«Εντάξει» Το νέο videoclip του Ρέμου με τον NiVo

Το νέο τραγούδι του «Εντάξει» είναι μια νέα εκδοχή ενός τραγουδιού από τον τρίτο προσωπικό δίσκο του Αντώνη Ρέμου σε μουσική και στίχους του Νίκου Παπαδόπουλου το 1999..

«Σμυρνέϊκο μινόρε» Ένα μουσικό οδοιπορικό με ethnic χαρακτήρα, από τη θάλασσα της Σμύρνης ως την Κωνσταντινούπολη και το Βόσπορο

Με αφορμή τα 90 χρόνια απ’ την καταστροφή της Σμύρνης, η Γλυκερία, παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στους μουσικούς δρόμους της Μικράς Ασίας, ως. Το «Αχ και το Αμάν», ο «Αμανές και το Μινόρε», έτσι όπως διαμόρφωσαν τη μουσική εκείνης της εποχής, συνδέοντας δύο..

Από την Ελλάδα έρχεται η ελπίδα για την σωτηρία από την παγκόσμια ενεργειακή κρίση

Εντυπωσιασμένοι από τα εφτά τμήματα ερευνών της ομάδας Defkalion Green Technologies έμεινε η διεθνής κοινότητα ερευνών ψυχρής σύντηξης μετά από την επίσκεψη τους στην Ελλάδα. Δηλώσαν ότι με την ευρηματικότητα και την..

Πρόγραμμα «Ήλιος»-Βιοκαύσιμα-Ελληνικό: τι προβλέπει το τριπλό σχέδιο νόμου του ΥΠΕΚΑ

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής απέστειλε στα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου το προσχέδιο του νομου «Σχέδιο ανάπτυξης του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού – Εθνικό πρόγραμμα αξιοποίησης ηλιακού..

ΠΙΚΡΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΓΚΛΕΝ ΚΑΙ ΚΑΡΠΕΝΤΕΡ Οι ΗΠΑ «βλέπουν την πλάτη» των Ρώσων στο Διάστημα

Οι ΗΠΑ «βλέπουν την πλάτη» των Ρώσων στο Διάστημα Πενήντα χρόνια μετά τις πρώτες διαστημικές πτήσεις που πραγματοποίησε η αμερικανική διαστημική υπηρεσία Nasa..

ΣΟΥΗΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΥΜΕΑ Επέζησε δύο μήνες μέσα σε αυτοκίνητο θαμμένο στο χιόνι

Επέζησε δύο μήνες μέσα σε αυτοκίνητο θαμμένο στο χιόνι Ενας σουηδός βρέθηκε ζωντανός μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο ήταν θαμμένο στο χιόνι, έχοντας επιβιώσει για δύο μήνες σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός..

ΕΒΛΕΠΕ «ΜΠΛΟΦΑ» Αδωνις: Ο Καρατζαφέρης ήθελε να προκαλέσει την Ευρώπη

Αδωνις: Ο Καρατζαφέρης ήθελε να προκαλέσει την Ευρώπη Εξηγήσεις για την διαφοροποίηση και τελικά την «μετεγγραφή» από το ΛΑΟΣ στην Νέα Δημοκρατία έδωσε το Σάββατο ο Αδωνις Γεωργιάδης..

NBC: Αμερικανικά αεροσκάφη πάνω από τη Συρία

NBC: Αμερικανικά αεροσκάφη πάνω από τη Συρία Κατασκοπευτικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη των ΗΠΑ πετούν στον εναέριο χώρο της χώρας με στόχο να παρακολουθούν τη συνεχιζόμενη καταστολή..

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΕ «Είμαστε όλοι Ελληνες!» - Οι συγκεντρώσεις σε Βερολίνο - Παρίσι

«Είμαστε όλοι Ελληνες!» - Οι συγκεντρώσεις σε Βερολίνο - Παρίσι Επιτυχημένο ήταν το σημερινό ραντεβού στο Βερολίνο στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής κίνησης «Είμαστε όλοι Έλληνες». Ανάλογες συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικά σημεία..

Σούπερ Λίγκα SKODA Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης 0-1 (Live, ΝΕΤ)

Κόντρα στην παράδοση, ο Αστέρας Τρίπολης θα διεκδικήσει το πολυπόθητο τρίποντο στην έδρα της Skoda Ξάνθης, στη μεταξύ τους αναμέτρηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.  το γκολ του Αστέρα ο περονε που μπήκε αλλαγή
πηγη

Σούπερ Λίγκα Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 0-2 (Live, Novasports 2)

Στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας θέλει να παραμείνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ..

Τζέσικα Ένις έκανε τον καλύτερο και τον ταχύτερο χρόνο στον κόσμο αυτό το έτος για να κερδίσει τα 60μ εμπόδια στην Aviva Grand Prix στο Μπέρμιγχαμ.

National Indoor Arena, Birmingham
Ημερομηνία: το Σάββατο, 18 Φεβ.


Τζέσικα Ένις έκανε τον καλύτερο και  τον ταχύτερο χρόνο στον κόσμο αυτό το έτος για να κερδίσει τα 60μ εμπόδια στην Aviva Grand Prix στο Μπέρμιγχαμ..

Ελληνική στήριξη για ένταξη στο ΝΑΤΟ ζητά η ΠΓΔΜ

Επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, απέστειλε σήμερα ο Σκοπιανός ομόλογός του, Γκιόργκι Ιβάνοφ, εν όψει της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ που θα διεξαχθεί στο Σικάγο το Μάιο, ζητώντας την υποστήριξη της Ελλάδας για την ένταξη της ΠΓΔΜ στη Βορειοατλαντική Συμμαχία..

Πυρηνικές φιλοδοξίες του Ιράν θα μπορούσε να βυθίσει τη Μέση Ανατολή σε "ένα νέο Ψυχρό Πόλεμο",προειδοποίησε η βρετανίδα υπουργός Εξωτερικών

Πυρηνικές φιλοδοξίες του Ιράν θα μπορούσε να βυθίσει τη Μέση Ανατολή σε "ένα νέο Ψυχρό Πόλεμο", η βρετανίδα υπουργός Εξωτερικών προειδοποίησε.
William Hague είπε στην Daily Telegraph άλλα έθνη στην περιοχή, θα θέλουν να αναπτύξουν πυρηνικά όπλα αν το Ιράν έκανε..

Ιρανική πολεμικά πλοία έχουν εισέλθει στη Μεσόγειο Θάλασσα, μόλις για δεύτερη φορά μετά την επανάσταση του 1979.

Ιρανικά πολεμικά πλοία έχουν εισέλθει στη Μεσόγειο Θάλασσα, μόλις για δεύτερη φορά μετά την επανάσταση του 1979.Το αντιτορπιλικό Shahid Qandi και  το Πετρελαιοφόρο  Kharg ..

Τα διεθνή ΜΜΕ αισιοδοξούν: Λύση τη Δευτέρα στο «ελληνικό πρόβλημα»

Την ώρα που το σύνολο σχεδόν των διεθνών ΜΜΕ κάνει λόγο για μια τελική συμφωνία των Ευρωπαίων, αναφορικά με την μέθοδο επίλυσης του ελληνικού προβλήματος χρέους, στη συνεδρίαση του Eurogroup της Δευτέρας, η αμερικανική Wall Street Journal..

Μετά την παραίτηση Βουλφ Η Γερμανία αναζητεί νέο Πρόεδρο

Σύσκεψη πραγματοποιείται σήμερα με τα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού, που στη συνέχεια θα συζητήσουν με τους Σοσιαλδημοκράτες και τους Πράσινους, ώστε να αναζητηθεί κοινός υποψήφιος..

Επιτυχημένη η εγχείριση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε ο Ιάπων αυτοκράτορας

Επιτυχής ήταν η επέμβαση στεφανιαίας παράκαμψης στην οποία υποβλήθηκε..

Νέα στοιχεία για τον «γιο του Χίτλερ» Συνηγορούν ότι ο δικτάτορας απέκτησε έναν γιο με μία γαλλίδα την εποχή του Α' Παγκοσμίου Πολέμου

Νέα στοιχεία που συνηγορούν στην άποψη ότι ο γερμανός δικτάτορας Αδόλφος Χίτλερ απέκτησε έναν γιο με μία γαλλίδα..

Η ΝΑΣΑ εξετάζει και πάλι το ενδεχόμενο δημιουργίας διαστημικού σταθμού στο φεγγάρι.

Η ΝΑΣΑ εξετάζει και πάλι το ενδεχόμενο δημιουργίας διαστημικού σταθμού στο φεγγάρι. Στόχος της διαστημικής υπηρεσίας είναι στο μέλλον να ξεκινούν από εκεί οι αποστολές σε απομακρυσμένους πλανήτες..

« Κρίστιαν Βουλφ Έκανα λάθη, ήμουν όμως πάντα ειλικρινής»

Μετά από 598 μέρες στην προεδρία, ο Κρίστιαν Βουλφ υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του. Επί δύο μήνες η υπόθεση χαμηλότοκων δανείων και ιδιωτικών διακοπών απασχολούσε την κοινή γνώμη και τον τύπο..

ΤΤο Πακιστάν θα υποστηρίξει το Ιράν σε περίπτωση σύγκρουσης με τις ΗΠΑ

Η Ισλαμαμπάντ θα παράσχει υποστήριξη στο Ιράν σε περίπτωση που εκείνο δεχθεί στρατιωτικό..

Περισσότεροι από 200 ελέφαντες σκοτώθηκαν στο Καμερούν

Περισσότεροι από 200 ελέφαντες σκοτώθηκαν στο Καμερούν από την αρχή της χρονιάς.
Όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές Αρχές, οπλισμένοι..

Ο νέος Κένεντι, μπροστά στην πόρτα της Βουλής Ο Τζόζεφ-3, εγγονός του Ρόμπερτ, θέτει υποψηφιότητα στη Μασσαχουσέττη

Ο Τζόζεφ Κένεντι-3, εγγονός του Ρόμπερτ Κένεντι, ανιψιός του προέδρου Τζακ Κένεντι και του γερουσιαστή Εντουαρντ Κένεντι και γιος του επί 12 χρόνια βουλευτή Τζόζεφ Κένεντι-2, αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για την βουλευτική έδρα στην Μασσαχουσέττη την οποία αφήνει κενή ο βουλευτής Μπέρνι Φρανκ..

Φουκουσίμα: Στο φως έγγραφο με το χειρότερο σενάριο για το δυστύχημα Ο μυστικός φάκελος περιήλθε στην κατοχή του πρακτορείου Reuters

Μυστικό έγγραφο της ιαπωνικής κυβέρνησης, στο οποίο οι ειδικοί περιγράφουν τη χειρότερη τροπή που θα μπορούσε να είχε πάρει το πυρηνικό δυστύχημα της Φουκουσίμα, περιήλθε στην κατοχή του πρακτορείου Reuters σχεδόν έναν χρόνο μετά την καταστροφή..

ΗΠΑ Προετοίμαζε επίθεση αυτοκτονίας στο Κογκρέσο

Ένας άνδρας συνελήφθη την Παρασκευή κοντά στο αμερικανικό Κογκρέσο στην Ουάσιγκτον στο πλαίσιο μιας έρευνας, ανακοίνωσε η αμερικανική ομοσπονδιακή αστυνομία (FBI) και το υπουργείο Δικαιοσύνης..

Δημοσκόπηση στη Γερμανία Ένας στους δύο Γερμανούς υπέρ της στήριξης της Ελλάδας

Υπέρ της συνέχισης της ευρωπαϊκής βοήθειας προς την Ελλάδα τάσσεται το 48% των  ερωτηθέντων σε δημοσκόπηση στη Γερμανία..

ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ-ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ Γαλλο-βρετανική σύσφιξη σχέσεων στην σύνοδο του Παρισιού

Γαλλο-βρετανική σύσφιξη σχέσεων στην σύνοδο του Παρισιού Σε μια απόπειρα να αρθεί η ένταση μεταξύ Γαλλίας και Βρετανίας και να συσφιχθούν οι σχέσεις σε ενεργειακό και αμυντικό επίπεδο, ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί και ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον συναντήθηκαν σήμερα στο Παρίσι..

Πλαστά αμερικανικά ομόλογα 6 τρις εντοπίστηκαν στην Ελβετία

Πλαστά αμερικανικά ομόλογα 6 τρις εντοπίστηκαν στην Ελβετία Πλαστά ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου, αξίας 6 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, εντόπισαν οι ιταλικές αρχές..

"ΚΥΜΑ" ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ Ιταλοί δήμαρχοι δίνουν το μισθό τους στους Ελληνες

Ο δήμαρχος της Κάβα Ντέι Τιρένι, Μάρκο Γκάλντι Σε μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης προς την Ελλάδα και τους Ελληνες προχώρησαν δύο Ιταλοί δήμαρχοι, προσφέροντας τον μισθό τους για τη στήριξη του ελληνικού λαού..

Το Πατρινό Καρναβάλι είναι η μεγαλύτερη αποκριάτικη εκδήλωση στην Ελλάδα.

Το Πατρινό Καρναβάλι είναι η μεγαλύτερη αποκριάτικη εκδήλωση στην Ελλάδα. Μετρά 180 χρόνια ιστορίας..

Αμβούργο: Πύλη στον κόσμο Είναι ζωηρό, άτακτο και φωτογενές

To λιμάνι του Αμβούργου, πάνω στον ποταμό Ελβα.    Είναι ζωηρό, άτακτο και φωτογενές, όπως, άλλωστε, όλα τα λιμάνια. Το Αμβούργο μπορεί να μη διαθέτει την αψεγάδιαστη ομορφιά άλλων ευρωπαϊκών πόλεων, έχει όμως συναρπαστική προσωπικότητα..

Νάουσα: Πόλη ηρωϊκή και μεθυστική

Η ματιά θαμπώνει από τους κεντημένους σταυρούς, τα ασημένια ρούπια και τα χαϊμαλιά στις στολές των γενίτσαρων. Πίσω από το κέρινο προσωπείο, τα παλικάρια της Νάουσας μπαίνουν στον χορό και συ, μαγεμένος απ' το τίναγμά τους, τους..

Κοζάνη: Φωτιά στην αποκριάτικη νύχτα

Σημείο «εκκίνησης» της Αποκριάς, η πλατεία Νίκης και ο κεντρικός πεζόδρομος, όπως φαίνονται από το κωδωνοστάσιο του Αγίου Νικολάου.  Ανελέητο χιούμορ, σάτιρα και αυτοσαρκασμός, αμέριστη φιλοξενία, ένα γλωσσικό ιδίωμα που επιτάσσει να... έχεις τ' αυτιά σου ανοιχτά, διονυσιακοί χοροί γύρω από πυρωμένους φανούς, χαμηλές βορειοελλαδίτικες..