Παρά την απουσία του Βασίλη Σπανούλη και τον υψηλό πυρετό του Γιάννη Μπουρούση η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι έχει ως στόχο να πετύχει την τρίτη της νίκη κόντρα στην Τουρκία

Την ώρα που όλη η Τουρκία θα περιμένει την απόφαση της ΔΟΕ για το αν η Κωνσταντινούπολη θα είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, η εθνική της ομάδα θα δίνει της μάχη στο παρκέ κόντρα στην Εθνική μας ομάδα.


Και οι δύο ομάδες, πάντως, δεν μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Από τη μια ο Αντρέα Τρινκιέρι καλείται να διαχειριστεί την απουσία του Βασίλη Σπανούλη καθώς παρά το γεγονός ότι η μαγνητική στην οποία υπεβλήθη ήταν «καθαρή», το πρήξιμο στο πόδι του Έλληνα γκαρντ δεν έχει υποχωρήσει και έτσι δεν υπολογίζεται για το σημερινό παιχνίδι. Παράλληλα ο Ιταλός τεχνικός είχε την ατυχία να δει τον Γιάννη Μπουρούση να σηκώνει πυρετό αλλά τελικά να δίνει το παρόν στη σημερινή αναμέτρηση, αλλά σε άγνωστη κατάσταση.

Από την άλλη η ομάδα του Μπόγκνταν Τάνιεβιτς έρχεται από δύο ήττες, από Φιλανδία και Ιταλία, παρά το γεγονός ότι στις τάξεις της έχει τρεις εν ενεργεία παίχτες του ΝΒΑ (Ιλιασόβα, Τούρκογλου και Ασίκ). Ήδη ο τουρκικός τύπος έχει επικρίνει σφόδρα τους Τούρκους διεθνείς για την εικόνα που παρουσιάζει η εθνική ομάδα στα γήπεδα της Σλοβενίας και «περιμένει στη γωνία» για ένα τρίτο άτυχο αποτέλεσμα που θα φέρει την Τουρκία πιο κοντά στον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης.


Παρακολουθήστε την αναμέτρηση από το live του gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...