planet stars:Lifestyle


H Ελεονώρα Μελέτη με τη μητέρα της


Φιλήθηκαν στο στόμα Άννα Βίσση-Ναταλία Γερμανού


......................

Όχι του Άρειου Πάγου στο αίτημα Στουρνάρα για το χαράτσι.


Με απόφασή του, ο Άρειος Πάγος απέρριψε το αίτημα του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για έκδοση προσωρινής διαταγής που θα «παγώνει» την ισχύ της απόφασης του Πρωτοδικείου με την οποία κρίθηκε ότι η είσπραξη του ειδικού τέλους ακινήτων από τη ΔΕΗ είναι αντισυνταγματική και παράνομη..

Kέντρο διαχείρισης για μη επανδρωμένα αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας Predator..


Brandon Bryant, 27, από Missoula, Μοντάνα, είδε «άνδρες, γυναίκες και παιδιά πεθαίνουν κατά τη διάρκεια των έξι ετών του στα μη επανδρωμένα αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας  Predator. Αλλά μετά από μετά από τις διαταγές να πυροβολήσει και να σκοτώσει ένα μικρό παιδί στο Αφγανιστάν ήξερε ότι δεν μπορούσε να κρατήσει.

Ένας πατέρας με ένα άλλο στιγμή παρηγοριάς με πατέρα ενός των θυμάτων..


Ένας πατέρας με ένα άλλο: Ο Πρόεδρος οδυνηρή στιγμή παρηγοριάς με  πατέρα ενός των θυμάτων της σφαγής και αγκαλιά λίγο πριν από τις αδελφές της λέει ένα όλόκληρο έθνος και αυτός είναι έκπληκτος απο «αυτές οι τραγωδίες  που πρέπει να σταματήσουν»..

El partido político de Chávez obtiene el triunfo en la mayor parte de Venezuela .Video

Το κόμα του Τσάβες, Ενωμένο Σοσιαλιστικό Κόμμα της Βενεζουέλας (PSUV) κέρδισε τις περιφερειακές εκλογές σε 20 από τα 23 περιφέρειες, σύμφωνα με το πρώτο ενημερωτικό δελτίο του Εθνικού Εκλογικού Συμβουλίου. Εν τω μεταξύ, πολιτικός επιστήμονας Juan Miguel Diaz Ferrer τόνισε ότι το κόμμα του Τσάβες κατάφερε να πετύχει παρά τις εικασίες που είχε προβλέψει χαμηλότερα αποτελέσματα.

Έκρηξη ηφαιστείου στην Άπω Ανατολή της Ρωσίας τον περασμένο μήνα συνεχίζει να αποβάλλει καυτή λάβα,τέφρα,και δηλητηριώδη αέρια .VIdeo

Έκρηξη ηφαιστείου στην Άπω Ανατολή της Ρωσίας τον περασμένο μήνα συνεχίζει να αποβάλλει καυτή λάβα,τέφρα,και δηλητηριώδη αέρια .Το ηφαίστειο έχει προσελκύσει τους τουρίστες στην περιοχή παρά τις θερμοκρασίες κάτω σε μείον 30 βαθμούς Κελσίου (μείον 86 βαθμούς Φαρενάιτ).

Σήμερα οι κηδείες των πρώτων δύο από τους είκοσι μικρούς μαθητές VIdeo


Η μικρή πόλη Νιούτον του Κονέκτικατ συγκλονισμένη από το μακελειό που ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα χαρακτήρισε "παράλογο κακό" κηδεύει σήμερα τους δύο από τους είκοσι μικρούς μαθητές που έχασαν τη ζωή τους την Παρασκευή.

Ίντερνετ με... ταχύτητα φωτός σε χωριό της Βρετανίας

Το μικρό χωριό Αϊντέρμπι Στιπλ, στα βόρεια του Γιορκσάιρ στη Βρετανία, έγινε το πρώτο που απέκτησε διαδικτυακή σύνδεση ταχύτητας 80 Mbps, σύμφωνα με το BBC.

Ο Βρετανός υπουργός Τηλεπικοινωνιών, Εντ Βάιζεϊ εγκαινίασε τις.

Η πιο επιθυμητές γυναίκεs Edition 2013, αποτελέσμα έρευνας που διεξήγαγε o γνωστός ιστότοπος για ανδρικά θέματα AskMen.com

Η νεαρή ηθοποιός Jennifer Lawrence είναι η πιο επιθυμητή γυναίκα στον κόσμο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήγαγε γνωστός ιστότοπος για ανδρικά θέματα AskMen.com
Η Jennifer Lawrence,  βρισκόταν πέρυσι στο No47 της λίστας με τις πιο επιθυμητές γυναίκες στον κόσμο, όμως φέτος κατάφερε να εκτοπίσει άλλες διάσημες, συναδέλφους της και να ανέβει στο no1..