Αυστραλία: 400 καρχαρίες περικυκλώνουν 6 σέρφερ! [ΒΙΝΤΕΟ]

Μία σπάνια στιγμή κατέγραψε ο φακός του Sean Scott στην παραλία Red Bluff στην Δυτική Αυστραλία: 400 φαλαινοκαρχαρίες είχαν περικυκλώσει δεκάδες σέρφερ. 
Το τρομακτικό περιστατικό δεν συνηθίζεται καθώς οι φαλαινοκαρχαρίες δεν πλησιάζουν στις ακτές και στους ανθρώπους. 

Protergia - VW: Φέρνουν το πρώτο ηλεκτροκίνητο σε τιμή συμβατικού στην Ελλάδα

Ποιο μοντέλο και σε τι τιμή θα πωλείται στην ελληνική αγορά το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο που επιδοτούν Protergia και Kosmocar - Volkswagen
Οι πωλήσεις ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων στην Ελλάδα θυμίζουν ποσοστά νικοτίνης σε τσιγάρα light. Το 2016 κάλυψαν μόλις το 0,035 των συνολικών πωλήσεων αυτοκινήτων που πουλήθηκαν στην χώρα. Αυτό όταν στην Νορβηγία το 1/3 των αυτοκινήτων που πωλείται είναι ηλεκτροκίνητα.

Η Beyonce αποκάλυψε επιτέλους τα διδυμάκια της (εικόνα)

Με μία υπέροχη φωτογραφία στο instagram, η Beyonce αποκάλυψε στον κόσμο τα δίδυμά που έφερε στον κόσμο πριν από λίγο καιρό.
Στη φωτογραφία η τραγουδίστρια ποζάρει με ένα τιρκουάζ και μωβ πέπλο σε ένα φόντο από γαλάζιο και λουλούδια.
Η κοιλίτσα της είναι έξω, ενώ τα δίδυμα της έχουν αποκοιμηθεί στην αγκαλιά της.

Ο Λούις Χάμιλτον σνόμπαρε τη γιορτή της F1 για τον ήλιο της Μυκόνου (video)

«Ο Λούις Χάμιλτον προτίμησε τον ήλιο της Μυκόνου από το σόου της F1 που ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη στο Λονδίνο«.
Αυτό ανέφεραν δημοσιεύματα σε εφημερίδες και αναφορές σε ιστοσελίδες στην Ευρώπη, δίνοντας διαστάσεις…επεισοδίου στην απόφαση του Βρετανού πιλότου της F1, να απουσιάσει από την γιορτή.
Κάτι που κάνει για πρώτη φορά. Μία επιλογή που δεν του άρεσε στους Αγγλους, που είχαν

Τα δύο επικρατέστερα πρόσωπα για την ηγεσία της ΕΡΤ

O Bασίλης Κωστόπουλος και o Γιώργος Θαλασσινός είναι οι επικρατέστεροι για τις θέσεις διευθύνοντος συμβούλου και αναπληρωτή αντίστοιχα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Αυγή.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο σχεδιασμός για την «επόμενη μέρα» στην ΕΡΤ περιλαμβάνει δύο πρόσωπα, πλέον του σημερινού προέδρου Διονύση Τσακνή, σύμφωνα με πληροφορίες.
Αφού έλαβε περισσότερες από 20 αιτήσεις στην πρόσκληση

Κρέτσος για DIGEA: Πλανώνται όσοι ονειρεύονται ότι εμμέσως θα ρίξουν ξανά «μαύρο» στην ΕΡΤ

«Το σημερινό Δελτίο Τύπου της Digea προσφέρει χρήσιμα συμπεράσματα για τη διάρθρωση της τηλεοπτικής αγοράς στην Ελλάδα και δικαιώνει την τηλεπικοινωνιακή πολιτική της χώρας, όπως αυτή χαράσσεται από την παρούσα κυβέρνηση», τονίζει με δήλωσή του ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, σχετικά με την ανακοίνωση της Digea.

Γιουνκέρ: Μικρή χώρα, αλλά μεγάλο Έθνος η Ελλάδα

«Η Ελλάδα είναι μικρή χώρα, αλλά μεγάλο Έθνος και εγώ ερωτεύτηκα αυτό το Έθνος και σε όλη μου τη σταδιοδρομία προσπάθησα πάντα να σεβαστώ την αξιοπρέπεια  του ελληνικού λαού, γιατί δεν τη σέβονται όλοι οι Ευρωπαίοι» ανέφερε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στην ομιλία του αμέσως μετά την αναγόρευσή του σε επίτιμο διδάκτορα της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Παππάς: «250 εκατ. ή “ούτε ευρώ” για τις άδειες;»

Με αφορμή την ανακοίνωση της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ), ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, δήλωσε:
«Με τη σημερινή τους ανακοίνωση, οι ιδιοκτησίες των τηλεοπτικών σταθμών αποδεικνύουν ότι το μόνο που επεδίωκαν και επιδιώκουν είναι να συνεχιστεί το καθεστώς της ανομίας και να μην καταβάλλουν τίμημα για τις άδειες.