Η Καλομοίρα περιμένει δίδυμα!!

Διπλή χαρά για την Καλομοίρα που σε λίγους μήνες όπως αποκάλυψε η ίδια θα γίνει μανούλα και μάλιστα όχι ενός, αλλά δύο μωρών!!!

ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ Το καλοκαίρι ήρθε με ροκ

Lynyrd Skynyrd, Orbital, Last Drive, Evanescence και Kasabian δίνουν συναυλίες μέσα στον Ιούνιο Οι θρύλοι του αμερικανικού νότου «Lynyrd Skynyrd», οι ανατρεπτικοί «Evanescence» με την αγαπημένη του κοινού Αmy Lee , αλλά και οι ηλεκτρονικοί «Orbital» εμφανίζονται αυτόν τον μήνα στην Αθήνα..

Σέξι Julianne Houge: Φωτογράφηση με ροκ διάθεση

Μια ροκ φωτογράφηση για το γυναικείο περιοδικό «Glamour» έκανε η 23χρονη ηθοποιός Julianne Houge, η οποία πρωταγωνιστεί στο «Rock of Ages», στο πλευρό του Tom Cruise..

«Ο παράδεισος είναι ένα μέρος στη γη» tweetαρε η τραγουδίστρια Αρραβωνιάστηκε η 19χρονη Miley Cyrus!

Τον αρραβώνα της με τον σύντροφό της και γνωστό ηθοποιό Liam Hemsworth ανακοίνωσε η 19χρονη Miley Cyrus μέσα από συνέντευξή της για το περιοδικό People..

Τι έκανε η Λετονία που μας ζητάει η Λαγκάρντ να μιμηθούμε

Οταν το 2008 η Λετονία αντιμετώπισε πολύ βαθιά ύφεση, το ΔΝΤ και η Ευρωπαϊκή Ενωση προσέτρεξαν με βοήθεια 7,5 δισ. ευρώ. Ας δούμε τι μέτρα πήρε η Λετονία την οποία μας ζήτησε η Κριστίν Λαγκάρντ να μιμηθούμε προκειμένου να βγούμε από την κρίση...

Το Βερολίνο σπρώχνει την Ισπανία σε Μνημόνιο

Τη … συμβιβαστική λύση για τον τερματισμό της τραπεζικής κρίσης στην Ισπανία ψάχνουν οι επιτελείς των δύο χωρών, με το πρακτορείο Reuters και τη γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung ανα σημειώνουν πως τις τελευταίες ώρες έχουν ενταθεί οι διαβουλεύσεις των δύο πλευρών...

Αυτός είναι ο αναλυτής που έγραφε προ δυο ετών ότι το ΔΝΤ μας θέλει Λετονία

Πολλοί αιφνιδιάστηκαν όταν πληροφορήθηκαν ότι η Κριστίν Λαγκάρντ μας νουθετεί ... επισήμως να γίνουμε Λετονία. Ένας τουλάχιστον οικονομολόγος – αρθρογράφος, ο Αμερικανός Μαρκ Βάισμπροτ, δικαιούται να κουνήσει το κεφάλι να να μας πει: «Εγώ είχα προειδοποιήσει πριν από δυο χρόνια»..

Jennifer Aniston: Η πρόστυχη σκηνή που της χάρισε το βραβείο! (βίντεο)

Tο βραβείο για την πιο «Βρώμικη Κινηματογραφική Σκηνή» της χρονιάς κέρδισε η Jennifer Aniston στα βραβεία MTV...

Η ατάκα του Πλατινί για την Ελλάδα

Ο Μισέλ Πλατινί καλωσόρισε από την Βαρσοβία το Euro 2012 και στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μίλησε για όλα τα θέματα του ποδοσφαίρου...

Μισό εκατομμύριο ευρώ από τη Ρωσική Εκκλησία για τα συσσίτια στην Αθήνα

Στο πλαίσιο της συμπαράστασης προς το δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό, η Εκκλησία της Ρωσίας έδωσε 18 εκ. ρούβλια (442.769 ευρώ) προς ενίσχυση των συσσιτίων και του φιλανθρωπικού έργου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Στην κίνηση αυτή της Ρωσικής Εκκλησίας αναφέρθηκε και ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Ιερώνυμος, τονίζοντας, παράλληλα, το θερμό κλίμα των συνομιλιών των αντιπροσωπειών των δύο Εκκλησιών, αλλά και τη συναντίληψη και τη συμπάθεια που επέδειξε η Ρωσική Εκκλησία προς τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό.
ΠΗΓΗ

Αυτή είναι η υπουργός του Φρανσουά Ολάντ που κατέβασε το όριο σύνταξης στα 60

Η Μαριζόλ Τουρέν, η υπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων της Γαλλίας ανακοίνωσε σήμερα ότι επαναφέρει στα 60 έτη, από τα 62, το όριο συνταξιοδότησης για τα άτομα που έχουν ξεκινήσει νωρίς τον εργασιακό τους βίο.Ετσι υλοποιείται..

Από την Αργεντινή αντέγραψε η Νέα Δημοκρατία το προεκλογικό της βίντεο;

Ολοένα και πληθαίνουν τα σχόλια για το νέο προεκλογικό βίντεο της Νέας Δημοκρατίας. Στο διαδίκτυο μάλιστα κυκλοφορεί πως πρόκειται για αντιγραφή από ένα αντίστοιχο προεκλογικό βίντεο της Αργεντινής...

Η “πράσινη” Rihanna Ενθαρρύνει το κοινό της να τρέφεται υγιεινά

Όχι η διάσημη τραγουδίστρια δεν αποφάσισε να ενταχθεί σε κάποιο κόμμα, απλώς ξέρει ότι πουλάει και μάλιστα πουλάει πολύ. Για αυτό το λόγο δεν χάνει ευκαιρία κάθε τόσο να διαφημίζει και διάφορα προϊόντα που της προτείνουν, φυσικά με το ανάλογο οικονομικό όφελος..

Η Βανέσα Χολέβα μοιράζεται τις σέξι πόζες της

Μοντέλο, παρουσιάστρια, D.J., όποια κι αν είναι η ιδιότητα της εμείς προτιμάμε να την προσφωνούμε Miss Sexy. Η Βανέσα Χολέβα σε πόζες που θέλουμε κάθε μέρα να βλέπουμε..

To "Μambo" στα...τούρκικα!

Είναι πολύ σύνηθες φαινόμενο, οι Τούρκοι να ακούν τα ελληνικά τραγούδια! Πολλοί δικοί μας καλλιτέχνες έχουν κάνει μεγάλη επιτυχία στη γείτονα χώρα...

Κεντρικός ομιλιτής σε εκδήλωση στην Βιέννη "Προσέξτε πως μιλάτε στους Έλληνες" είπε ο Καρδινάλιος της Αυστρίας

Σε μια εποχή που οι αυστριακοί αξιωματούχοι πλειοδοτούν σε επικρίσεις κατά της Ελλάδας, μοιάζει με όαση η ομιλία του καρδινάλιου της Αυστρίας που άπλωσε έναν μανδύα προστασίας στον ελληνικό λαό..

Μια μεγάλη sold out συναυλία στη Τεχνόπολις Τριάντα χρόνια Λάκης Παπαδόπουλος!

Με αφορμή τη συναυλία του Λάκη Παπαδόπουλου και των φίλων του στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, το Miva-rate θυμάται μερικά από τα καλύτερα τραγούδια του...

Δηλώσεις του Ισπανού μονάρχη από την Χιλή Η Ισπανία ανακτά την ανταγωνιστικότητά της λέει ο Χουάν Κάρλος

Όταν δεν βρίσκεται στη Μποτσουάνα για σαφάρι ελεφάντων βρίσκει χρόνο και για παρεμβάσεις και νουθεσίες για την έξοδο από την οικονομική κρίση που απειλεί να οδηγήσει τους πολίτες της χώρας του του στην καταστροφή..

Να φύγετε να πάτε αλλού...Βενετία

Εξαγριωμένοι διαδηλωτές ζητούν την άμεση απομάκρυνση του κρουαζιερόπλοιου, το οποίο μεταφέρει 4.500 άτομα και είναι το μεγαλύτερο που έχει προσαράξει ποτέ στη Βενετία..

Το 2013 η Τουρκία ξεχρεώνει το ΔΝΤ

Την πεποίθηση ότι έως τον Απρίλιο του 2013 η Τουρκία θα έχει αποπληρώσει το χρέος της προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, εξέφρασε ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και την Κεντρική Ασία που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη..

Ευρώπη κατά Τουρκίας

Την αντίδραση της κοινοβουλευτικής επιτροπής Ισότητας της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, προκάλεσαν οι δηλώσεις των εκπροσώπων της τουρκικής κυβέρνηση..

Εκνευρισμένες με Νίκολιτς οι ΗΠΑ

Η διπλωματία των Ηνωμένων Πολιτειών επέκρινε έντονα χθες τις δηλώσεις του νέου προέδρου της Σερβίας Τόμισλαβ Νίκολιτς, ο οποίος αρνήθηκε ότι διαπράχθηκε γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα της Βοσνίας το 1995, χαρακτηρίζοντάς τις «αντιπαραγωγικές»...

Οι Ανεξ. Έλληνες για το σποτ της ΝΔ..ΔΕΙΤΕ VIDEO

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατήγγειλαν στη Διακομματική Επιτροπή το επιεικώς άθλιο τηλεοπτικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία στη νέα της τρομοκρατική επίθεση εναντίον του ελληνικού λαού, έφτασε στο απαράδεκτο σημείο να χρησιμοποιήσει τα παιδιά. Τα Ελληνόπουλά μας.

Στη Σπάρτη ο Τσίπρας

Ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει την Πέμπτη στις 7 Ιουνίου και ώρα 8:30 μ.μ., σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στη Σπάρτη στην κεντρική Πλατεία..

Το ΚΚΕ για τη φορολογία

Τις θέσεις του ΚΚΕ για τη φορολογία ανέλυσε σε δήλωσή της η Αλέκα Παπαρήγα. Η ΓΓ του ΚΚΕ μεταξύ άλλων ζήτησε το αφορολόγητο για την λαϊκή οικογένεια να ανέλθει στις 40.000 ευρώ και να φορολογηθεί το μεγάλο κεφάλαιο με 45%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ..

Στην Πυροσβεστική ο Καρατζαφέρης

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, συναντήθηκε σήμερα με τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγο Παναγιώτη Μπονάτσο.
Μετά το τέλος της συνάντησης, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε: «Ακούω ότι είμαστε συνάδελφοι.
Εσείς σβήνετε φωτιές στη φύση και εγώ σβήνω φωτιές στην πολιτική. Και των δύο το έργο θα είναι πολύ πιο δύσκολο μετά τις 17 του μήνα.
Ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε αποτελεσματικοί στην πυρόσβεση και οι δύο»...

Οι "Ανεξάρτητοι" στη Λαμία

Συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας, Βασίλη Αγγουρά, είχε το πρωί της Τετάρτης 6 Ιουνίου 2012 κλιμάκιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Φθιώτιδας,..

Το πρόγραμμα των Οικολόγων

Συνέντευξη Τύπου θα δώσουν οι Οικολόγοι Πράσινοι αύριο, Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012, στις 12:30, στον αύλειο χώρο της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, στην οποία ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της εκλογικής περιφέρειας Χαλκιδικής, Μιχάλης Τρεμόπουλος, θα παρουσιάσει «Το πρόγραμμα των Οικολόγων Πράσινων για τη Χαλκιδική». ..

Οι δηλώσεις Βενιζέλου

Την αναγκαιότητα να υπάρξει «διακυβέρνηση εθνικής συνευθύνης», εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε ομιλία του στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας. «Ο κόσμος ζητά συνεργασίες, οι αριθμοί επιβάλλουν συνεργασίες, αλλά πολιτικά ρεαλιστικές και ισορροπημένες, που μπορούν να κυβερνήσουν τη χώρα, να δώσουν λύση και όχι να επιδεινώσουν τα προβλήματα», είπε ο κ. Βενιζέλος και σημείωσε ότι «χρειάζεται διακυβέρνηση εθνικής συνευθύνης, εθνική στρατηγική ολοκληρωμένη, υπεύθυνη και εφικτή». πηγη

Δείτε τι απαντά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στους πολίτες που θα λάβουν μέρος στην εκπομπή και θα υποβάλουν τα ερωτήματά τους.

Απόψε, στις 9 μ.μ., παρακολουθήστε την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό" από το enikos.gr.

Υποχωρούν οι βροχές - Σταθερή η θερμοκρασία

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά και νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, συνθέτουν το σκηνικό του καιρού σήμερα Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012...

Αλαφούζος: Καταρχήν συμφωνία με Φερέιρα


Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν συμμερίζεται την ανησυχία που υπήρχε χθες στο θέμα της παραμονής του Ζεσουάλδο Φερέιρα  στον Παναθηναϊκό και με δήλωση, που έκανε χθες το βράδυ στη «SportDay» ξεκαθάρισε ότι εντός των ημερών τελειώνει θετικά το θέμα...

Σαλπιγγίδης: «Παιχνίδι με παιχνίδι θα πάμε εμείς»

Είναι ο πρώτος Ελληνας παίκτης που σκόραρε σε Μουντιάλ. Είναι ο παίκτης που έστειλε την Εθνική στο Μουντιάλ με το γκολ στην Ουκρανία. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μίλησε στην SportDay για όλους και για όλα...

Νετανιάχου: Σημαντικά τα γερμανικά υποβρύχια για την εθνική μας ασφάλεια Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ απέφυγε αναφορές στον πυρηνικό εξοπλισμό τους

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, υποστήριξε σε δηλώσεις του στον γερμανικό Τύπο ότι έχουν μεγάλη σημασία για την άμυνα της χώρας του τα υποβρύχια που το ισραηλινό πολεμικό ναυτικό παρέλαβε από τη Γερμανία...

Κοινό Ταμείο επενδύσεων από Ρωσία και Κίνα

Διμερείς συμφωνίες για το εμπόριο, τις επενδύσεις, την πυρηνική ενέργεια και τον τραπεζικό τομέα υπέγραψε στο Πεκίνο ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Ρώσος πρόεδρος και ο Κινέζος ομόλογός του Χου Τζιντάο ενδυναμώνουν τη σινορωσική συνεργασία με την οριστικοποίηση της δημιουργίας κοινού ταμείου επενδύσεων, ενώ στο διπλωματικό πεδίο και στο «καυτό» ζήτημα της Συρίας παραμένουν στην ίδια γραμμή καλώντας τη διεθνή κοινότητα να υποστηρίξει το σχέδιο Ανάν..

Νέες προκλήσεις των Τούρκων - και των Αράβων - στο Αιγαίο


Τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη Μιραζ 2000 από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) που συμμετείχαν σήμερα σε κοινή άσκηση με τουρκικά F-16 ανατολικά της H παρέβησαν τους διθνείς κανόνες και δεν υπέβαλαν σχέδια πτήσεως όταν μπήκαν στο FIR Aθήνας...

Βόρεια Πιερία: Η ριβιέρα του Ολύμπου Από την αγκαλιά του θεϊκού βουνού στην ατελείωτη παραλία της Βόρειας Πιερίας

Το μονοπάτι που αρχίζει από το ξύλινο γεφύρι ακολουθεί το ρέμα που τρέχει από τις κορφές, περνά από το παλιό μοναστήρι και επιστρέφει στο Λιτόχωρο, έπειτα από τέσσερις ώρες πεζοπορίας..

Ο δανεισμός της Kύπρου από την Κίνα δεν ενθουσιάζει τις Βρυξέλλες

Ο δανεισμός της Λευκωσίας από την Κίνα, ως εναλλακτική επιλογή για τη λύση της χρηματοδότησης της ανακεφαλαιοποίησης της Λαϊκής Τράπεζας και της κάλυψης των δημοσιονομικών ελλειμμάτων τελούν εν γνώσει των αρμόδιων οργάνων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής...

Αλ.Τσίπρας: Στις 18 Ιουνίου θα έχουμε και κυβέρνηση και ευρώ

Το δίλημμα «Μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ» επανέλαβε ο Αλέξης Τσίπρας από την Πρέβεζα, κάνοντας λόγο για άμεση ακύρωση του Μνημονίου και επαναδιαπραγμάτευση των δυσμενών όρων της δανειακής σύμβασης...

Η μάχη του με τον καρκίνο δεν πτοεί τους υποστηρικτές «Εικονική» προεκλογική εκστρατεία Τσάβες στην Βενεζουέλα

Η φωνή του Ούγκο Τσάβες ακούγεται δυνατή από τα μεγάφωνα στην πλατεία του Καράκας, ενώ μια κούκλα στο μέγεθος ανθρώπου με τη μορφή του προέδρου της Βενεζουέλας χορεύει ρυθμικά στη σκηνή...

To πρώτο υβριδικό αεροσκάφος μαζικής παραγωγής

Με τιμή κοντά στα 500.000 δολάρια και χωρητικότητα μόλις τεσσάρων επιβατών, το GT4 της αμερικανικής Volta Volare σίγουρα απευθύνεται σε περιορισμένο αριθμό πελατών. Αν όμως η είδηση για το ότι η εταιρεία ξεκίνησε να δέχεται παραγγελίες ..

Αυτό είναι σκάνδαλο...

Η Δούκισσα του Cambridge Κate Middleton έχει διακριθεί για την κομψότητά της, το στιλ της και είναι το αγαπημένο πρόσωπο του βρετανικού αλλά και του διεθνούς Τύπου...

Κραουνάκης: Για πρώτη φορά δεν θα ψηφίσω ΚΚΕ, θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ

Ο Σταμάτης Κραουνάκης δηλώνει ότι για πρώτη φορά δεν θα ψηφίσει ΚΚΕ, το κόμμα που υποστηρίζει τόσα χρόνια, ξεκαθαρίζοντας  μάλιστα ότι θα στηρίξει ΣΥΡΙΖΑ...

Αν για παράδειγμα μια τράπεζα σου ζητάει δόσεις για δυσβάσταχτο δάνειο που αυτή σου επέβαλε, τις οποίες με βάση τα έσοδα σου δεν είναι δυνατόν να πληρώσεις, για ποιο λόγο το κάνει; Ένας μόνον υπάρχει. Για να σου πάρει το μαγαζί.

Τα πράγματα είναι απλά. Η καταστροφική επιλογή του πειράματος του Μνημονίου στην Ελλάδα, απέτυχε παταγωδώς και οδηγεί τη χώρα -χωρίς υπερβολή- σε ανθρωπιστική κρίση..

Σήμερα, η Αφροδίτη θα μας... κρύψει τον Ήλιο!

Για έξι ώρες και 40 λεπτά, η Αφροδίτη θα μπει ανάμεσα στον Ήλιο και τη Γη. Πρόκειται για σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο, που θα είναι ορατό μόνο με αστρονομικά τηλεσκόπια. Στη διάρκεια αυτής της σπάνιας διέλευσής της, η Αφροδίτη μοιάζει με μια σκοτεινή κουκκίδα (. . .) πάνω στην ηλιακή επιφάνεια, είπε στο Reuters αστρονόμος....

Κινηματογραφικά βραβεία Όλα τα είχαν τα φετινά «MTV Movie Awards»!

Όλα τα είχαν τα φετινά κινηματογραφικά βραβεία των «MTV..

Οι «Αγώνες» και ο κιθαρίστας Ντεπ

Οι «Αγώνες» και ο κιθαρίστας Ντεπ Οι «Αγώνες πείνας» ήταν η ταινία που επικράτησε στην προχθεσινή τελετή απονομής των Κινηματογραφικών Βραβείων του MTV.Οι «Αγώνες πείνας»..