Τουρκική ραδιοφωνία... αντιφρονούντων στο Βερολίνο

Στη Γερμανία κατέφυγε ο δημοσιογράφος και πρώην αρχισυντάκτης της Τζουμχουριέτ Τσαν Ντουντάρ. Από εκεί εκπέμπει το ειδησεογραφικό δίκτυο Özgürüz, αντιμετωπίζοντας με κριτική διάθεση τον πρόεδρο Ερντογάν.

Σε πρόσφατο σχόλιο στο «Özgürüz» ο Ντουντάρ υπενθύμισε τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για το προσφυγικό και επικρίνει την Άνγκελα Μέρκελ. Υποστηρίζει ότι η καγκελάριος είχε υποκύψει σε εκβιασμό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος- όπως λέει ο Ντουντάρ- απέσπασε υποσχέσεις για οικονομική βοήθεια και

Νέες καταγγελίες του ΟΑΣΘ για "ρουσφετολογικές" προσλήψεις της ΝΔ

Σε νέες καταγγελίες για αδιαφανείς προσλήψεις υπαλλήλων στον ΟΑΣΘ με προτροπή από πρώην υπουργούς και κομματικά στελέχη της ΝΔ, προχώρησε σήμερα η διοίκηση του οργανισμού, με αφορμή σημερινές δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Θόδωρου Καράογλου, ο οποίος, σύμφωνα με τα έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα χθες ο ΟΑΣΘ, το 2007 και το 2008, φέρεται ότι είχε υποδείξει στην τότε διοίκηση να προσλάβει συνολικά 88 άτομα.

Αρχίζει το ματς. Στο 2,3% η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ.

Στο 2,3% καταγράφεται η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ στη δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό του Documento στις 18-20 Μαρτίου 2019. Η διαφορά είναι σταθερά μονοψήφια και σε χαμηλό δείκτη σε 4 διαδοχικές έρευνες Documento/Vox Pop. 

Χρήστος Γιαννούλης: Κοιτάμε μπροστά, κοιτάμε ψηλά, κοιτάμε στο μέλλον

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης, σε συνέντευξή του στο Πρακτορείο Fm και την Αναστασία Καρυπίδου, αναφέρθηκε στην έλλειψη κεντρικού σχεδιασμού, που αφήνει τα προβλήματα να χρονίζουν σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας.

Ολυμπιακός: Πήγε για τουρισμό στα Κανάρια Νησιά κι έμπλεξε για τα καλά

Μετά το ευχάριστο διάλλειμα, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις απογοητευτικές εμφανίσεις των τελευταίων εννέα αγωνιστικών στην Euroleague, συμπληρώνοντας επτά αποτυχίες σε αυτό το διάστημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέρρευσαν στα Κανάρια Νησιά, βλέποντας την αδιάφορη Γκραν Κανάρια να στήνει από νωρίς το δικό της πάρτι, μέχρι το τελικό 90-67, για την 28η αγωνιστική και να εξοστρακίζει τους Πειραιώτες από την οκτάδα.

Παναθηναϊκος – Ολυμπιακός: Με κόσμο το 20λεπτό του ντέρμπι

Τα 20 λεπτά του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, θα διεξαχθούν κανονικά με κόσμο.

Οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν με κεκλεισμένων των θυρών για τα επόμενα δύο ματς, τα οποία είναι με Άρη και ΟΦΗ οπότε μπορούν να έχουν τον κόσμου τους.

Επίσης, συνήθως η ΚΕΔ ορίζει τους ίδιους διαιτητές, αλλά αυτό δεν είναι αναγκαίο να συμβεί και τη δεδομένη στιγμή, έτσι μπορεί να ορίσει άλλον διαιτητή κι όχι τον Μάρκο Φριτζ.

Γιατί δεν ανακυκλώνεται το μαύρο πλαστικό

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Greenpeace, στην Ελλάδα κάθε χρόνο χρησιμοποιούνται 4,3 δισ. πλαστικές σακούλες, 2 δισ. πλαστικά μπουκάλια νερού και αναψυκτικών και 300 εκατ. πλαστικά ποτήρια του καφέ. Επίσης, κάθε χρόνο παράγονται 300.000 τόνοι πλαστικών συσκευασιών, μεγάλο μέρος των οποίων έχει μαύρο χρώμα.

Συνήθως τις βλέπουμε στα σούπερ-μάρκετ και όταν παραγγέλνουμε φαγητό απ′ έξω. Είναι οι πλαστικές συσκευασίες για τη μεταφορά τροφίμων, πολλές απο τις οποίες έχουν μαύρο χρώμα.