Yolanda Pecoraro… η «πριγκίπισσα» της Σαϊεντολογίας Η επόμενη «κυρία Cruise» είναι πολύ… hot!

Ο λόγος για τη Yolanda Pecoraro, πιστό μέλος της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας, η οποία είναι -σύμφωνα με ειδικούς της οργάνωσης- το φαβορί για την επόμενη και τέταρτη στη σειρά σύζυγο του Tom Cruise, που μετά την απόφαση της Katie Holmes να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, είναι ελεύθερος και ωραίος!..

To νέο look της Beyonce

Mε νέο look εντοπίστηκε να περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης, αγκαλιά με την κόρη της, η Beyonce.
Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε τα μαλλιάς της ράστα..

Shaya: « Οι άντρες με προτιμούσαν όταν ήμουν παχουλή»

Η Shaya είχε μεγαλύτερη πέραση στους άντρες, όπως αποκάλυψε η ίδια, όταν είχε τα πιασιματάκια της. « Οι άντρες με προτιμούσαν όταν ήμουν παχουλή. Έχω καταλήξει ότι στους άντρες οι γυναίκες..

Αισθησιακές πόζες Η Jennifer Nicole Lee και... το παγωτό

Μερικές ακόμη «καυτές» πόζες χάρισε στους θαυμαστές της η Jennifer Nicole Lee, η οποία απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό ενώ απολάμβανε το παγωτό της.
Η 36χρονη γυμνάστρια, έχει τον τρόπο να «ανεβάζει» τη θερμοκρασία, και δε χάνει την ευκαιρία να αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό..

Ο Bon Jovi διακοπές στην Κεφαλλονιά

Ο γοητευτικός Bon Jovi δεν αντιστάθηκε στη γοητεία της Κεφαλλονιάς. Με ένα σκάφος πολλών μέτρων και με μεγάλη παρέα, έφτασε στο πανέμορφο νησί και έδεσε στο Φισκάρδο...

Η Lady Gaga χτίζει σπίτι στην Κρήτη

Η εκκεντρική τραγουδίστρια επισκέφτηκε το περασμένο καλοκαίρι την Κρήτη και φυσικά μαγεύτηκε τόσο πολύ απο τα παμέμορφα τοπία που... αποφάσισε να χτίσει ένα σπίτι στο νησί μας..

Ο πρίγκιπας Κάρολος στη Σκιάθο..

Πόλος έλξης έχει γίνει το πανέμορφο νησί της Σκιάθου, για τους διάσημους και ισχυρούς αυτού του πλανήτη.
Μετά την παρέλαση των αστεριών του κινηματογράφου από το νησί των Σποράδων, τώρα ήρθε η σειρά του πρίγκιπα Κάρολου να χαλαρώσει με τον ελληνικό ήλιο..

Η οικογένεια Ρουβά στη Σκιάθο...

Ο κορυφαίος Έλληνας star ξεκίνησε τις διακοπές του, μαζί με την οικογένεια του. Η σύντροφός του, Κάτια Ζυγούλη με εμφανή τα σημάδια της εγκυμοσύνης της, αλλα και η 3,5 ετών Αναστασία, με τον 9 μηνών Ρουβά Junior,..

O Τζων Τραβόλτα είναι Μύκονο!

Ο John Travolta και η σύζυγός του Kelly Preston βρίσκονται στη Μύκονο και απολαμβάνουν τον ελληνικό ήλιο και τη θάλασσα.
Στα σοκάκια ης Μυκόνου, τους απαθανάτισε ο φακός της Daily Mail, μόλις χθες. Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά:..

Βαριές κατηγορίες για Νιέτο


Ο υποψήφιος της αριστεράς Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραντόρ, ο οποίος ήρθε δεύτερος στις προεδρικές εκλογές της 1ης Ιουλίου, κατηγορεί το νέο-εκλεγέντα πρόεδρο του Μεξικό, Ενρίκε Πένια Νιέτο, για ξέπλύμα βρώμικου χρήματος που χρησιμοποίησε για να χρηματοδοτήσει την προεκλογική του καμπάνια...

Συνεχειζη το καταστροφικό της έργο η πυρκαγιά στο Ζευγολατιό του νομού Κορινθίας για τέταρτη ημέρα

Σε εξέλιξη για τέταρτη ημέρα είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Ζευγολατιό του νομού Κορινθίας..

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες

Μαίνονται οι πυρκαγιές σε Αχαΐα και Κρήτη μέχρι αυτή την ώρα (5:45).

Στο μέτωπο της Αχαΐας επιχειρούν 130 πυροσβέστες με 69 οχήματα και 75 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Στους 31 ανέρχεται ο απολογισμός των νεκρών, ανάμεσά τους και δύο Ευρωπαίοι, από το ναυάγιο ανάμεσα στο Νταρ ες Σαλάμ και τη Ζανζιβάρη

Στους 31 ανέρχεται ο απολογισμός των νεκρών, ανάμεσά τους και δύο Ευρωπαίοι, από το ναυάγιο ανάμεσα στο Νταρ ες Σαλάμ και τη Ζανζιβάρη ενός πορθμείου που μετέφερε περισσότερους από 250 επιβάτες, όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του υπουργείου Μεταφορών της Ζανζιβάρης..