Το brand μόδας που έφτιαχνε στολές για τους Ναζί

 

Στις μέρες μας αποτελεί ένα από τα γνωστότερα brand μόδας παγκοσμίως, παράγοντας ρούχα, αξεσουάρ, υποδήματα και αρώματα, με διεθνείς πωλήσεις που έφτασαν τα 2,9 δισεκατομμύρια δολάρια την περασμένη χρονιά. Οι ρίζες του συγκεκριμένου brand, όμως, εντοπίζονται σε μια ιδιαίτερα «σκοτεινή» περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας: στη Γερμανία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και στην άνοδο των Ναζί στην εξουσία.


Ο Hugo Ferdinand Boss γεννήθηκε το 1885 στο Μέτσινγκεν της Γερμανίας, μια πόλη που βρίσκεται 30 χιλιόμετρα από τη Στουτγάρδη. Οι γονείς του διατηρούσαν ένα κατάστημα με εσώρουχα στην πόλη,

Απίστευτο; Η Lady Gaga στο πλευρό του Μπραντ Πιτ!

 

Πώς θα σας φαινόταν η Lady Gaga στο πλευρό του Μπραντ Πιτ; Όχι, δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά η πραγματικότητα. Αν πιστέψουμε το Collider, η διάσημη τραγουδίστρια θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του σταρ του Χόλιγουντ στην ταινία δράσης με τίτλο «Bullet Train» σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Λιντς.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η διάσημη ποπ σταρ φέρεται να έχει υπογράψει ήδη με τη Sony Pictures Entertainment. Η ταινία είναι μία κινηματογραφική μεταφορά του ιαπωνικού μυθιστορήματος του Κόταρο Ισάκα με τίτλο «Maria Beetle».

Ελένη Μενεγάκη, η μεγάλη επιστροφή! Δείτε σε ποιο κανάλι έκλεισε για τη νέα σεζόν – Έπεσαν και οι υπογραφές

 

Λίγο καιρό (μία σεζόν) ξαποσταίνει και ξανά προς την (τηλεοπτική) δόξα τραβά. Έντονη είναι πλέον η φημολογία ότι η Ελένη Μενεγάκη όχι μόνο επιστρέφει στην τηλεόραση από τη νέα χρονιά, αλλά βρήκε και τη νέα τηλεοπτική της στέγη.

Όχι και τόσο νέα πάντως, αφού η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης γυρίζει στο κανάλι που την ανέδειξε, στον ΑΝΤ1. Μάλιστα η ίδια φημολογία υποστηρίζει ότι οι δύο πλευρές όχι μόνο τα έχουν βρει, αλλά έχει υπογραφεί και συμβόλαιο το οποίο είναι διετούς διάρκειας!

Η Φαίη Σκορδά ηθοποιός (για δεύτερη φορά)! Τα βρίσκουν ΑΝΤ1 και ΕΡΤ με παρέμβαση του Ρήγα

 

Έχουμε δει τη Φαίη Σκορδά να κάνει την πρώτη της απόπειρα στην υποκριτική, αφού το 2011 συμμετείχε ως γκεστ στην ταινία «Λάρισα εμπιστευτικό», από όπου και η φωτογραφία με τον Δημήτρη Γιαννέτο. Εννιά χρόνια αργότερα θα κάνει τη δεύτερη απόπειρά της. Αυτή τη φορά όχι στη μεγάλη οθόνη αλλά (στο στοιχείο της) στη μικρή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου θέλουν σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της «Τούρτας της μαμάς» να παίξει η παρουσιάστρια.

Μετά τον Covid-19 έρχεται η Πανδημία χρέους

 Το παγκόσμιο ΑΕΠ θα μειωθεί δραστικά. Σε αυτό συμφωνούν όλοι οι ειδικοί. Διαφορετικές προσεγγίσεις υπάρχουν μόνο ως προς το ύψος της οικονομικής συρρίκνωσης και τις μεσοπρόθεσμες προοπτικές επιστροφής στην ανάπτυξη.

To Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αναμένει για το 2020 και την επόμενη χρονιά συρρίκνωση της παγκόσμιας οικονομίας ύψους 11 τρισεκατομμυρίων ευρώ. «Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ύφεση από το οικονομικό κραχ το 1929» δηλώνει επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ για να προσθέσει ότι «καμία χώρα δεν θα περάσει αλώβητη την κρίση».<">

Βοτανικός: Τα σημεία κλειδιά για γήπεδο 4 αστέρων κόστους 72 εκατ. ευρώ!

 

Το χρονοδιάγραμμα των έργων στον Βοτανικό, το κόστος κατασκευής, η χωρητικότητα του ποδοσφαιρικού γηπέδου που θα είναι 4 αστέρων και οι ημερομηνίες που προβλέπεται να ολοκληρωθεί το ιστορικό πρότζεκτ.


Ιστορική είναι η σημερινή μέρα για τον Παναθηναϊκό καθώς πραγματοποιήθηκε το πρώτο μεγάλο βήμα με την υπογραφή του μνημονίου συναντίληψης όλων των εμπλεκόμενων μερών, με τη συμμετοχή και της κυβέρνησης κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά και σχετίζεται με το... δέσιμο της χρηματοδότησης του πρότζεκτ από ευρωπαϊκά κονδύλια.  

«Βόμβα» από Κεγκέρογλου: Το 2022 οι εκλογές για ανάδειξη νέου αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ

 

Σε μία τοποθέτηση «βόμβα» προχώρησε νωρίτερα το απόγευμα ο γραμματέας της Κ.Ο του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου, αναφορικά με τον χρόνο διεξαγωγής της εκλογής ηγεσίας του κόμματος.


Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της χθεσινής δημοσκόπησης της Opinion Poll ο κ. Κεγκέρογλου τόνισε ότι η εκλογική διαδικασία θα γίνει το 2022 και όχι το 2021, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. 

Καιρός: Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία - Έρχονται χιόνια στα ορεινά

 

Αυξημένες νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σποραδικές καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου και τοπικές χιονοπτώσεις από αργά το απόγευμα στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας περιλαμβάνει για σήμερα το σκηνικό του καιρού. 

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιονιο 7 μποφορ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:

«Πετάξτε»: Η BMW παρουσίασε στολή με κινητήρες (Βίντεο)

 

Φωτογραφίες και βίντεο από την εντυπωσιακή πτήση στα βουνά της Αυστρίας.


Η BMW, σε συνεργασία με την Designworks, δημιούργησε μια στολή wingsuit με ηλεκτρικούς κινητήρες που επιτρέπει σε αυτόν που την φοράει να πετάει στον αέρα.


Στη δοκιμαστική πτήση που έγινε viral, ο αθλητής Peter Salzmann ανέλαβε να τεστάρει την στολή στα βουνά της Αυστρίας και οι εικόνες είναι πραγματικά συγκλονιστικές.

To Oικολογικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο έξυπνης τεχνολογίας του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

 

Ενα οικολογικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο (eco car), για την εξυπηρέτηση των λειτουργικών του αναγκών προμηθεύτηκε το Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη.


Ο κ. Πατούλης επισκέφθηκε χθες το Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» όπου παραδόθηκε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο στο φορέα Διαχείρισης και παράλληλα δόθηκαν κάδοι εσωτερικής ανακύκλωσης, στο πλαίσιο του προγράμματος για την ενίσχυση της ανακύκλωσης που υλοποιεί η Περιφέρεια.

Διονύσης Τεμπονέρας: Τρύπιο το Δίχτυ Προστασίας για εργαζόμενους και επιχειρήσεις

 

Αντί η κυβέρνηση να ρίξει πολλά χρήματα στο τραπέζι, χρήματα που όπως λέει διαθέτει, επιλέγει να συνεχίσει στο μοτίβο της λιτότητας, που έχει χαράξει εδώ και 8 μήνες. Μόνο που τα χρήματα των πολιτών, όπως και η υπομονή στερεύουν πια επικίνδυνα...Οι ανακοινώσεις, που έγιναν την περασμένη Πέμπτη, από τον Υπουργό Οικονομικών, κ.Σταϊκούρα και τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ.Βρούτση, περιλαμβάνουν το βασικό πακέτο μέτρων της κυβέρνησης, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας.

Στο νοσοκομείο με κορονοϊό και ο Μητροπολίτης Κατερίνης - Πλαταμώνος

 

Ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιος Χρυσοστόμου που είναι θετικός στον κορονοϊό, μεταφέρθηκε σήμερα στο νοσοκομείο. 


Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με υψηλό πυρετό νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιος Χρυσοστόμου, ο οποίος είχε βρεθεί πριν μερικές μέρες θετικός στον κορονοϊό. Η υγεία του επιδεινώθηκε καθώς προ τριών ημερών η Μητρόπολη του είχε ανακοινώσει ότι «η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή».