Π. Καμμένος: Ο πρωθυπουργός χρειάζεται ψυχιατρική υποστήριξη

«Τα ψέματα του κ. Σαμαρά τα έχει αντιληφθεί όλος ο ελληνικός λαός» ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος σε δήλωσή του για την ομιλία του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ.

«Τα ψέματα του κ. Σαμαρά τα έχει αντιληφθεί όλος ο ελληνικός λαός, με τις σημερινές του δηλώσεις, μπροστά στην πραγματικότητα της ελληνικής οικογένειας, είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο πρωθυπουργός χρειάζεται ψυχιατρική υποστήριξη», τονίζει ο Πάνος Καμμένος.

Μ. Καπερνάρος: Κυνήγι των μαγισσών από την κυβέρνηση Σαμαρά


Με δήλωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βουλευτής Β΄ Αθηνών, Βασίλης Καπερνάρος, σχολίασε τις δηλώσεις Ντάϊσεμπλουμ και Ντράγκι. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μήπως τελικά οι κ.κ. Ντάισελμπλουμ και Ντράγκι είναι… ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; Μόνο με αυτή την παραδοχή θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί το κυνήγι των μαγισσών της Κυβέρνησης Σαμαρά, η οποία επιμένει να μας χαρακτηρίζει Κασσάνδρες της πολιτικής σκηνής.

Ωστόσο, εχθές, ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, διέψευσε τα ευφάνταστα σενάρια του κ. Σαμαρά για απομνημονιοποίηση της «αναπτυσσόμενης» Ελλάδας, για να τον επιβεβαιώσει σήμερα ο Μάριο Ντράγκι, ο οποίος δήλωσε με σαφήνεια πως μια ενδεχόμενη νέα βοήθεια προς την Ελλάδα θα επιφέρει και πρόσθετους όρους.

Πρόκειται για την απόλυτη εκμηδένιση του κ. Στουρνάρα ο οποίος στις 25 Αυγούστου δήλωνε: «Αν χρειαστεί περαιτέρω στήριξη η Ελλάδα, αυτή θα είναι της τάξεως των 10 δισ. Ευρώ… Και δε μιλάμε για νέο μνημόνιο, αλλά για ένα πακέτο οικονομικής στήριξης, χωρίς νέους όρους. Εξάλλου μέχρι το 2015 έχουν τεθεί οι στόχοι - οι υποχρεώσεις μας - και δε μπορούν να απαιτηθούν άλλα μέτρα, ούτε να τεθούν άλλοι στόχοι».

 πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...