθηκαν, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ενώ τουλάχιστον 100 είναι οι τραυματίες.

Kαιρός Ελλάδα: Νέο κύμα κακοκαιρίας από Δευτέρα

Nέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ κατά το οποίο τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες σε Αττική, Εύβοια και Αιγαίο.