Μόδα: Think pink! Οι σχεδιαστές «παίζουν» με το ροζ και φωτίζουν τις χειμωνιάτικες ημέρες

H Bottega Veneta μας ξάφνιασε ευχάριστα ζωγραφίζοντας με ροζ τις γκρίζες μέρες και τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Ο σχεδιαστής του οίκου Tomas Maier υπέκυψε στην γοητεία του τρυφερού, νεανικού, αισιόδοξου pink. Σχεδίασε εξαιρετικά φορέματα, πολυτελείς τουνίκ και μακριές στενές φούστες. Πολλές φορές συνδύασε το ροζ με το μαύρο. Το ροζ μεταξωτό ύφασμα με τα μαύρα σχέδια και τις πούλιες γύρω από τον λαιμό δημιουργεί ένα από τα ωραιότερα φορέματα της σεζόν..

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-2

Μπορεί να είναι ακόμα Σεπτέμβρης, αλλά ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του 2-1, επί του ΠΑΣ Γιάννινα, είναι, ήδη, επτά βαθμούς μπροστά από τον Παναθηναϊκό μετά την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Εβδομάδα Μόδας Νέα Υόρκη: Celebrities στην πρώτη θέση

Το ντεμπούτο της στο χώρο της μόδας έκανε η φρεσκοχωρισμένη Katie Holmes, η οποία παρουσίασε την πρώτη της collection, τη Holmes & Young, στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης..

Natasha Poly: Στο πνεύμα του χειμώνα

Στο πνεύμα του χειμώνα μας βάζει το γυναικείο περιοδικό «Vogue» Σεπτεμβρίου της Τουρκίας, φωτογραφίζοντας την όμορφη Natasha Poly με τα ανάλογα ρούχα.
Η Natasha Poly γεννήθηκε πριν από 25 χρόνια στη Ρωσία και ασχολήθηκε από μικρή με το μόντελινγκ. Το 2003 άλλαξε η ζωή της, καθώς η συνεργασία της με τον οίκο Emanuel Ungaro την έκανε γνωστή και περιζήτητη, με αποτέλεσμα να πάρει μεταγραφή σε γνωστό πρακτορείο μοντέλων στην Αμερική..

Σταματά τις κινητοποιήσεις ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος

Την άρση της αναστολής πίστωσης προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ αποφάσισε κατά πλειοψηφία η Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, που βρισκόταν σε εξέλιξη από το μεσημέρι του Σαββάτου.Ωστόσο, οι φαρμακοποιοί της Αθήνας αποφάσισαν να συνεχίζουν κανονικά τις κινητοποιήσεις τους, καθώς δεν συμφώνησαν με την απόφαση που έλαβε ο Π.Φ.Σ..
Οριστικές αποφάσεις αναμένεται να λάβουν τη Δευτέρα, οπότε και συνεδριάζει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής  πηγη

Πανθρακικός - Παναθηναϊκός 1-0 (Τελικό)

Το γκολ του… πρώην ποδοσφαιριστή του, του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο 83’ ήταν εκείνο που «ξέρανε» τον Παναθηναϊκό κι έδωσε στον Πανθρακικό μεγάλη νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στο «τριφύλλι».

Σκύρος: παραμένη αναπάντητο το μυστήριο με το βυθισμένο παλάτι του Γάλλου μεγιστάνα..

Σκύρος: παραμένη αναπάντητο το μυστήριο με το βυθισμένο παλάτι του Γάλλου μεγιστάνα..
Τα αίτια του ναυαγίου της θαλαμηγού «Yogi» την προπερασμένη εβδομάδα ανοικτά της Σκύρου αναζητούν δικηγόροι, ασφαλιστές, λιμενικοί και κατασκευαστές. .
Βυθίστηκε από νερά που εισέρρευσαν στο εσωτερικό του μετά από μεγάλο κυματισμό, εξαιτίας κάποιας ανοιχτής πόρτας η κάποιας ανοιχτής στεγανής θυρίδας;
Υπήρξε κάποιο σπάσιμο στα ύφαλα η έσπασε κάποια σωλήνα αναρρόφησης με αποτέλεσμα τα νερά που μπήκαν να οδηγήσουν στην βύθισή του;..

ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ Ημουν ένα ατίθασο παιδί με τρέλα για τη μουσική

Ημουν ένα ατίθασο παιδί με τρέλα για τη μουσική  Εκλεισε 30 χρόνια στον χώρο και μιλάει για την πορεία του. Από αύριο, το «Εθνος της Κυριακής» προσφέρει έξι από τα σημαντικότερα άλμπουμ του..

Δεύτερο περιοδικό του Μπερλουσκόνι δημοσιεύει τις τόπλες φωτογραφίες της Κέιτ

Στη γαλλική Δικαιοσύνη κατά του περιοδικού Closer προσέφυγαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του, μηνύοντας το έντυπο για «προσβολή της ιδιωτικής τους ζωής», μετά τη δημοσίευση γυμνόστηθων φωτογραφιών της Κέιτ Μίντλετον. Το όλο θέμα πήρε νέες διαστάσεις το Σάββατο όταν το ιταλικό περιοδικό Chi ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να αναδημοσιεύσει τις επίμαχες φωτογραφίες την προσεχή εβδομάδα. Και τα δύο έντυπα ανήκουν στον όμιλο Mondadori, του Σίλβιο Μπερλουσκόνι!

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ HALF NOTE Τζαζ ήχοι και ινδικές μελωδίες τις πρώτες μέρες

Τζαζ ήχοι και ινδικές μελωδίες τις πρώτες μέρες  Γνωστοί, αλλά και νέοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα θα ταξιδέψουν από σήμερα το κοινό στις μουσικές του κόσμου..

Σάλο έχει προκαλέσει το τατουάζ που χτύπησε ο Κρις Μπράουν στον λαιμό του....Rihanna

Τατουάζ στον λαιμό με τη... Ριάνα Σάλο έχει
προκαλέσει το τατουάζ που χτύπησε ο Κρις Μπράουν στον λαιμό του στο οποίο απεικονίζεται το πρόσωπο μιας κακοποιημένης γυναίκας.Σάλο έχει προκαλέσει το τατουάζ που χτύπησε..

Τριάντα πέντε χρόνια συμπληρώνονται σε λίγες μέρες, στις 24 του μήνα, από την κυκλοφορία του θρυλικού δίσκου των Sex Pistols

Συλλεκτική έκδοση έπειτα από 35 χρόνια Τριάντα πέντε χρόνια συμπληρώνονται σε λίγες μέρες, στις 24 του μήνα, από την κυκλοφορία του θρυλικού δίσκου των Sex Pistols «Never mind the bollocks»..

Εκανε πίσω τελικά η AEG, η διοργανώτρια εταιρεία των τελευταίων σόου του Μάικλ Τζάκσον

Παραιτήθηκε από την αποζημίωση Εκανε πίσω τελικά η AEG, η διοργανώτρια εταιρεία των τελευταίων σόου του Μάικλ Τζάκσον τα οποία δεν έγιναν ποτέ, και παραιτήθηκε από την αποζημίωση ύψους 17,5 εκ. δολ..

Μήνυμα της Αλ Κάιντα προς τους Μουσουλμάνους: «Σκοτώστε κι άλλους Αμερικανούς»

«Σκοτώστε κι άλλους Αμερικανούς», προτρέπει η Αλ-Κάιντα τους «αγανακτισμένους» μουσουλμάνους. Η «προσβλητική» ταινία είναι «ένα νέο κεφάλαιο στις σταυροφορίες κατά του Ισλάμ», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η οργάνωση. Η οποία μάλιστα χαρακτηρίζει τις επιθέσεις προς τους αμερικανικούς στόχους «θρησκευτικό καθήκον και υποχρέωση των μουσουλμάνων»..

Το iPhone 5 θα αυξήσει το ΑΕΠ των ΗΠΑ κατά μισή ποσοστιαία μονάδα Εως 28 εκατ. συσκευές εκτιμάται ότι θα πωληθούν ως το τέλος του 2012

Ανέλπιστη ώθηση αναμένεται να δώσει στο ΑΕΠ των ΗΠΑ, σύμφωνα με τους αμερικανούς ομολόγους το νέο iPhone 5, το οποίο παρουσιάστηκε την Τετάρτη και αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες στη διεθνή αγορά. 
Δεν είναι λίγοι, πάντως, και αυτοί που πιστεύουν ότι η πολυαναμενόμενη συσκευή της Apple μπορεί να σημειώσει μέχρι και 10 εκατομμύρια πωλήσεις μόνο την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του..

Γουατεμάλα: Εξερράγη το ηφαίστειο Φουέγο Χιλιάδες κάτοικοι εκκένωσαν τα σπίτια τους

Εικόνα από την έκρηξη του ηφαιστείου Φουέγκο, 50 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης της Γουατεμάλας, στις 13/9/2012, που ανάγκασε τουλάχιστον 16.000 κατοίκους να εκκενέσουν τα σπίτια τους. Το ηφαίστειο "Τσικ Καγκ" (="εκεί όπου είναι η φωτιά"), όπως λέγεται στον τοπική γλώσσα Καλτσικέλ, είναι από τα πιο..

Γ. Στουρνάρας: «Είμαστε σε καλό δρόμο, προσπάθειες να τελειώσουν όλα τέλη Οκτωβρίου»

Δεν αναμένονται πολιτικές αποφάσεις για την Ελλάδα πριν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, δήλωσε την Παρασκευή ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, προσθέτοντας ότι το ελληνικό θέμα θα συζητηθεί και στην επόμενη συνεδρίαση του συμβουλίου υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, στις 8 Οκτωβρίου...

Θεσσαλονίκη: Αντίσταση της κοινωνίας στα μέτρα ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας

Την ανάγκη να οργανώσει η κοινωνία την αντίσταση της απέναντι στη ραγδαία λαίλαπα των μέτρων και την αλληλεγγύη προς τις ομάδες του πληθυσμού που τη χρειάζονται, επισήμανε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια της συνάντησης που είχε με εκπροσώπους 36 σωματείων εργαζομένων και άλλων κοινωνικών φορέων, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης..

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Συλλέγουν υπογραφές πολιτών για το Μνημόνιο

Εκστρατεία συλλογής υπογραφών από τους πολίτες με στόχο να συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για να διερευνήσει τις συνθήκες υπαγωγής της Ελλάδας στο Μνημόνιο, ξεκινούν από την ερχόμενη Δευτέρα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες..

Γαλάζια βέλη για την επίσκεψη Τσίπρα στη ΔΕΘ

Ο κ. Τσίπρας και ο πρύτανης του ΑΠΘ Γιάννης Μυλόπουλος, κατά τη συνάντηση τους στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Για «παράσταση δημαγωγία» και προσπάθεια πολιτικής κάλυψης του πρύτανη κ.Μυλόπουλου, που βρίσκεται εκτεθειμένος από τις αποκαλύψεις για τις υπέρογκες σπατάλες στο Αριστοτέλειο..

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΚΝΕ Παπαρήγα: Υποδοχή των μέτρων με γενική απεργία

Παπαρήγα: Υποδοχή των μέτρων με γενική απεργία «Το "φθάνει πια" που φωνάζει με απόγνωση ο λαός πρέπει να πάρει το πραγματικό πολιτικό περιεχόμενο, αυτό που αντιστοιχεί σήμερα στις ανάγκες του λαού και του κινήματος, το "φθάνει πια" πρέπει να στρέφεται κατά της κυριαρχίας των..

Διαμαρτυρία των κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού

Σε διακοπή εργασίας των μαγειρείων και του τυπογραφείου προχώρησαν οι κρατούμενοι όλων των πτερύγων των φυλακών Κορυδαλλού (εκτός της 6ης), σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον μη εκσυγχρονισμό του σωφρονιστικού συστήματος..

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΑ 67 Ποιοι θα πληρώσουν περισσότερο την αύξηση ορίων ηλικίας

Στο υπουργείο Εργασίας οι συνεργάτες του Γ. Βρούτση έχουν ήδη καταγράψει τι συνεπάγεται για κάθε κατηγορία ασφαλισμένων η αύξηση των ορίων ηλικίας   Το σενάριο για παραμονή στην αγορά εργασίας για δύο επιπλέον χρόνια εξετάζει η κυβέρνηση, προκειμένου να αποφευχθούν απολύσεις στο Δημόσιο. Θίγονται «παλαιοί» και «νέοι» ασφαλισμένοι που δεν έχουν προλάβει να θεμελιώσουν δικαίωμα..

Εσωσε σύζυγο και γιο πριν ξεψυχήσει

Εσωσε σύζυγο και γιο πριν ξεψυχήσει Συγκλονίζει η «αυτοθυσία» του 36χρονου, στο πολύνεκρο τροχαίο με Ρώσους τουρίστες στη Θεσσαλονίκη που εξέπνευσε μόλις κατάφερε να απεγκλωβίσει τη γυναίκα και του παιδί του..

Σπάνιος ταξιδιώτης στο «Ελ. Βενιζέλος»

Σπάνιος ταξιδιώτης στο «Ελ. Βενιζέλος» Το πτηνό κίνησε το ενδιαφέρον των εραστών της ορνιθοπανίδας, που έσπευσαν να το φωτογραφίσουν. Το πουλί συναντάται στην Αμερική και ανήκει στο είδος «Μαχητής»..

Το Αιγαίο ανήκει στα... θαλασσοπούλια του

Αιγαιόγλαρος (Larus audouinii) Παράθυρο αισιοδοξίας για τα πανέμορφα πτηνά αφήνει ανοιχτό το πρόγραμμα LIFE που υλοποιεί η Ορνιθολογική Εταιρεία σε 17 ειδικές ζώνες. Οι προσπάθειες που έχουν γίνει για την προστασία του αιγαιόγλαρου..

ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ - ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ «Σκανάρει» τις φωλιές των πουλιών

Ως άλλος... «κατάσκοπος», τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο που πετά αθόρυβα, καταγράφει τις φωλιές ερωδιών, πελεκάνων και όλων των ειδών της ορνιθοπανίδας στις Πρέσπες...

Εξασθενές χρώμιο στο Λουτράκι. Τοξικό βουνό τα Γεράνεια

Σε τοξικό βουνό φαίνεται ότι έχουν μεταμορφωθεί τα Γεράνεια Όρη που λειτουργούν όπως αναφέρουν και οι επιθεωρητές περιβάλλοντος ως χωματερή τοξικών αποβλήτων που φτάνουν εκεί από όλη την Ελλάδα.
Πρόσφατες μετρήσεις εντόπισαν υψηλότατες συγκεντρώσεις του καρκινογόνου εξασθενούς χρωμίου που έρχονται να προστεθούν σε παλιότερες μετρήσεις άλλα και στη μελέτη των Οικολόγων Πράσινων που βρίσκεται τώρα στο υπουργείο Υγείας και στον ΕΦΕΤ και οι οποίες δείχνουν ότι στην περιοχή εμφιαλώνεται μολυσμένο νερό. Οι ποσότητες του εξασθενούς χρωμίου είναι διπλάσιες από αυτές που μετρηθηκαν στο πόσιμο νερό στην περιοχή του Ασωπού..

Θεότρελες λιμουζίνες

Όταν η πολυτέλεια πάει... στα βουνά!Ποιος είπε ότι οι λιμουζίνες είναι μόνο οι χλιδάτες μαούνες με τις πολλές πόρτες; Στον τρελό-τρελό κόσμο της αυτοκίνησης η εξαλλοσύνη δεν περιορίζεται στο tuning και τα κοπάδια των αλόγων, αλλά χτυπάει κάποιες φορές και τη δημιουργική..