Απώλεια κιλών; Η δύναμη της θέλησης δεν είναι αρκετή!

Οι μέρες ξεκούρασης των γιορτών πέρασαν και το καλοκαίρι είναι, μάλλον, ήδη εδώ! Πριν το καταλάβουμε, πολλές λιχουδιές κατέληξαν στο στομάχι και, ίσως τώρα, το μυαλό τριγυρίζει στα κιλά που πήραμε και θα προστεθούν σε αυτά που προσπαθούμε ήδη να χάσουμε. Εάν, το σχέδιο «αντεπίθεσης» προβλέπει να (ξανά) ξεκινήσουμε γυμναστήριο για την απώλεια του έξτρα βάρους, είναι πολύ πιθανόν να αισθανθούμε «ηττημένοι», πριν ακόμη βγουν τα μαγιό από τη ντουλάπα.Κι αυτό γιατί μελέτες δείχνουν ότι οι περισσότεροι που επιθυμούμε να χάσουμε βάρος, προσπαθούμε,

Αυτά είναι τα 5 μυστικά για να διαλέγετε πάντα το καλό καρπούζι [pics]

Ο καιρός θυμίζει καλοκαίρι. Και, ως γνωστόν, καλοκαίρι = καρπούζι. Δεν υπάρχει κανένα άλλο φρούτο που να έχει κερδίσει επάξια την αναγνώριση ως το “σήμα κατατεθέν” μιας εποχής.Αλλά δεν καταφέρνουμε πάντα να διαλέξουμε το φρέσκο, γλυκό και ζουμερό καρπούζι, μέσα από τον σωρό στα σημεία πώλησης.
Πολλές φορές μας “τυχαίνει” κάποιο που περισσότερο θυμίζει... κολοκύθα στη γεύση. Δείτε μερικά απλά μυστικά για να διαλέγετε πάντα το πιο καλό καρπούζι, αρκεί να είστε λίγο παρατηρητικοί.

Δίαιτα – αδυνάτισμα: Πέντε τροφές που χορταίνουν αλλά δεν παχαίνουν

Ιδανικός τρόπος για να χάσετε τα περιττά κιλά είναι μέσω της άσκησης και της διατροφής. Και αν για το πρώτο απαιτείται μεγάλη αποφασιστικότητα και... αναβλητικότητα παράλληλα, για το δεύτερο δεν απαιτείται καθόλου κόπος.Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέγετε τροφές που έχουν λίγες θερμίδες, αλλά ταυτόχρονα δεν θα σας αφήσουν να πεινάτε πολύ.

Δείτε πέντε τέτοιου είδους τροφές:
Σούπες

Να γιατί πρέπει να βάζετε τα λεμόνια στην κατάψυξη!

Είναι γνωστό ότι το να πίνετε νερό με λεμόνι σας βοηθάει στην καλύτερη ισορροπία του οργανισμού και στην αποτοξίνωσή του.
Τα φυτοχημικά συστατικά που βρίσκονται στα λεμόνια, τα οποία ονομάζονται limonoids (λεμονοειδή), περιέχουν την ουσία λιμονίνη, η οποία έχει αποδειχτεί ότι προστατεύει από την στεφανιαία νόσο και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της χοληστερόλης.
Οι επιδράσεις που έχουν τα λεμονοειδή συστατικά στον ανθρώπινο οργανισμό έχουν αναλυθεί σε αρκετές επιστημονικές έρευνες.