Στο Διαδίκτυο Ρωσίδα 18 ετών πούλησε την παρθενιά της για 22.000 ευρώ

Είχε μεγάλη ανάγκη τα χρήματα και πούλησε ό,τι πολυτιμότερο είχε
Ενα κορίτσι από τη Ρωσία που μόλις ενηλικιώθηκε πούλησε την παρθενιά της μέσω Διαδικτύου για 22.000 ευρώ.

Έχουν «χάσει τη μπάλα» οι Σκοπιανοί- Βαφτίζουν «Αλέξανδρο» και «Αιγαίο»... ποικιλίες σπόρων στα Σκόπια!

Προκειμένου να «απαλλαγεί» από ονομασίες που θυμίζουν... Βουλγαρία, το υπουργείο Γεωργίας των Σκοπίων ξεκίνησε τη μετονομασία ποικιλιών σπόρων, δίνοντας τους ονόματα όπως «Αλέξανδρος», «Αιγαίο» κ.ά.
Προκειμένου να «απαλλαγεί» από ονομασίες που θυμίζουν... Βουλγαρία, το υπουργείο Γεωργίας των Σκοπίων ξεκίνησε τη μετονομασία ποικιλιών σπόρων, δίνοντας τους ονόματα όπως «Αλέξανδρος», «Αιγαίο» κ.ά.

Der Spiegel Έντουαρντ Σνόουντεν: «Ένα Μανιφέστο για την Αλήθεια»

Οι μαζικές παρακολουθήσεις αποτελούν ένα παγκόσμιο πρόβλημα που χρειάζεται παγκόσμια λύση.
Ο καταζητούμενος από τις ΗΠΑ πρώην συμβασιούχος της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (NSA) Έντουαρντ Σνόουντεν δήλωσε πως οι εκκλήσεις για μεγαλύτερο έλεγχο επί των κρατικών μυστικών υπηρεσιών αποδεικνύουν πως είχε δίκαιο να αποκαλύψει τις μεθόδους και τους στόχους της αμερικανικής κατασκοπείας.

Σούπερ Λίγκα Πήρε «ανάσα» ο Λεβαδειακός με το 2-0 επί της Ξάνθης

Ο Μάντζιος δεν συγχώρησε την αμυντική αδράνεια της Ξάνθης, ο Ροτζέριο «τιμώρησε» στο... καπάκι το χαμένο πέναλτι των ακριτών και ο Λεβαδειακός πήρε πολύ σημαντική νίκη με σκορ 2-0
Μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» για τον Λεβαδειακό που τιμώρησε τα λάθη και κυρίως την αστοχία της Ξάνθης, επικρατώντας 2-0!

GP Άμπου Ντάμπι: Φέτελ ξανά!-Νικητής για έβδομο συνεχή αγώνα...

Σ' ένα μοναδικό σκηνικό στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Yas Marina Cicuit ο παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπάστιαν Φέτελ έδειξε καθαρά τις προθέσεις του.
Βέλγιο, Ιταλία, Σιγκαπούρη, Κορέα, Ιαπωνία, Ινδία, παγκόσμιος τίτλος και τώρα στο Άμπου Ντάμπι, επτά σερί νίκες και δεν σταματά

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΕ Νομιμοποιείται το «άνοιγμα» του οδοντιατρικού επαγγέλματος στην Ελλάδα

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας με τρεις αποφάσεις της νομιμοποιεί το άνοιγμα του οδοντιατρικού επαγγέλματος στην Ελλάδα. Στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο είχαν προσφύγει η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης

ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ Πέταξαν έξω από σούπερ - μάρκετ πελάτη που ψώνιζε ντυμένος Χίτλερ

Αναστάτωση προκλήθηκε σε σούπερ-μάρκετ στο Κέμπριτζ της Βρετανίας, όταν ο 48χρονος Πολ Ντάτον, εμφανίστηκε στους διαδρόμους, ντυμένος ως Αδόλφος Χίτλερ.
Αν και περίοδος αποκριών και μεταμφιέσεων για χώρες του εξωτερικού, οι καταναλωτές στο κατάστημα Asda του Κέμπριτζ προφανώς δεν ήταν προετοιμασμένοι να δουν τον…Χίτλερ να ψωνίζει δίπλα τους.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-1 «Ορθιος» στην Κομοτηνή ο Αστέρας

Η ισοπαλία επέστρεψε στην Κομοτηνή σε αγώνες του Πανθρακικού και του Αστέρα Τρίπολης. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 για τη 10η αγωνιστική της Superleague, με το «Χ» να δεσπόζει στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, καθώς είναι το τέταρτο στους τελευταίους πέντε αγώνες τους στην έδρα του Πανθρακικού την τελευταία 7ετία.

Έκκληση του πατέρα του Γιώργου Φουντούλη για την αυριανή κηδεία: Δεν θέλουμε ΑΙΜΑ, ούτε ΤΙΜΗ

Ο πατέρας του Γιώργου Φουντούλη, ενός από τα θύματα της εν ψυχρώ εκτέλεσης στο Νέο Ηράκλειο την περασμένη Παρασκευή παίρνει αποστάσεις από τη Χρυσή Αυγή και ζητά όποιος πάει στην κηδεία του παιδιού του, να πάει ως φίλος του και όχι ως μέλος οποιουδήποτε κόμματος.

ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΛΙΓΚΑ Ασταμάτητη Ρεάλ με σούπερ Μπουρούση!

Με τον Γιάννη Μπουρούση να τελειώνει με 13 πόντους και 8 ριμπάουντ, η Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισε το νικηφόρο σερί της επικρατώντας με 92-75 εντός έδρας της Μπιλμπάο, για την 4η αγωνιστική της ισπανικής λίγκας, όπου παραμένει επικεφαλής.

«Ποτέ την Κυριακή» είπαν οι εργαζόμενοι και η πλειοψηφία των εμπόρων

Με την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ) να απεργεί και μεγάλο μέρος των εμπόρων να διαφωνούν εγκαινιάστηκε σήμερα η κυριακάτικη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων.

Τρόικα: Κόψτε μισθούς σε ΔΕΚΟ και αστυνομικούς - Απολύστε 11.000 δημοσίους υπαλλήλους

Τέλος στο «σίριαλ» της επιστροφής των εκπροσώπων των δανειστών στην Αθήνα. Με ανακοίνωσή της, η Κομισιόν αναφέρει ότι η τρόικα θα επανέλθει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, καθώς η Αθήνα έστειλε πρόσθετες πληροφορίες, οι οποίες βοηθούν στη συνέχιση των διαβουλεύσεων.

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Καλαμίτσης

Απεβίωσε σε ηλικία 74 ετών, ο θεατρικός συγγραφέας, στιχουργός, παραγωγός του ραδιοφώνου και δημοσιογράφος Γιάννης Καλαμίτσης. Το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν στο Σισμανόγλειο με νεφρική ανεπάρκεια.

Η ΑΕΚ κυριάρχησε στο ματς του ΟΑΚΑ παρουσία 15.000 θεατών, πήρε το ντέρμπι του 6ου ομίλου στη Γ’ Εθνική

Με άνεση όπως δείχνει το τελικό 3-0 η ΑΕΚ επικράτησε της Τριγλίας Ραφήνας στο ντέρμπι του 6ου ομίλου στη Γ’ Εθνική
Τα τέρματα της «Ένωσης» που κυριάρχησε στο ματς του ΟΑΚΑ παρουσία 15.000 θεατών, πέτυχαν οι Κορδέρο (10’), Ντακόλ (54’) και Μπρέσεβιτς (56’).

Καθρέφτες χαρίζουν ηλιακό φως σε σκοτεινή νορβηγική πόλη

Τρεις γιγάντιοι καθρέφτες τοποθετήθηκαν πρόσφατα στην πλαγιά του βουνού, 450 μέτρα πάνω από τη νορβηγική πόλη Ργιούκαν, ώστε να προσφέρουν για πρώτη φορά στους κατοίκους της, το φως του ήλιου, τον χειμώνα.

Καυτός σαν την...κόλαση ο «δίδυμος» εξωπλανήτης της Γης

Οι αστρονόμοι βρήκαν για πρώτη φορά ένα εξωπλανήτη που είναι σχεδόν «δίδυμος» της Γης, αφού έχει περίπου το ίδιο μέγεθος και την ίδια μάζα, ενώ φαίνεται να είναι εξίσου βραχώδης και περιεκτικός σε σίδηρο. Μέχρι σήμερα οι επιστήμονες είχαν βρεί εξωπλανήτες που είτε είχαν περίπου το μέγεθος της Γης, είτε τη μάζα της, είτε τη βραχώδη σύστασή της. Όμως ο εν λόγω εξωπλανήτης είναι ο πρώτος που συνδυάζει όλα μαζί αυτά τα «γήινα» χαρακτηριστικά.

Η κλιματική αλλαγή απειλεί τις Άνδεις της Βολιβίας

Στις Άνδεις της Βολιβίας, οι πάγοι που λιώνουν ανησυχούν τους αγρότες, καθώς η αλλαγή του κλίματος στη Νότια Αμερική απειλεί την παραδοσιακή συγκομιδή της κινόας και της κανάχουας. Στην αγροτική κοινότητα της Καλά Χουανσάνι, περίπου 4.300 μέτρα πάνω από τη θάλασσα,

Μουσείο Μπενάκη-Κωνσταντίνος Μάνος: Φωτογραφίες μιας Ελλάδας που δεν υπάρχει πια

Οι φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Μάνου, του μεγάλου έλληνα δημιουργού της διασποράς, επιστρέφουν για άλλη μια φορά στο Μουσείο Μπενάκη, για να αναδείξουν την Ελλάδα που έχει πλέον χαθεί, την ελληνική επαρχία και τους ανθρώπους της, τη δεκαετία του 1960.

Ορατή και από την Ελλάδα η μερική έκλειψη Ηλίου την Κυριακή VINDEO

Θα πραγματοποιηθεί μετά το μεσημέρι της Κυριακής. Θα είναι ορατή ως μικρή κάλυψη του ηλιακού δίσκου από τη Σελήνη.
Αθήνα
Έκλειψη Ηλίου, η οποία θα είναι ορατή ως μερική στην Αφρική, τη νότια Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και περιοχές της Αμερικής, θα πραγματοποιηθεί μετά το μεσημέρι της Κυριακής, 3 Νοεμβρίου. Στην Ελλάδα η έκλειψη θα είναι ορατή ως μικρή κάλυψη του ηλιακού δίσκου από τη Σελήνη. Σε άλλες περιοχές του κόσμου η έκλειψη θα γίνει αντιληπτή ως ολική.

Η Κυριακή είναι αργία – Απεργία στα εμπορικά καταστήματα στις 3 Νοεμβρίου

Σε ρυθμούς προετοιμασίας της απεργίας την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, κινείται η ομοσπονδία των ιδιωτικών υπαλλήλων. Υπενθυμίζεται ότι στην απόφασή της η ΟΙΥΕ, αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

whitehouse- Νews-Video:Weekly Address: Passing a Budget that Reflects our Priorities

In this week's address, President Obama said that in order to keep growing the economy and creating good jobs, Washington must end its cycle of manufactured crises and self-inflicted wounds.

RussiaToday-Video-News-World:Protest turns violent as thousands call for death of eco-tax in France

Hundreds of protesters took on police blockades in the French city of Quimper on Saturday, after thousands gathered to call for a complete end to the country's eco-tax. Tear gas and water hoses were used by police,

Al Jazeera News World:Peace is war: After the Oslo Accords Almost a century after the Balfour Declaration, the Palestinians' rights are being negotiated away by the PA.

On the anniversary of the Balfour Declaration, Columbia University Professor Joseph Massad explains how the reframing of the concepts of peace and war were at the core of the Zionist strategy in colonising Palestine.
This article is the final of a two-part series.You can read part one here
Oslo Accords

FRANCE 24-ΝEWS:Two French radio journalists killed in northern Mali Νεκροί οι δύο Γάλλοι δημοσιογράφοι που απήχθησαν στο Μάλι

Ghislaine Dupont and Claude Verlon, two journalists reporting from the northern Malian town of Kidal for Radio France Internationale, were killed after gunmen abducted them on Saturday.
Two French journalists were killed on Saturday afternoon in the northern Malian town of Kidal.

O Βούκιτς επέβαλε το «νόμο» της Τούμπας στον Εργοτέλη

Για άλλη μια φορά ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε εις βάρος του σκορ με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να χαρίζει τη νίκη επί του Εργοτέλη με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 93΄

Ούτε αυτήν τη φορά δεν... μάσησε ο ΠΑΟΚ και κατάφερε αυτό που κάνει συνήθως. Το να ανατρέπει δηλαδή σε βάρος του σκορ μέσα στην Τούμπα παρά το γεγονός πως αιφνιδιάστηκε από τον Εργοτέλη και το γκολ του Βερπακόφσκις στο 13’.

Οι Θεσσαλονικείς εγκλωβίστηκαν στο 4-1-4-1 του Πετράκη (δεν δίστασε να παίξει και με τρεις στόπερ στο τέλος) αλλά τελικά με τον Κατσουράνη στο 64’ και τον Βούκιτς στην τελευταία φάση του ματς πήραν τη νίκη, σε ένα ματς που πάντως δεν έπιασαν σπουδαία απόδοση.

Μια οργανωμένη επίθεση ήταν αρκετή για τον ΠΑΣ κόντρα στον Πλατανιά

Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι στους Ζωσιμάδες, ο ΠΑΣ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την μοναδική οργανωμένη του επίθεση στο ματς και με τον Βίλα να σκοράρει στο 62’ «λύγισε» 1-0 τον Πλατανιά


Στις νίκες επέστρεψε ο ΠΑΣ Γιάννινα στη Σούπερ Λίγκα, έπειτα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» επικράτησε με σκορ 1-0 του Πλατανιά στους Ζωσιμάδες, στο ματς που άνοιγε την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Χρυσός» σκόρερ για τον ΠΑΣ, που αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού Γιώργου Γεωργουλόπουλου, ήταν ο Εμιλιάνο Βίλα στο 62ο λεπτό, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα των Κρητικών στη μοναδική ουσιαστικά οργανωμένη επίθεση της ομάδας του στο παιχνίδι. Πολύ κακό το ματς στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με τις δύο ομάδες να δίνουν έμφαση στα αμυντικά τους καθήκοντα και να μην μπορούν να δημιουργήσουν εστίες κινδύνου μπροστά από τις αντίπαλες εστίες.

Σημαντική βαθμολογική «ανάσα» για τους γηπεδούχους που επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από τρεις αγωνιστικές και έφτασαν τους 14 βαθμούς. Στον αντίποδα, οι Χανιώτες, που δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν νέο θετικό αποτέλεσμα έπειτα από τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Άρη, έμειναν στους 8.
PHGH

 

Ο αρχισκόρερ των ερυθρόλευκων «χτύπησε» στο τέλος-Μητρο-γκολ τίτλου στη Λεωφόρο

Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις το ντέρμπι- Μίτσελ: Εξαιρετική νίκη για τον κόσμο μας- Αναστασίου: Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε- Απέδωσαν τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας καθώς δεν συνέβη το παραμικρό