Πανθρακικός - Παναθηναϊκός 1-0 (Τελικό)

Το γκολ του… πρώην ποδοσφαιριστή του, του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο 83’ ήταν εκείνο που «ξέρανε» τον Παναθηναϊκό κι έδωσε στον Πανθρακικό μεγάλη νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στο «τριφύλλι».

Πρώτη νίκη για την ομάδα της Κομοτηνής στο φετινό πρωτάθλημα, στους δύο βαθμούς μένουν οι «πράσινοι» μετά από τρεις αγωνιστικές που βλέπουν τα πράγματα να γίνονται «σκούρα», όπως και οι φανέλες με τις οποίες αγωνίστηκαν.
Είχε κατοχή μπάλας με… «σταλινικά» ποσοστά που άγγιξαν το 70%. Διέθετε ποδοσφαιριστές με δεδομένη ποιότητα, όπως ο Σισοκό, ο Χριστοδουλόπουλος ή ο Κουΐνσι. Είχε περίπου 2.000 φίλους του στο πλευρό του. Κι όμως, σε ακόμη ένα ματς ο Παναθηναϊκός έχασε ένα ολόκληρο ημίχρονο κόντρα στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και -το χειρότερο- δεν έπειθε μέσω ξεκάθαρης ανωτερότητάς του πως θα μπορούσε να κάνει το γκολ. Όχι πως δεν δημιούργησαν ευκαιρίες οι παίκτες του Φερέιρα, κατάφεραν όμως να σπαταλήσουν όσες δημιούργησαν είτε λόγω της έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού του Κουΐνσι (ο Γκανέζος έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ σε μία περίπτωση και σε μια δεύτερη κλώτσησε αέρα), είτε επειδή ο Κουτσόπουλος αποδείχθηκε «βράχος» κάτω από τα δοκάρια, είτε επειδή ο Σισοκό αστόχησε σε εξαιρετική ατομική προσπάθεια στο τέλος του πρώτου μέρους.
Έτσι, οι «πράσινοι» δεν είδαν το πλεχτό να κουνιέται για 45 λεπτά, κάτι που βάσει ευκαιριών θα μπορούσε να έχει συμβεί, όμως η αλήθεια είναι πως –έστω σε μικρότερη κλίμακα- κάτι τέτοιο θα ήταν δυνατό να έχει συμβεί και με τους γηπεδούχους. Απέναντι στην παλιά του ομάδα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά, ενώ σε αστοχία τον μιμήθηκε αργότερα και ο Μπαϊκαρά αργότερα πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...