Πρώτη ένοπλη σύγκρουση ρωσικών και αμερικανικών δυνάμεων στο Bakhmut- Oι Αμερικανοί πέφτουν σε ενέδρα & υποχωρούν – Tα 5 δραματικά λεπτά

 Πρώτη ένοπλη αντιπαράθεση μεταξύ αμερικανικών και ρωσικών δυνάμεων καταγράφτηκε στα περίχωρα του Bakhmut. Το WarNews247 φέρνει στην δημοσιότητα βίντεο διάρκειας 5 λεπτών μέσα σε δασική περιοχή ελάχιστα χιλιόμετρα έξω από την πόλη του Bakhmut.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην πόλη του Βakhmut έσπευσαν αμερικανικές δυνάμεις της Mozart

Σάλος από τη δήλωση Α.Μέρκελ – Ρωσία: Η παραδοχή της για την Συμφωνία του Μινσκ σηκώνει Ειδικά Δικαστήρια "Oι Συμφωνίες του Μινσκ ήταν θέατρο - Δώσαμε χρόνο στην Ουκρανία"

 Η Μαρία Ζαχάροβα, εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, δήλωσε ότι τα λόγια της πρώην καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ σε συνέντευξή της στην Die Zeit ότι οι συμφωνίες του Μινσκ υπογράφηκαν για να δοθεί στην ουκρανική πλευρά ένα κέρδος χρόνου μπορούν κάλιστα να χρησιμοποιηθούν για να ξεκινήσουν ειδικά δικαστήρια.

Όπως είπε:

«Αυτό που είπε η Μέρκελ στη συνέντευξή της είναι η μαρτυρία ενός ατόμου που δήλωσε ευθέως ότι όλα όσα έγιναν το 2014-2015 είχαν έναν στόχο: να αποσπάσουν την προσοχή της παγκόσμιας κοινότητας από πραγματικά προβλήματα, να αγοράσουν χρόνο,

Η Ρωσία θα μπορούσε να αναπτύξει πυρηνικά υποβρύχια Poseidon στις ακτές των ΗΠΑ

 


























Υπερμάρκετ OBI κοντά στη Μόσχα καίγεται ολοσχερώς ως αποτέλεσμα τεράστιας πυρκαγιάς και έκρηξης

 



























Ουκρανοί στρατιώτες στο Σολεντάρ προειδοποιούν τον Β.Ζελένσκι: «Να εύχεσαι να σε βρουν πρώτα οι Ρώσοι γιατί θα σε κρεμάσουμε»

 Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τις οχυρές θέσεις των Ουκρανών στο ελεγχόμενο από αυτούς τμήμα του Σολεντάρ είδε το φως της δημοσιότητας και σε αυτό Ουκρανοί στρατιώτες προειδοποιούν τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντιμίρ Ζελένσκι ότι θα επιβιώσουν, όχι για τη νίκη της Ουκρανίας αλλά για να έρθουν και να κρεμάσουν αυτόν και το επιτελείο του!

Αίσχος! Πολωνικά-Βουλγαρικά κομβόι μεταφέρουν ελληνικά όπλα-πυρομαχικά από αποθήκες Β.Ελλάδας στην Ουκρανία

 Σε σοβαρές καταγγελίες προχωρά ο ιστότοπος happenednow.gr αναφορικά με την μείωση αποθεμάτων πυρομαχικών από τις αποθήκες του ΕΣ.

Συγκεκριμένα πριν τρεις ημέρες εμφανίστηκαν φωτογραφίες με μεγάλο κομβόι (25 νταλίκες) με πολωνικές και βουλγαρικές πινακίδες κυκλοφορίας προερχόμενα από αποθήκες πυρομαχικών του ΕΣ στην βόρεια Ελλάδα.

Ανεπίσημα υπήρξε η διαβεβαίωση ότι επρόκειτο περί μεταφοράς πυρομαχικών από ΝΑΤΟϊκές αποθήκες, που υπάρχουν στη χώρα μας στην περιοχή της Κοζάνης.

66% Γερμανών εξοργισμένο με κυβέρνηση Σολτσ-Σε 12 μήνες κατέστρεψε οικονομία

 Όλαφ Σολτς: «Είμαι ικανοποιημένος για ότι έχω πετύχει»!

Τα δύο τρίτα των Γερμανών εκφράζουν δυσαρέσκεια και οργή για την κυβέρνηση συνασπισμού του ομοσπονδιακού καγκελάριου Όλαφ Σολτς, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δίνεται στη δημοσιότητα την ημέρα που συμπληρώνεται ένας χρόνος αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά της.

Μία κυβέρνηση η οποία μέσα σε ένα χρόνο έχει οδηγήσει την Γερμανία και την ΕΕ στην οικονομική καταστροφή με την αντι-ρωσική στάση και την επιβολή αντι-ρωσικών κυρώσεων που έβλαψαν περισσότερο την Ευρώπη παρά την Ρωσία.

Ανταλλαγή «αιχμαλώτων» μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας:την Μ.Γκράινερ από Ρωσία και τον Β.Μπουτ ΗΠΑ

 Σε ανταλλαγή  πολιτικών «αιχμαλώτων» προχώρησαν ΗΠΑ και Ρωσία: Η Ρωσία απελευθέρωσε την μπασκετμπολίστρια Μπρίτνεϊ Γκράινερ η οποία είχε καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών, και οι ΗΠΑ απελευθερώνουν τον εμβληματικό Ρώσο «Άρχοντα του Πολέμου» Βίκτορ Μπουτ, ο οποίος αποτέλεσε έμπνευση και για την ταινία «Lord of War», με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ.

Η Μόσχα καταγγέλλει ΗΠΑ-Βρετανία για εμπλοκή στις επιθέσεις drones κατά Ρωσίας

 Άκρως επικίνδυνη εξέλιξη που δυναμιτίζει το κλίμα και βάζει τον κόσμο μπροστά σε ακόμα πιο ευρύτερη ανάφλεξη.

Η Μόσχα αποκαλύπτει εμπλοκή ΗΠΑ και Βρετανίας στις τελευταίες επιθέσεις της Ουκρανίας με drones εναντίον ρωσικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων.
Ο Ρώσος ειδικός επί στρατιωτικών θεμάτων  Konstantin Sivkov διαπιστώνει στοιχεία εμπλοκής από το Λονδίνο και την Ουάσιγκτον στις επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη κατά των ρωσικών εγκαταστάσεων.
Σύμφωνα με τον ειδικό, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις χρησιμοποίησαν σοβιετικής κατασκευής drones Strizh που έχουν εκσυγχρονιστεί με σύγχρονα ανταλλακτικά για τις επιθέσεις.

Ουκρανός ΥΠΑΜ: Παριστάνει τον δυστυχή παραπεταμένο-«Στείλτε μας οποιαδήποτε όπλα να πολεμήσουμε»

 …Τη στιγμή που η Ουκρανία διαθέτει τα πιο σύγχρονα δυτικά όπλα… εκτός πυρηνικών και λαμβάνει άμεση τεχνολογική και διαστημική στήριξη στις επιχειρήσεις κατά Ρωσίας!

«Θα θέλαμε να λάβουμε περισσότερα πυροβόλα Caesar από τη Γαλλία» τόνισε ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Ολέξι Ρεζνίκοφ, επισημαίνοντας πως ο πόλεμος στην Ουκρανία «είναι ένας πόλεμος συμμαχιών και πόρων» ενώ σε μια κραυγή απόγνωσης ζητά η Δύση να στείλει ότι οπλικό σύστημα μπορεί, την ίδια στιγμή που ο Ρώσος πρόεδρος δηλώνει ότι η πορεία του πολέμου θα είναι μια «μακρά διαδικασία».

150.000 Ρώσοι μπήκαν Ντονέτσκ με 300 νέα(!) άρματα–Στο φουλ ρωσική βιομηχανία

 Με άσχημους οιωνούς ξεκίνησε ο Δεκέμβριος για την Ουκρανία καθώς ο ρωσικός Στρατός ετοιμάζεται για μεγάλης κλίμακας επιθετικές επιχειρήσεις. 200 υπερσύγχρονα άρματα μάχης Τ-90Μ έφτασαν στο Λουγκάνσκ για τον ρωσικό Στρατό μαζί με εκατοντάδες άλλα αναβαθμισμένα T-72B3M ή αλλιώς Τ-72Β4!

Συνολικά υπολογίζεται ότι παραδόθηκαν στον ρωσικό Στρατό 300 άρματα μάχης!

Τα 200 Τ-90Μ είναι καινούρια άρματα μάχης που μόλις βγήκαν από το εργοστάσιο της Uralvagonzavod!