Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters Η Κύπρος σκέφτεται να πουλήσει αποθέματα χρυσού

Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters, η Κύπρος είναι έτοιμη να πουλήσει αποθέματα χρυσού αξίας 400 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να χρηματοδοτήσει μέρος του προγράμματος διάσωσής της.

Σύμφωνα με τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Η κόρη του Αναστασιάδη έβγαλε χρήματα πριν το «κούρεμα»

Περίπου 4 δισ. ευρώ βγήκαν εκτός Κύπρου το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου πριν από την απόφαση του Eurogroup για κούρεμα των καταθέσεων σύμφωνα με τον τηλεοπτικά σταθμό Mega Κύπρου.

Δ. Γιαννακόπουλος: «ΣΕΒΑΣΜΟΣ στην καλύτερη ομάδα της Euroleague»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, απάντησε με επιστολή του στον Ζόρντι Μπερτομέου, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό από τους διαιτητές της Euroleague.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΦΕΣ 67-62 Πρίντεζης - Εφές... 1-0!


Ο κακός Ολυμπιακός που ευτύχισε να έχει έναν απίστευτο Πρίντεζη, επικράτησε της Εφές με 67-62 στο ΣΕΦ, κράτησε το προβάδισμα και απέχει δύο νίκες από το Λονδίνο! Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάσαν την κλασική αστάθεια στην απόδοσή τους, είχαν άγχος, αλλά είχαν κι έναν εκπληκτικό... υπαρχηγό που έκανε ατομικό ρεκόρ πόντων και ήταν κυριολεκτικά μια ομάδα μόνος του!

«Κούρεμα» των καταθέσεων με νόμο αποφασίζει το Eurogroup

Προσχέδιο νόμου, για το κούρεμα των καταθέσεων των τραπεζών που αντιμετωπίζουν προβλήματα, θα συζητήσουν στο Eurogroup της Παρασκευής οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης.

1.300 ΘΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ 76.444 oι φετινοί εισακτέοι σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Oριστικοποιήθηκε ο αριθμός των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Την είσοδο των ΑΕΙ και ΤΕΙ θα περάσουν φέτος 76.444 σπουδαστές, από τους οποίους 1.300 στις Στρατιωτικές Σχολές, 416 στις Εκκλησιαστικές, 68 στις Τουριστικές. Το υπουργείο Παιδείας συνυπολόγισε τα νέα δεδομένα του σχεδίου «Αθηνά» και τις πρυτανικές προτάσεις.

ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ Μουρίνιο: «Η Γαλατά έπαιξε με 55.000!»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοζέ Μουρίνιο, απένειμε τα εύσημα στους Τούρκους φιλάθλους για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στον προημιτελικό της Κωνσταντινούπολης.

«Δεν είχα καν χρόνο για να αγχωθώ. Η Γαλατάσαράι απόψε δεν έπαιξε με 11 παίκτες, αλλά έπαιξε με 50.000», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 72-70 Είναι τόσο ΜΕΓΑΛΟΣ που ελπίζει... (vds)

Ενας καλύτερος Παναθηναϊκός έχασε από την Μπαρτσελόνα και βρίσκεται πίσω στη σειρά με 1-0! Η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε την παράταση και τα σφυρίγματα των διαιτητών που έπαιξαν έδρα για να «λυγίσει» τους «πράσινους» (72-70) που θύμισαν την μεγάλη εμφάνιση του 2011 και βρέθηκαν μια ανάσα από τη μεγάλη νίκη που θα τους έδινε προβάδισμα για την πρόκριση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΣΟΚ Φυλάκισαν την Αγκελα Μέρκελ σε στρατόπεδο συγκέντρωσης

Ένα απίστευτο εξώφυλλο που θα προκαλέσει συζητήσεις στην Ευρώπη, έχει ένα γνωστό περιοδικό της Πολωνίας. Οι ιδιοκτήτες του περιοδικού είχαν την έμπνευση να φτιάξουν για το εξώφυλλο μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η Γερμανίδα καγκελάριος να είναι φυλακισμένη σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.