Οι Scorpions επιστρέφουν στην Ελλάδα, για 3 συναυλίες-11, 12 και 14 Σεπτεμβρίου 2013.

Μια από τις πιο σημαντικές ροκ μπάντες που έχουν βρεθεί στη χώρα μας, οι Scorpions, επιστρέφουν φέτος για 3 unplugged συναυλίες , στο Θέατρο Λυκαβηττού, στις 11, 12 και 14 Σεπτεμβρίου 2013.

Οι Scorpions όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί ποτέ, σε μια ιστορική αναδρομή από την αρχή της καριέρας τους μέχρι σήμερα, αλλά και σε καινούριες συνθέσεις σε παγκόσμια “πρώτη”, κάτω από τα φώτα του MTV Unplugged!

Νατάσα Θεοδωρίδου: Σύντομα με νέο single και άλμπουμ!

Η αγαπημένη λαϊκή αοιδός επιστρέφει δυναμικά, από τις αρχές Οκτωβρίου, για να μας παρουσιάσει τη νέα της δισκογραφική δουλειά, σε συνεργασία με τον Αντώνη Βαρδή! Πρώτο single του νέου δίσκου θα είναι το "Ακόμα σ' αγαπώ", ομότιτλο του άλμπουμ!

Απίστευτο το νέο βίντεο κλιπ της Katy Perry, "Roar"!(Φωτό+Βίντεο)

Πρόκειται για μια τεράστια παραγωγή και σίγουρα σπαταλήθηκαν πολλά εκατομμύρια δολάρια για τη δημιουργία του. Η Katy Perry περιτριγυρισμένη με ζώα της Ζούγκλας και με σέξι και άγρια διάθεση, τραγουδάει τη νέα επιτυχία που είναι νούμερο ένα σε όλα τα charts! 

Scarlett Johansson: Μετά τον αρραβώνα ήρθαν οι ντροπές

Οι φωτογράφοι, που τους ακολουθούν παντού, τους εντόπισαν να περπατάνε σε δρόμο του Παρισιού. Mόλις η 29χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός τους είδε προσπάθησε να κρύψει το πρόσωπό της με την τσάντα που κρατούσε.
Στην πόλη του αγαπημένου της, Romain Dauriac, στο Παρίσι, βρίσκεται εδώ και μια μέρα η ηθοποιός Scarlett Johansson, η οποία έλαμψε με την απίστευτα κομψή εμφάνισή της στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας.

Τα Top Models που δεν άγγιξε ο χρόνος

Σας παρουσιάζουμε τα πιο πολυσυζητημένα top models όλων των εποχών, των οποίων ο χρόνος υπήρξε σύμμαχος.
Η λέξη μόντελινγκ, συνδέθηκε στενά με τα ονόματα τους τις δύο τελευταίες δεκαετίες. Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας, έντυσαν τις σπουδαιότερες καμπάνιες με τις μορφές τους.

Πολιτισμός:ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ - ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ 1.500 έργα σε αυλές και πλατείες

Το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, συγκεκριμένα η περιοχή του Κεραμεικού και του Μεταξουργείου, από αύριο και μέχρι το τέλος του μήνα θα ζωντανέψουν από την ενέργεια και τη δυναμικότητα της σύγχρονης τέχνης.
Ξεχασμένες αυλές παλιών αθηναϊκών σπιτιών, σαν αυτές που πλέον βλέπουμε στις παλιές ελληνικές ταινίες, εγκαταλελειμμένες πολυκατοικίες, διαμερίσματα της δεκαετίας του '60,

Ελλάδα: 41 δισ. ο λογαριασμός της κρίσης. 30% η ανεργία σε επίπεδα 1961

Επιστροφή.... στο παρελθόν όσον αφορά την πορεία των μισθών και της ανεργίας δείχνουν τα στοιχεία της ετήσιας έκθεσης του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ.
Αρκεί να αναφερθεί πως η ανεργία στο τέλος του έτους θα είναι 29% με 30% και θα αγγίξει τα επίπεδα του 1961, ενώ τον επόμενο χρόνο θα εκτιναχτεί στο 31,5%.

IΣΤΟΡΙΑ Η Γαλλία βομβαρδίζει από ξηράς και αέρος τη Δαμασκό

«Εκ Συρίας εγνώσθησαν συγκινητικές λεπτομέρειες περί των δεινοπαθημάτων του λαού της Δαμασκού διαρκούντος του βομβαρδισμού... Η πόλις περιγράφεται ήδη ως νεκρούπολις... Ο υπολογισμός των πτωμάτων είναι αδύνατος... Οι νεκροί κατάκεινται κατά εκατοντάδες υπό τα ερείπια της πόλεως...»

Spiegel: Η NSA παρακολουθεί και τα «smartphone»IPHONE, BLACKBERRY, ANDROID

Δεδομένα και από τα smartphone (Iphone, BlackBerry, Android) έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί η Αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών, όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό Spiegel, επικαλούμενο απόρρητα έγγραφα που δείχνουν ότι ο νέος στόχος είναι όλες τα smartphones.

Τζον Κατσιματίδης: Τα δίνει όλα για τα κλειδιά της Νέας Υόρκης

Χρώμα... ελληνικό έχουν οι προκριματικές εκλογές της ερχόμενης Τρίτης για το χρίσμα στο πρόσωπο που θα διεκδικήσει τη δημαρχία της Νέας Υόρκης τον Νοέμβριο, καθώς μεταξύ των Ρεπουμπλικανών υποψηφίων είναι και ο Ελληνοαμερικανός Τζον Κατσιματίδης.
Ο ομογενής επιχειρηματίας έχει κατορθώσει, πραγματοποιώντας μια προεκλογική εκστρατεία βουτηγμένη στην υπερβολή - γέμισε τον ουρανό με πυροτεχνήματα σε αγώνα των Yankees, ενώ η φωτογραφία του εμφανίζονταν στις γιγαντοοθόνες του σταδίου- να μοιάζει ως ο μοναδικός υποψήφιος.

Οδηγός φορτηγού ο Μέσι στη διαφήμιση του FIFA 14

Σίγουρα κανείς δεν θα φανταζόταν τον Λιονέλ Μέσι στη θέση του οδηγού ενός φορτηγού. Κι όμως στο νέο διαφημιστικό σποτ του παιχνιδιού FIFA 14 ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα παίρνει στα χέρια του το τιμόνι ενός κόκκινου φορτηγού και αρχίζει να τρέχει

Αυστραλία: Ο απερχόμενος πρωθυπουργός Κέβιν Ραντ παραδέχθηκε την ήττα του

Παραδέχθηκε την ήττα του στις βουλευτικές εκλογές της Αυστραλίας, ο ηγέτης των Εργατικών, Κέβιν Ραντ, μετά την σαρωτική επικράτηση του συντηρητικού αντιπάλου του Τόνι Άμποτ, η οποία και σηματοδοτεί το τέλος της εξαετούς διακυβέρνησης του εργατικού κόμματος.

Χουριέτ: Η μεγαλοπρεπής Ελλάδα έκανε νάνους τους «12 γίγαντες»

Με διθυραμβικά σχόλια αναφέρθηκε στην ελληνική εθνική ομάδα που κατατρόπωσε την αντίστοιχη τουρκική στον χθεσινό μεταξύ τους αγώνα στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, η τουρκική εφημερίδα Hurriyet.

Ευρωμπάσκετ: Για μια θέση στον… ήλιο (videos)

Φουλ δράση σε όλους τους ομίλους του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας έχουμε την 5η μέρα της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλά σημαντικά παιχνίδια που πρόκειται να κρίνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά. Όλες οι αναμετρήσεις αναμένεται να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον από πλευράς ανταγωνιστικότητας βάσει του στόχου των περισσότερων ομάδων να περάσουν στον επόμενο γύρο.

Ελλάδα: Για την πρωτιά… (videos)

Την Ιταλία σε αναμέτρηση που κρίνει την πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας αντιμετωπίζει η Εθνική Ανδρών , Onsports, ΑΝΤ1 και OTE Sport 3 HD).
Οι δύο ομάδες έχουν τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, όντας οι μόνες αήττητες στο γκρουπ και θα λύσουν τις διαφορές τους στο μεταξύ τους παιχνίδι. Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα τεθούν αντίπαλες μετά από 10 χρόνια.

Π. Καμμένος: Ο πρωθυπουργός χρειάζεται ψυχιατρική υποστήριξη

«Τα ψέματα του κ. Σαμαρά τα έχει αντιληφθεί όλος ο ελληνικός λαός» ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος σε δήλωσή του για την ομιλία του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ.

«Ξαφνικός θάνατος» και για τον ΟΣΕ!

Όταν η Realnews αποκάλυπτε τις κυβερνητικές προθέσεις αναφορικά με την εκτέλεση με συνοπτικές διαδικασίες του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα οι περισσότεροι δυσκολεύονταν να το πιστέψουν. Ο τίτλος με τον οποίο κυκλοφορεί το σημερινό της φύλλο «Ξαφνικός θάνατος» και για τον ΟΣΕ» δεν μπορεί παρά να προκαλέσει ανατριχίλα.

Call upon & plea for satellite capacity

The Greek government tried to shut down ERT, the public national broadcaster, on the 11th of June.
The employees, in response to the popular demand and outcry of the public in Greece and abroad, kept –and are determined to continue keeping- ERT open, by broadcasting a full radio and television programme through the internet and by any other means suitable and available.

Συνέντευξη Τσίπρα στην ΕΡΤ3: Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας

Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε απόψε ο Αλέξης Τσίπρας, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ-3. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγόρησε την κυβέρνηση και προσωπικά τον Πρωθυπουργό ότι δεν έχουν σχέδιο και βρίσκονται σε πολιτικό και οικονομικό αδιέξοδο.

FRANCE 24 NEWS-World: Italian film ‘Sacro GRA’ wins Golden Lion at Venice

Gianfranco Rosi’s “Sacro GRA”, an Italian documentary about Rome’s urban highway, won the top Golden Lion award at the Venice Film Festival on Saturday night. The jury also handed prizes to “Miss Violence” (Greece) and “Stray Dogs” (Taiwan).
By Jon FROSCH (text)

RussiaToday-Video-News-World:Code Cracking: NSA spent billions to foil safeguards of web privacy

If you think encrypting online data could save it from the prying eyes of the NSA or Britain's GCHQ Edward Snowden's latest leak will disappoint you, to say the least. It shows America spent billions of dollars in the past decade on breaking protective codes - opening up what you thought was private.

Στο Τόκιο οι Ολυμπιακοί αγώνες του 2020-Tokyo Wins 2020 Olympic Bid VIDEO Tokyo Japan will host 2020 Summer Olympic Games

Το Τόκιο είχε βγει πρώτο στην πρώτη ψηφοφορία κατά την οποία αποκλείσθηκε η Μαδρίτη- Αποκλείσθηκε και η Κωνσταντινούπολη κατά την τελική ψηφοφορία
Στην ιαπωνική πρωτεύουσα θα διεξαχθούν τελικά οι Ολυμπιακοί αγώνες του 2020 όπως αποφάσισαν στο Μπουένος Άιρες οι «Αθάνατοι» της ΔΟΕ.

ΑΕΚ-Ομόνοια (1-1, τελικό) Δείτε σε βίντεο όλα τα γκολ και τις φάσεις από το ΑΕΚ - Ομόνοια

Το σκορ για το δικέφαλο άνοιξε ο Ντακόλ με πέναλτι και για την κυπριακή ομάδα ισοφάρισε ο Μαρκολίνι
Σε εξελιξη είναι αυτή την ώρα το σημαντικότερο φιλικό της ΑΕΚ στα πλαίσια της προετοιμασίας.

Παρά την κακή ημέρα του Μπελινέλι -Εμφατική νίκη για την Ιταλία κόντρα στη Φιλανδία

Παίζοντας καλύτερα απ' τα μέσα του 2ου δεκαλέπτου και έπειτα, η Ιταλία νίκησε 62-44 τη Φινλανδία για τον 4ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ, έκανε το «τρία στα τρία» και ένα μεγάλο βήμα πρόκρισης στη 2η φάση.

Φεστιβάλ Βενετίας: Αργυρός Λέοντας για τη «Miss Violence» του Αλ. Αβρανά

Σάρωσε τα βραβεία η ελληνική ταινία - Πρώτο βραβείο ανδρικού ρόλου για τον πρωταγωνιστή της, Θέμη Πάνου - Η ταινία κατέκτησε το βραβείο των κριτικών FEDEORA και το νεανικό βραβείο Arca
Μια μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία κατέκτησε η ελληνική ταινία «Miss Violence» του Αλέξανδρου Αβρανά καθώς όπως ανακοινώθηκε το βράδυ του Σαββάτου κατέκτησε το βραβείο του Αργυρού Λέοντα στο φεστιβάλ της Βενετίας.

Η Σλοβενία ίδρωσε αλλά νίκησε τη Γεωργία και προκρίθηκε στην επόμενη φάση

Την πρόκρισή της στη δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ, που διοργάνωσε η ίδια, έστω και αν αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες, εξασφάλισε το Σάββατο η Σλοβενία.Οι «πράσινοι» νίκησαν με 72-68 τη Γεωργία, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου και με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς εξασφάλισαν μαθηματικά την πρόκριση τους, αφήνοντας τους πρώην Σοβιετικούς στην αγωνία τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, με τους Γεωργιανούς να έχουν μια νίκη μέχρι στιγμής.

Παρά την απουσία του Βασίλη Σπανούλη και τον υψηλό πυρετό του Γιάννη Μπουρούση η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι έχει ως στόχο να πετύχει την τρίτη της νίκη κόντρα στην Τουρκία

Την ώρα που όλη η Τουρκία θα περιμένει την απόφαση της ΔΟΕ για το αν η Κωνσταντινούπολη θα είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, η εθνική της ομάδα θα δίνει της μάχη στο παρκέ κόντρα στην Εθνική μας ομάδα.