Κορονοϊός: Ο Ντουέιν Τζόνσον μαθαίνει στη 2χρονη κόρη του να πλένει τα χέρια της

Ένα τρυφερό βίντεο με τη 2χρονη κόρη του ανέβασε στο Instagram ο Ντουέιν Τζόνσον, γνωστός κι ως «The Rock».
Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται σε καραντίνα λόγω κορονοϊού μαζί με την Τία και της μαθαίνει πως να πλένει τα χέρια της. Μάλιστα, η μικρή του ζητά ταυτόχρονα να ραπάρει το το τραγούδι του You’re Welcome από την ταινία του Disney, Moana.

«Πριν μπω στο ντους, η μικρή μου Τία (αγάπη μου!) μου ζητά να της τραγουδήσω ραπ το κομμάτι μου You’re Welcome από την ταινία «Βαϊάνα», ενώ πλένω τα χέρια της» λέει ο ηθοποιός που είχε

Ξέσπασμα Αρναούτογλου κατά Κανάκη: «Η Ελλάδα περνάει τόσο δύσκολα, δεν ασχολούμαι με…»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μέσα από την εκπομπή του “Live Tonight”, ξέσπασε κατά του Αντώνη Κανάκη για όλα όσα είπε για τον ίδιο προχθές στο διαδικτυακό Βινύλιο. Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε λόγο για ανοησίες, για ξεκατίνιασμα, ενώ δεσμεύτηκε πως θα απαντήσει σε όλα αυτά όταν τελειώσει η κρίση με τον κορονοϊό.

«Έχουμε πάρει πάρα πολλά μηνύματα και ουσιαστικά, για να μην γελιόμαστε, περιμένετε σήμερα να απαντήσω γιατί κάποιος κύριος, κάποιος… κύριος, κάποιος κριτής και τιμητής των πάντων που έσωσε την ελεύθερη τηλεόραση και

Οι αναρτήσεις της Ελληνίδας εστεμμένης κόβουν σαν… λεπίδα Η Μαρία Λεπίδα είναι η «Μις Ελλάς 2018» - Δείτε τις φωτογραφίες

Είναι όμορφη και με τη βούλα. Ή μάλλον και με στέμμα, αφού το 2018 κατέκτησε τον τίτλο της «Μις Ελλάς». Ο λόγος για τη Μαρία Λεπίδα, το νεαρό μοντέλο με το όμορφο πρόσωπο, το βλέμμα που σαγηνεύει και το καλλίγραμμο κορμί.
<
Όμως, διαθέτει κι έναν λογαριασμό στο Instagram, που κόβει σαν… λεπίδα, όπως λέει και το όνομά της. Και αυτό διότι, το μοντέλο συχνά ανεβάζει σέξι φωτογραφίες της.
Ειδικά, εκείνες με μαγιό είναι που παίρνουν – και δικαίως – τα περισσότερα likes.

Μέσω εγκλεισμού λόγω κορονοϊού η Έμιλι Ρατακόφσκι αποκάλυψε το αγαπημένο της ελληνικό νησί

Όπως όλος ο κόσμος, έτσι και η Έμιλι Ρατακόφσκι περνάει πολύ χρόνο στο σπίτι της αυτή την περίοδο λόγω των μέτρων περιορισμού για τον κορονοϊό.
Έτσι, αφού δεν έχει και καλύτερα πράγματα να κάνει, αποφάσισε να «τρέξει» ένα Q&A με τους followers της στο Instagram.

Ο κοιμώμενος «Λέων των Βαυαρών» και η τραγική ιστορία που κουβαλά Στο Ναύπλιο υπάρχει ένα λαξευμένο σε βράχο γλυπτό - Δείτε τις φωτογραφίες

Όταν κατέφθασε στο Ναύπλιο τον Ιανουάριο του 1833, ο 17χρονος τότε βασιλιάς Όθωνας, συνοδευόταν από Βαυαρούς συμβούλους και αξιωματούχους. Στο Ναύπλιο παρέμεινε για τους επόμενους 11 μήνες, όμως, το διάστημα εκείνο πολλοί Βαυαροί ακόλουθοι του προσβλήθηκαν από κοιλιακό τύφο και πέθαναν.
Λίγα χρόνια αργότερα, στη μνήμη τους, ο πατέρας του Όθωνα, Λουδοβίκος Α’ ζήτησε από τον Βαυαρό γλύπτη, Κρίστιαν Ζίγκελ να φιλοτεχνήσει ένα γλυπτό μνημείο. Εκείνος έχοντας ως πρότυπο τον λέοντα της Λουκέρνης του Μπέρτελ Θορβάλντσεν, σμίλευσε πάνω σε βράχο στο συνοικισμό Πρόνοια, ένα τεράστιο γλυπτό που έχει τη μορφή λιονταριού που κοιμάται.

Πλημμύρες στη Σκιάθο από την κακοκαιρία Πολλά προβλήματα από τις ισχυρές βροχές και τις καταιγίδες

Αρκετές ζημιές έχουν προκαλέσει στη Σκιάθο οι πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία που πλήττει Μαγνησία και Σποράδες τα τελευταία 24ωρα.
Η συνεχής βροχόπτωση σε συνδυασμό με την έντονη καταιγίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας πλημμύρισαν δρόμους, καταστήματα και σπίτια, κυρίως σε περιοχές της Χώρας.

Στο νησί η βροχή συνεχίζεται, αλλά η σφοδρή καταιγίδα, που ξεκίνησε στις 9.30 χθες το βράδυ κορυφώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα και κόπασε στις 3.30 τα

Στο κατώφλι της χρεοκοπίας η τουρκική οικονομία - Καταρρέει η τουρκική λίρα

Υποτίµηση της λίρας, βραχυπρόθεσµες οφειλές 170 δισ. δολ. και ισχνά συναλλαγµατικά διαθέσιµα το εκρηκτικό κοκτέιλ για την τουρκική οικονοµία, ενώ ο Ερντογάν κάνει έρανο για να στηριχθούν τα χαµηλά εισοδήµατα αφήνοντας όμως «ακάλυπτα» εκατομμύρια νοικοκυριά

Μιλώντας στο τουρκικό κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu, στις 19 Μαρτίου, ο Μπεράτ Αλµπαϊράκ εµφανίστηκε… εξωπραγµατικά αισιόδοξος.

Γεννηματά: Αμεσα μέτρα προστασίας και στήριξης των Οδοντιάτρων

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ συνομίλησε με εκπροσώπους της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά είχε σήμερα τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος εν μέσω της κρίσης της πανδημίας.

Σε αυτήν, εκ μέρους της ΕΟΟ, συμμετείχαν ο πρόεδρος Αθ, Δεβλιώτης, ο αντιπρόεδρος Ν. Μαρουφίδης και ο ειδικός γραμματέας Δ. Κήττας.

Η ACS ανακάλεσε τις αυξήσεις μετά την κατακραυγή

Με προσωπική δήλωση του ο πρόεδρος της QUEST Συμμετοχών ΑΕ, Θεόδωρος Φέσσας, που είναι εκ των κυρίων μετόχων στην ACS, ανακοίνωσε ότι δεν θα ισχύσουν οι έκτακτες χρεώσεις της εταιρίας.

Είχε προηγηθεί μπαράζ διαμαρτυριών καταναλωτικών οργανώσεων και δημοσιευμάτων στα ΜΜΕ, αλλά αιφνιδιαστικός έλεγχος στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας από κλιμάκιο της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και της οικονομικής αστυνομίας.

Στην ανακοίνωση του ο κ. Φέσσας αναφέρει:

Έρευνα Ινστιτούτου Bruegel: Η κυβέρνηση οδηγεί σε μαρασμό τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα

Εξαιρετικά φειδωλά έως και κατώτερα των περιστάσεων και των πραγματικών αναγκών της αγοράς είναι τα οικονομικά μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση λόγω της πανδημίας με τον Covid-19.

Χαρακτηριστική είναι η έρευνα μιας κορυφαίας δεξαμενής σκέψεις των Βρυξελλών, του ινστιτούτου Bruegel η οποία δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του.

Το ινστιτούτο, στο διοικητικό συμβούλιο του οποίου είναι ο πρόεδρος για οκτώ χρόνια της ΕΚΤ Ζαν Κλοντ Τρισέ, έχει συγκροτήσει παρατηρητήριο πολιτικών

Η Ελλάδα στο «χάρτη» του κορωνοϊού: 75η σε κρούσματα, 57η σε τεστ και 38η σε θανάτους

Η Ελλάδα βρίσκεται πλέον -με 1.673 επιβεβαιωμένα κρούσματα έως τις 4 Απριλίου- στην 43ή θέση παγκοσμίως σε αριθμό διαγνωσμένων κρουσμάτων, έναντι της 40ής που βρισκόταν πριν μία εβδομάδα. Είναι επίσης 17η στην Ευρωπαϊκή Ένωση και 12η στην ευρωζώνη.
Με περίπου 161 επιβεβαιωμένα κρούσματα ανά ένα εκατομμύριο πληθυσμού (έναντι 102 την προηγούμενη εβδομάδα), η Ελλάδα έχει μια αναλογία που την τοποθετεί αρκετά χαμηλά, στην 75η θέση παγκοσμίως (έναντι της 66ης την προηγούμενη Κυριακή 22 Μαρτίου).

Γάλλος ΥΠΟΙΚ: Το κράτος θα παράσχει τα οικονομικά μέσα για να αποφευχθεί η κατάρρευση της οικονομίας


Το κράτος θα παράσχει «τους αναγκαίους οικονομικούς πόρους για όσο διάστημα διαρκέσει η κρίση», προκειμένου να αποφευχθεί η «βύθιση» της οικονομίας από την πανδημία του Covid-19, δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Οικονομίας Μπρουνό Λεμέρ στη γαλλική εβδομαδιαία εφημερίδα Journal du Dimanche (JDD)
«Προτιμώ να επιβαρυνθούμε με χρέη σήμερα, αποφεύγοντας ένα βούλιαγμα, αντί να αφήσουμε να καταστραφούν ολόκληροι τομείς της οικονομίας μας», ανέφερε σε συνέντευξή του στο JDD.

Θετική στον κορωνοϊό η Μάριαν Φέιθφουλ, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λονδίνου

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια Μάριαν Φέιθφουλ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λονδίνου αφού βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, ανακοίνωσε χθες Σάββατο η εταιρεία δημοσίων σχέσεων που την εκπροσωπεί

«Ο μάνατζερ της Μάριαν Φέιθφουλ (…) επιβεβαίωσε ότι η Μάριαν λαμβάνει θεραπεία για την covid-19 σε νοσοκομείο του Λονδίνου», ανήρτησε στο Twitter η Republic Media.
«Βρίσκεται σε σταθερή καταστασή και αντιδρά καλά στη θεραπεία. Της ευχόμαστε γρήγορη και πλήρη ανάρρωση», πρόσθετε η ανακοίνωση.

Μ. Μανταίου- Διευθύντρια 10ης κλινικής «Σωτηρία»: Ελπίζω ο κ. Κοντοζαμάνης να έχει κρυφτεί από τη ντροπή του

«Οι μάσκες υψηλής προστασίας είναι λίγες, υλικά λείπουν ή έρχονται με το σταγονόμετρο. Έχουν έρθει ελάχιστοι γιατροί και κάποιοι ανεκπαίδευτοι νοσηλευτές με διετείς συμβάσεις. Δεν γίνονται μόνιμες προσλήψεις γιατί αυτή η κυβέρνηση έχει συγκεκριμένο πολιτικό προσανατολισμό», τόνισε η πνευμονολόγος Μερόπη Μανταίου, διευθύντρια της 10ης κλινικής στο «Σωτηρία»
Η πνευμονολόγος Μερόπη Μανταίου, διευθύντρια της 10ης κλινικής στο «Σωτηρία» αντέκρουσε, μιλώντας Στο Κόκκινο και την Τζούλυ Τσίγκα, τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς περί αποτελεσματικής ενίσχυσης των νοσοκομείων σε ανθρώπινο δυναμικό.

Ισπανία: Ξενοδόχος προσέφερε καταφύγιο σε 12 οικογένειες αστέγων και προσφύγων λόγω κορωνοϊού

Σε ένα συγκρότημα μπάνγκαλοους ανατολικά της Μαδρίτης πρόσφυγες από τη Βενεζουέλα και άστεγοι έχουν αντικαταστήσει τους τουρίστες, τα επιχειρηματικά συνέδρια και τις γαμήλιες συγκεντρώσεις που συνήθως γέμιζαν τον χώρο.
Ο ιδιοκτήτης του θερέτρου La Ciguena το παραχώρησε σε μερικές από τις πιο ευάλωτες οικογένειες της Μαδρίτης, αφού αναγκάστηκε να κλείσει το ξενοδοχείο του εξαιτίας της επιδημίας του κορωνοϊού.
«Από τότε που φτάσαμε εδώ, φροντίζουν όλες μας τις ανάγκες», δήλωσε η Στέφανι Παέζ, μια πρόσφυγας από τη Βενεζουέλα οκτώ μηνών έγκυος την οποία συνοδεύουν ο σύντροφός της και η μητέρα της.

Ο Μichael Kors προσφέρει δύο εκατ. δολάρια για την καταπολέμηση του κορωνοϊού

Ο Michael Kors ανακοίνωσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του label του στο Instagram ότι θα δώσει 2 εκατομμύρια δολάρια σε οργανισμούς που ασχολούνται με την καταπολέμηση του COVID-19.
«Έχω περάσει όλη μου τη ζωή στη Νέα Υόρκη, αυτή η πόλη είναι το σπίτι μου εδώ και 40 χρόνια και εδώ έφτιαξα την επιχείρησή μου. Ανάμεσα στα πολλά πράγματα που αγαπώ στη Νέα Υόρκη και τους Νεοϋορκέζους είναι η δύναμη που έχουν στις περιόδους κρίσης. Για μια τόσο μεγάλη πόλη είναι πολύ ισχυρή η έννοια της κοινότητας.

Βρετανία: Αντιπρόεδρος των Εργατικών η Άντζελα Ράινερ

Νέα αντιπρόεδρος του Εργατικού κόμματος εξελέγη η Άντζελα Ράινερ, με ποσοστό 52,6%, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μακράς εκλογικής διαδικασίας που ανακοινώθηκαν το Σάββατο Η Άντζελα Ράινερ, μέχρι σήμερα σκιώδης υπουργός Παιδείας, διαδέχεται τον απερχόμενο Τομ Γουότσον, και κατάφερε να επικρατήσει των υπολοίπων υποψήφιων για τη θέση Ντόουν Μπάτλερ, Ίαν Μάρεϊ, Ροσένα 'Αλιν-Χαν και Ρίτσαρντ Μπέργκον.
Αμέσως μετά την ανακοίνωση των

O Leclerc συμμετέχει στο virtual Grand Prix της Αυστραλίας

Στο Albert Park της Μελβούρνης θα πραγματοποιηθεί σήμερα ο δεύτερος αγώνας του εικονικού πρωταθλήματος της Formula 1, με τη συμμετοχή οδηγών, gamers και διασημοτήτων.
Στο Virtual Grand Prix της Αυστραλίας συμμετέχουν αρκετοί πιλότοι της F1, όπως οι Charles Leclerc (Ferrari), Alex Albon (Red Bull Racing), George Russell (Williams), Lando Norris (McLaren), Antonio Giovinazzi (Alfa Romeo) και Nicholas Latifi (Williams).

Πορτογαλία-Covid-19: Πάνω από 10.000 τα κρούσματα - 266 θάνατοι

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στην Πορτογαλία ξεπέρασαν τα 10.000 το Σάββατο, την ώρα που η υπουργός Υγείας της χώρας Μάρτα Τεμίντο προτρέπει τους πολίτες να εντείνουν τις προσπάθειές τους στη μάχη κατά της επιδημίας, καθώς εξακολουθεί να μην φαίνεται «φως στο τέλος του τούνελ».
«Η μάχη δεν είναι ένας αγώνας των 100 μέτρων, είναι ένας μαραθώνιος» είπε η Τεμίντο κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ελλείψεις σε εξοπλισμό, κλίνες και εξειδικευμένο προσωπικό αντιμετωπίζει η Βραζιλία

Η Βραζιλία αντιμετωπίζει ελλείψεις σε αναπνευστήρες, κλίνες στις μονάδες εντατικής θεραπείας, εξειδικευμένο προσωπικό και διαγνωστικά τεστ την ώρα που πλησιάζει «η πλέον οξεία φάση» της επιδημίας του κορωνοϊού, προειδοποίησε χθες Σάββατο το υπουργείο Υγείας.
«Οι κλίνες των νοσοκομείων και των μονάδων εντατικής θεραπείας δεν είναι σωστά δομημένες και ούτε αρκετές για την πιο οξεία φάση της επιδημίας», αναφέρει έκθεση του υπουργείου.

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Γιατί επέλεξαν να αποχωρήσουν επίσημα από το παλάτι την 31η Μαρτίου;

Σαν βόμβα έσκασε τον Ιανουάριο η απόφαση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Στις 31 Μαρτίου ήταν η τελευταία ημέρα του ζευγαριού ως μέλη της βασιλικής οικογένειας και έχοντας πλέον ολοκληρώσει όλα τους τα βασιλικά καθήκοντα, ξεκινούν την νέα τους ζωή ως οικονομικά ανεξάρτητοι.
Ο λόγος για τον οποίο ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ επέλεξαν την 31 Μαρτίου να είναι η τελευταία μέρα πριν την παραίτησή τους, έχει να κάνει με οικονομικούς κυρίως λόγους. Στις 31 Μαρτίου κλείνει το οικονομικό έτος στη Μεγάλη Βρετανία και από 1 Απριλίου ξεκινάει το νέο...

Τραμπ: "Προετοιμαζόμαστε για μία φρικτή περίοδο"

Οι Αμερικανοί, που έχουν πληγεί ιδιαίτερα από την πανδημία του κορωνοϊού, η οποία έχει προκαλέσει περισσότερους από 63.000 νεκρούς σε όλο τον κόσμο, προετοιμάζονται για το χειρότερο σενάριο, ενώ σήμερα, σε μία σπάνια παρέμβασή της, αναμένεται να απευθυνθεί στους Βρετανούς πολίτες και η βασίλισσα Ελισάβετ.
Στις ΗΠΑ, όπου η επιδημία εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε τους πολίτες ότι η χώρα πλέον εισέρχεται σε μια «φρικτή» περίοδο.

Α. Κιούλπαλης: Δεν αρκούν τα μέτρα, ενισχύστε μας τώρα- Το μήνυμα του γιατρού από την πρώτη γραμμή της μάχης

Ένα μήνυμα εν μέσω μάχης, που πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψιν καθώς εκπέμπεται από έναν μάχιμο γιατρό της πρώτης γραμμής απέναντι στον κορονοϊό, έστειλε χθες βράδυ μέσω του facebook o διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζελείου και του ΕΚΑΒ Κρήτης, Ανέστης Κιούλπαλης: καλώς υπάρχουν τα αυστηρά μέτρα, αποδίδουν στην επιβράδυνση, αλλά δεν είναι αρκετό αυτό. Η επιβράδυνση της επιδημίας δεν είναι αρκετή αν δεν συνοδεύεται και με μέτρα ενίσχυσης του δημοσίου

Νοσοκομειακοί γιατροί: Να ζητήσει συγνώμη ο υφυπουργός Υγείας Β. Κοντοζαμάνης

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.) απαιτεί από τον υφυπουργό Υγείας Β. Κοντοζαμάνη να ζητήσει συγνώμη, επειδή αποκάλεσε ψεύτες τους γιατρούς της πτέρυγας Covid 19 του Νοσοκομείου «Σωτηρία».
Δείτε: Νέες καταγγελίες από γιατρούς και νοσηλευτές για ψέματα της κυβέρνησης: «Μας φιμώνουν» (Βίντεο)
Fake news για τον Κοντοζαμάνη οι καταγγελίες γιατρών για ακατάλληλες μάσκες – Τι του απαντούν
Ταυτόχρονα ζητά να δοθεί έγγραφη απάντηση από τους Υπουργούς Υγείας στα ερωτήματα των Γιατρών του Σωτηρία, του Αττικού, της Ε.Γ της ΟΕΝΓΕ.

Ο Κιρ Στάρμερ νέος αρχηγός του Εργατικού Κόμματος στην Βρετανία

Ο κεντρώος και κατά του Brexit Κιρ Στάρμερ εξελέγη σήμερα αρχηγός του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας, διαδεχόμενος τον Τζέρεμι Κόρμπιν κι αναλαμβάνοντας την πρόκληση να δώσει εκ νέου ώθηση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Βρετανίας, μεσούσης της κρίσης του νέου κορονοϊού.
«Συγχαρητήρια στον @Keir_Starmer, τον νέο ηγέτη των Εργατικών» ήταν το tweet που έστειλε το κόμμα ανακοινώνοντας τη νίκη του πρώην δικηγόρου, ηλικίας 57 ετών και υπεύθυνου, τα τελευταία 3 χρόνια, των Εργατικών για το Brexit.

Ολιστικό και κοστολογημένο σχέδιο για την οικονομία και την κοινωνία παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

 «#Μένουμε_Όρθιοι: ΣυνεχίΖουμε μετά την πανδημία. Μην μαζεύουμε πάλι συντρίμμια. Για τον εργαζόμενο και την επιχείρηση, για την κοινωνία και την οικονομία»: Μ’ αυτό το σύνθημα ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει, πιθανότατα τη Δευτέρα 6 Απριλίου, το σχέδιο για τη στήριξη της οικονομίας, της εργασίας και των αδύναμων.
Το γενναίο εμπροσθοβαρές πακέτο μέτρων θωράκισης στον αντίποδα των αποσπασματικών και «ανεπαρκών μέτρων – ασπιρίνων» που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, στο οποίο αναφέρθηκε την Πέμπτη 2/4 ο Αλ. Τσίπρας στη Βουλή.

Χιόνιζε όλο το βράδυ σε Ευρυτανία-δυτική Φθιώτιδα – Περιπολικά για να μην γεμίσει το χιονοδρομικό Παρνασσού

Έχει ξεπεράσει τα 30 εκατοστά το χιόνι στην Ευρυτανία αλλά και τη Δυτική Φθιώτιδα με την συνεχή χιονόπτωση που συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Εκχιονιστικά μηχανήματα προσπαθούσαν να κρατήσουν ανοιχτούς τους δρόμους κυρίως στον ορεινό όγκο της Οίτης, των Βαρδουσίων αλλά και στην Ευρυτανία. Τα προβλήματα σε ορισμένες περιοχές ήταν σημαντικά καθώς η έντονη χιονόπτωση δεν επέτρεπε να συνεχίσουν τα μηχανήματα στη διάνοιξη των δρόμων. VIDEO

Μία εβδομάδα στο κρεβάτι με συμπτώματα κορωνοϊού η έγκυος μνηστή του Μπόρις Τζόνσον – Δεν έκανε τεστ

Η Κάρι Σίμοντς, η έγκυος μνηστή του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, δήλωσε ότι πέρασε την περασμένη εβδομάδα στο κρεβάτι με συμπτώματα του νέου κοροναϊού, αλλά έπειτα από επτά ημέρες ανάπαυσης αισθάνεται πιο δυνατή και είναι σε φάση ανάρρωσης.
"Πέρασα την περασμένη εβδομάδα στο κρεβάτι με τα κύρια συμπτώματα του κορονοϊού. Δεν χρειάστηκε να κάνω το διαγνωστικό τεστ και έπειτα από επτά ημέρες ξεκούρασης, νιώθω πιο δυνατή και είμαι στην ανάρρωση", είπε η Σίμοντς.

Γνωμοδότηση στη γερμανική Βουλή: Η Ελλάδα παραβίασε το διεθνές δίκαιο στον Έβρο

Η συμπεριφορά των ελληνικών αρχών πριν από ένα μήνα στα σύνορα με την Τουρκία στον Έβρο δύσκολα θα μπορούσε να θεωρηθεί συμβατή με το διεθνές δίκαιο. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει γνωμοδότηση της Επιστημονικής Υπηρεσίας της γερμανικής βουλής, σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του Πρώτου Προγράμματος της γερμανικής τηλεόρασης (ARD). Σημειωτέων ότι στο παρελθόν η υπηρεσία αυτή επανειλημμένα είχε θεωρήσει νόμιμες τις ελληνικές διεκδικήσεις για επανορθώσεις και αποζημιώσεις. Οι εκτιμήσεις της συντάσσονται κάθε φορά μετά από αίτημα

SOS από Ελληνίδα και ακόμη 10 Έλληνες αποκλεισμένους σε... ξεχασμένη περιοχή της Ινδίας

Στα βάθη της βορειοανατολικής Ινδίας στη λωρίδα Ματζούλι του τεράστιου και μυθικού ποταμού Βραχμαπούτρα βρίσκεται αποκλεισμένη μία Ελληνίδα και μέσω του ethnos.gr καλεί βοήθεια προς όποιον μπορεί να την παρέχει στην ίδια αλλά και σε άλλους 10 Έλληνες που βρίσκονται στην καρδιά της αχανούς χώρας.
Η Λένια Διαλυσμά βρίσκεται στο Ματζούλι από τις 12 Μαρτίου και εδώ και 20 ημέρες βρίσκεται σε

«Ευχαριστούμε Έλληνες φίλοι»: Ο πρόεδρος της ιταλικής Βουλής για τη συμπαράσταση της Αθήνας

Ο πρόεδρος της ιταλικής βουλής, Ρομπέρτο Φίκο, ευχαρίστησε μέσω Twitter την Ελλάδα για την αλληλεγγύη της προς την δοκιμαζόμενη χώρα του.
«Ευχαριστώ τους φίλους Έλληνες», έγραψε στην σελίδα του στο Twitter, ο επικεφαλής της ιταλικής βουλής, με αναφορά στην κίνηση αλληλεγγύης να αναρτηθεί η ιταλική σημαία, μαζί με την ελληνική και την ευρωπαϊκή, στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών , αλλά και στην φωταγώγηση της βουλής , επί τρεις ημέρες, με τα χρώματα της ιταλικής σημαίας.

Τουρκία: Απίστευτη βαρβαρότητα με δακρυγόνα και αντλίες νερού στην κηδεία της απεργού πείνας (Video)

Με δακρυγόνα και αντλίες νερού επιτέθηκε η τουρκική αστυνομία στους φίλους και συναγωνιστές της Χελίν Μπολέκ, του μόλις 28 ετών μέλους του συγκροτήματος Grup Yorum που άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή μετά από 288 ημέρες απεργίας πείνας.

Γερμανία: Αυτοκτόνησε ο υπ. Οικονομικών της Έσσης - «Δεν μπορούσε να βρει λύση στην κρίση του κορονοϊού»

Νεκρός στις γραμμές του τρένου στην περιοχή Χόχαϊμ της Έσσης βρέθηκε χθες ο υπουργός Οικονομικών του κρατιδίου Τόμας Σέφερ. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, ο 54χρονος χριστιανοδημοκράτης (CDU) αυτοκτόνησε. Η σορός του αναγνωρίστηκε νωρίτερα σήμερα.
«Αιφνιδιασμένος» και «σοκαρισμένος» δήλωσε σήμερα ο Πρωθυπουργός της Έσσης Φόλκερ Μπουφιέ, επισημαίνοντας ότι ο επί χρόνια συνεργάτης του ανησυχούσε ιδιαίτερα για την κρίση του κορονοϊού και εργαζόταν μέρα και

Σκληρή διαμάχη για τα τεστ του Covid-19 - Τι υποστηρίζει ο ΠΟΥ, τι λένε οι ελληνικές αρχές, τι κάνουν άλλες χώρες

Καθώς η πανδημία του κορωνοϊού συνεχίζει τη θανατηφόρο πορεία της, στην Ελλάδα – και όχι μόνο – συνεχίζεται η συζήτηση για το αν θα πρέπει να γίνουν μαζικά τεστ στον πληθυσμό για να διαπιστωθεί αν και πόσοι συνάνθρωποί μας έχουν προσβληθεί από τον ιό.
● Για την ώρα χώρες όπως η Νότια Κορέα, η Γερμανία και η Ισλανδία έχουν προχωρήσει σε μαζικά τεστ στον πληθυσμό τους για τον κορωνοϊό (η Ισλανδία, μάλιστα, φρόντισε να προχωρήσει σε πολλά τυχαία τεστ, με αποτέλεσμα καλύτερη ιχνηλάτηση της πορείας της επιδημίας στη χώρα).

Ηχηρή παρέμβαση Τζεντιλόνι: Η βόρεια Ευρώπη να δεχτεί το ευρωομόλογο

Ο επίτροπος Oικονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Πάολο Τζεντιλόνι, τάχθηκε υπέρ του κοινού δανεισμού των κρατών-μελών.
«Χρειαζόμαστε ένα ευρωπαϊκό πακέτο ανάπτυξης και αυτό θα πρέπει να χρηματοδοτηθεί με την έκδοση (κοινών) ομολόγων. H έκδοση αυτών των ομολόγων θα πρέπει να είναι ειδικού σκοπού και ένα εφάπαξ μέτρο για εξαιρετικές καταστάσεις. Νομίζω ότι η Γερμανία και άλλες χώρες της βόρειας Ευρώπης θα μπορούσαν αυτό να το δεχτούν», τόνισε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Die Welt.