Εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από τις ΗΠΑ - Μήνυμα προς την Βόρεια Κορέα [Photos-Vds]

Σαφές μήνυμα στην Βόρεια Κορέα και τον ηγέτη της Κιμ Γιονγκ Ουν έστειλαν η Αμερικανική στρατιωτική ηγεσία και ο Ντόναλντ Τραμπ, με τις ΗΠΑ να εκτοξεύουν σήμερα έναν βαλλιστικό πύραυλο από την Καλιφόρνια μόλις επτά ημέρες μετά την πρώτη δοκιμή.

Ο πύραυλος Minuteman III ταξίδεψε 4.200 μίλια πριν καταπέσει στον Ειρηνικό Ωκεανό, κοντά στους Νήσους Μάρσαλ.

Το αμφιλεγόμενο εξώφυλλο του Charlie Hebdo για τις γαλλικές εκλογές

Το γνωστό σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo προκαλεί ξανά. Για άλλη μια φορά έρχεται να προκαλέσει αντιδράσεις τόσο με το εξώφυλλο του όσο και με μια γελοιογραφία του, με τα οποία σχολιάζει τις εξελίξεις στην Γαλλία, λίγες μέρες πριν το δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.
Το Charlie Hebdo είναι ένα περιοδικό που δεν παίρνει θέση. Αλλά συνήθως καταγγέλλει πολιτικά πρόσωπα.

Μακρόν vs Λεπέν: Κρίσιμο debate πριν από τον δεύτερο γύρο των γαλλικών εκλογών (pics&vids)

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία και οι δύο «μονομάχοι», Εμανουέλ Μακρόν και Μαρίν Λεπέν, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο αποψινό debate.
Στόχος και των δύο να πείσουν τους αναποφάσιστους και όσους σκοπεύουν να απέχουν από την εκλογική διαδικασία προκειμένου να κερδίσουν τις εκλογές. Τόσο ο κεντρώος πολιτικός όσο και η ακροδεξιά Λεπέν θα δώσουν σκληρή μάχη στην κρίσιμη τηλεμαχία που θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα (8 ώρα Ελλάδος) και αναμένεται να την παρακολουθήσουν εκατομμύρια τηλεθεατές.

Το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulles στέλνει το Παρίσι για να «συναντήσει» την τουρκική αρμάδα δυτικά της Κύπρου

Το γαλλικό αεροπλανοφόρο Σαρλ Ντε Γκολ έλαβε εντολή να πλεύσει για την κυπριακή ΑΟΖ μετά την δημοσίευση εγγράφου στον ΟΗΕ με το οποίο η Αγκυρα χαρακτήρισε ως "αιτία πολέμου" ("casus belli") κατά της Ελλάδας και της Κύπρου, οποιαδήποτε θαλάσσια έρευνα εγκριθεί εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, της δυνητικής ελληνικής ΑΟΖ και της ανακηρυγμένης και οριοθετημένης κυπριακής ΑΟΖ, "χωρίς την έγκριση της Τουρκίας!"


Οι Γάλλοι στέλνουν την ομάδα μάχης του μοναδικού τους αεροπλανοφόρου για έναν απλό και ουσιαστικό λόγο.

Και τώρα, τι; - Θα δεχθεί η Ελλάδα τον «στραγγαλισμό» της από την Τουρκία στην Α.Μεσόγειο;

Αφωνες έμειναν, μέχρι αυτή την ώρα, Ελλάδα και Κύπρος από την δήλωση της Τουρκίας στον ΟΗΕ ότι είναι "αιτία πολέμου" για την Αγκυρα οποιαδήποτε έρευνα στην θαλάσσια περιοχή ανατολικά των 6 μιλίων από τις ελληνικές ακτές και δυτικά των 6 μιλίων από τις κυπριακές ακτές. Ο χάρτης που δημοσιεύουμε είναι αποκαλυπτικός του χώρου που η Τουρκία ανακήρυξε στην ουσία, ως "τουρκική επικράτεια": Είναι ακριβώς οι συντεταγμένες που έδωσαν στον ΟΗΕ αναφορικά με την αιτία πολέμου.

Γραφείο στον Άδωνη Γεωργιάδη ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ;

Αν υπήρχε βραβείο για τον πολιτικό που έχει παραχωρήσει τις περισσότερες συνεντεύξεις (είτε ραδιοφωνικές, είτε τηλεοπτικές) ever, τότε αυτό θα το είχε κατακτήσει εδώ και πολύ καιρό ο Άδωνις Γεωργιάδης και θα κοσμούσε το τζάκι του.
Τις μέρες που θέλει να πει λίγα περισσότερα απ’ ότι συνήθως, λόγω επικαιρότητας, βγαίνει και μιλά από τον ΣΚΑΪ. Είτε από το ραδιόφωνο, είτε από την τηλεόραση.

«Είχα δει τον Ιβάν Σαββίδη το 2013», δηλώνει ο Μηταράκης

«Τον Ιβάν Σαββίδη τον είχα δει μια φορά το 2013», παραδέχεται ο βουλευτής της ΝΔ Νότης Μηταράκης.
Μιλώντας στα Παραπολιτικά είπε επίσης ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας δεν μπαινόβγαινε στα

Tα κομπλιμέντα Άδωνη – Βενιζέλου: «Ευχαριστώ Πρόεδρε» (εικόνα – video)

Αφού ο Ευάγγελος Βενιζέλος έμπλεξε το εγκώμιο του Αντώνη Σαμαρά, δεν θα μπορούσε να αφήσει παραπονεμένο και τον Άδωνη Γεωργιάδη.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Άλφα, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος,

Κωλοτούμπα… έπος από Άδωνη – Άλλα στη Θεσσαλονίκη, άλλα στην Αθήνα για Σαββίδη

Την ώρα λοιπόν που η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη επέλεγε να ανοίξει ένα μέτωπο με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, ο αντιπρόεδρός της, Άδωνις Γεωργιάδης φαίνεται πως έψαχνε τρόπο για το πώς θα διαχειριστεί πολιτικά μια τέτοια επιλογή, επιλέγοντας για ακόμη μια φορά την «εύκολη οδό» που συμπυκνώνεται στη φράση «και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα».

Η φωτογραφία της κοπέλας στο μετρό που έσπασε όλα τα ρεκόρ σε σχόλια και likes (εικόνες)

Φαινομενικά η φωτογραφία μίας μελαγχολικής κοπέλας στο μετρό της Μόσχας, δεν προσδίδει κανένα ενδιαφέρον.

 Όμως όταν παρατηρήσεις ολόκληρη την εικόνα, θα διαπιστώσεις κάτι αξιοπερίεργο στη νεαρή αυτή κοπέλα που κατάφερε να σπάσει ρεκόρ σχολίων και likes στο twitter.