Δύο νίκες την ίδια χρονιά σε ντέρμπι «αιωνίων» μετά από 40 χρόνια

Το γκολ του Βιγιαφάνιες έδωσε στον Παναθηναϊκό τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι», επικράτησαν με 1-0 και κατάφεραν να κάνουν κάτι που είχαν πετύχει πριν 40 χρόνια.
Το «τριφύλλι» κέρδισε μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος δύο φορές τους «ερυθρόλευκους», κάτι που είχε κάνει για τελευταία φορά το 1977. Επίσης, κατάφερε να επικρατήσει του «αιωνίου» αντιπάλου δύο συνεχόμενες χρονιές εντός έδρας μετά τις περιόδους 1977/78 και 1978/79.

Το μεγάλο ευχαριστώ των παικτών του Παναθηναϊκού!

Ο Μιχάλης Λεάνης γράφει στο gazzetta.gr για το ρόλο που παίζει τελικά ο κόσμος του Παναθηναϊκού στα δύσκολα και το αίσθημα που προκάλεσε στους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού από το να μπούνε στο γήπεδο και να τα δώσουν στην κυριολεξία όλα, ανταποδίδοντας την συγκινητική συμπαράσταση του κόσμου;

Τρελαμένος με τον κόσμο ο Ρέις (pic)

Με ανάρτησή του στα social media, ο Νούνο Ρέις εξέφρασε τα συναισθήματα αγάπης για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, έχοντας τρελαθεί γι' ακόμα μια φορά με τη στήριξη των οπαδών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ο Πορτογάλος χαφ των «πράσινων» μπορεί να μην αγωνίστηκε απέναντι στους Πειραιώτες, όμως έζησε κι εκείνος έντονα το παιχνίδι, όπως το κάνει κάθε φορά άλλωστε.
Λίγη ώρα μετά το φινάλε της αναμέτρησης στο γήπεδο της Λεωφόρου, ανάρτησε την παρακάτω φωτογραφία στα social media, γράφοντας:

«Πώς γίνεται να χάνετε από αυτούς, τους απλήρωτους;»

Την απορία τους για το πώς έχασα από παίκτες που είναι απλήρωτοι εξέφρασε μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού, που βρέθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Άλλαξε η ώρα τη νύχτα Σε ισχύ η χειμερινή ώρα

Η χειμερινή ώρα είναι σε ισχύ από τα ξημερώματα σήμερα. Στις 4 τη νύχτα, τα ρολόγια γύρισαν μία ώρα πίσω και έδειξαν τρεις, εξασφαλίζοντας μια ακόμα ώρα ύπνου - ή διασκέδασης.
Η ώρα αλλάζει την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου, καθώς τα ξημερώματα αλλάζουμε τα ρολόγια μας και δείχνουν μία ώρα πίσω.
Η ώρα αυτή θα διατηρηθεί έως τον Μάρτιο του 2018. Η επαναφορά της θερινής ώρας θα γίνει την Κυριακή 26 Μαρτίου.