Θρίλερ με τον αποκεφαλισμό της Πεσμεργκά Ρεχάνα από τους τζιχαντιστές

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση εκτέλεσης μίας 25χρονης μαχήτριας των Κούρδων στρατιωτών - Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους υποστηρίζουν ότι την εκτέλεσαν

Ο «άγγελος» του Κομπάνι, η «Ριάνα» των Πεσμεργκά, το κορίτσι-σύμβολο του αγώνα των Κούρδων μαχητών κατά των εξτρεμιστών του Ισλαμικού Κράτους…

Οι ισραηλινές στρατιωτίνες προωθούν ρούχα και βάζουν "φωτιά" στον φακό ( picture+video )

Νέες γυναίκες που μόλις ολοκλήρωσαν τη θητεία τους στον IDF, πραγματοποίησαν καυτές φωτογραφίσεις για ισραηλινή εταιρεία ρούχων, που λανσάρει ρούχα τύπου μιλιτέρ, για “καλό σκοπό”: Να προβάλλουν τις “ομορφιές του Ισραήλ” στο εξωτερικό και ειδικότερα στις ΗΠΑ.

Έτοιμη να βοηθήσει τη NASA η Ρωσία: Θα μεταφέρει αμερικανικές προμήθειες στον ISS

Η Ρωσία είναι έτοιμη να μεταφέρει αμερικανικές προμήθειες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό με το διαστημόπλοιο Progress προκειμένου να αναπληρωθεί το κενό που προέκυψε μετά την καταστροφή του πυραύλου Antares, δήλωσε στο πρακτορείο RIA Novosti ο Αλεξέι Κράσνοφ, στέλεχος της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας, Roscosmos, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Russia Today.

Π. Καμμένος: "Αναπόφευκτες οι εκλογές – Δεν θα ψηφίσουμε Πρόεδρο"

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όποιος και αν είναι ο υποψήφιος, ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Το ελληνικό Υ/Β "Πρωτεύς" S-113 απέναντι στο τουρκικό Υ/Β "Dolunay" S-352 στην Κυπριακή ΑΟΖ

Η Ελλάδα στέλνει στην Ανατολική Μεσόγειο το υποβρύχιο «Πρωτεύς» ένα από τα αναβαθμισμένα της κλάσης «Γλαύκος» 209/1100 προκειμένου να έχει παρουσία στην περιοχή που το θερμόμετρο της έντασης ανεβαίνει επικίνδυνα λόγω των προκλήσεων της Τουρκίας εντός της Κυπριακής ΑΟΖ.

Η Ελλάδα παραμένει μία ασφαλής χώρα, λέει ο Αμερικανός υπουργός Δικαιοσύνης

Στη συνάντηση που είχε με τον Βασίλη Κικίλια ο Ερικ Χόλντερ εξέφρασε την ικανοποίηση της αμερικανικής κυβέρνησης για τις πρόσφατες επιτυχίες της Ελλάδας εναντίον της τρομοκρατίας
Με τον υπουργό Δικαιοσύνης και γενικό εισαγγελέα των ΗΠΑ, Ερικ Χόλντερ, συναντήθηκε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, στο πλαίσιο των πολιτικών του επαφών στην Ουάσινγκτον.

Η Ελλάδα στέλνει φρεγάτα και υποβρύχιο στην ανατολική Μεσόγειο

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δήλωσε ότι η κίνηση αυτή γίνεται στο πλαίσιο των διεθνών υποχρεώσεων που έχουμε ως χώρα-μέλος του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ
Φρεγάτα και υποβρύχιο στέλνει το πολεμικό ναυτικό της Ελλάδας στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.

«Αδελφοί και φίλοι οι Ελληνες», λέει ο Αιγύπτιος υπουργός Εξωτερικών

Συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον Νίκο Αναστασιάδη - Εξέφρασε την επιθυμία για περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων Κύπρου-Αιγύπτου
Τους χαιρετισμούς και την προσδοκία του Προέδρου της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, για την τριμερή συνάντηση μεταξύ των ηγετών των κυβερνήσεων Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου στις 8 Νοεμβρίου στο Κάιρο, μετέφερε στον Πρόεδρο της Kυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Σαμέχ  Σούκρι, κατά τη συνάντησή τους σήμερα το πρωί.

Ο νέος «Λευκός Οίκος» του Ερντογάν - Εικόνες μοναδικής χλιδής

Το «παλάτι» χτίστηκε με σεβασμό στο περιβάλλον και το κόστος κατασκευής του, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ξεπέρασε κατά προσέγγιση τα 270 εκατ. ευρώ. Διαθέτει 1.000 δωμάτια σε μια έκταση 300.000 τ.μ.(σ.σ. όλο το κτηριακό συγκρότημα)!
Το νέο Προεδρικό Μέγαρο της Τουρκίας, ο «Λευκός Οίκος» του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν  «Ak Saray» ανοίγει σήμερα τις πύλες του για να τον υποδεχτεί.

Βιρτζίνια ΗΠΑ- Εξερράγη μη επανδρωμένο σκάφος της NASA κατά την απογείωση - ( picture+video )

Δείτε καρέ-καρέ την στιγμή της έκρηξης που κυριολεκτικά εξαϋλωσε το σκάφος - Δεν κινδύνεψε κανένα μέλος του προσωπικού, αναφέρει ο οργανισμός
Ένα διαστημικό σκάφος της NASA εξερράγη, μόλις έξι δευτερόλεπτα μετά την απογείωση το βράδυ της Τρίτης, στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Ο Diego Maradona χαστουκίζει την σύντροφό του-Δείτε το βίντεο

Το γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο δευτερολέπτων που ήρθε στη δημοσιότητα πριν από μερικές ώρες και δείχνει τον Diego Maradona να χαστουκίζει την πρώην σύντροφό του, Rossio Oliva.
Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Mundo, oάσσος του ποδοσφαίρου, σε κατάσταση μέθης, αφού μιλάει άσχημα στη γυναίκα, στη συνέχεια την χαστουκίζει.

Barbara Bowman: «Στα 17 μου, ο Bill Cosby μου έδωσε ναρκωτικά και με βίασε»

Η ηθοποιός Barbara Bowman βρήκε τη δύναμη και μετά από 29 χρόνια μίλησε δημόσια για το συμβάν που την έχει σημαδέψει ανεξίτηλα. Στα 17 της, βιάστηκε και κακοποιήθηκε σωματικά και συναισθηματικά από τον Bill Cosby.

Λος Αντζελες Cindy Crawford: Αγνώριστη σε πάρτι για το Hallοween

Η 48χρονη Cindy μεταμφιέστηκε σε Cher και ο σύζυγός της Rande Gerber σε Sonny Bono, ο οποίος ήταν σύζυγος της Cher από το 1964 μέχρι το 1975
Ενα τεκίλα πάρτι για το Halloween διοργάνωσε στο Λος Αντζελες το πρώην σούπερ μόντελ Cindy Crawford, στο οποίο παραβρέθηκε όλος ο καλός κόσμος του Hollywood.

Κρίστιαν Μπέιλ: Ο Μωυσής ήταν «βάρβαρος» και πιθανότατα «σχιζοφρενής»

Σοκάρουν οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο διάσημος ηθοποιός
«Βάρβαρο» και πιθανότατα «σχιζοφρενή» χαρακτήρισε σε δήλωσή του τον προφήτη Μωυσή ο ηθοποιός Κρίστιαν Μπέιλ ο οποίος υποδύεται την βιβλική αυτή προσωπικότητα στην τελευταία ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ με τίτλο «Exodus: Of Gods and Kings».

Η Beyoncé εμπνέει το Halloween! Δείτε 5 κολοκύθες με τη… σφραγίδα της σταρ!

Στους ρυθμούς του Halloween κινούνται άπαντες στις Η.Π.Α με τα κοστούμια και τις κολοκύθες να βρίσκονται φυσικά σε πρώτο πλάνο. Η Beyoncé δεν θα μπορούσε να μην αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους φαν της, οι οποίοι δεν δίστασαν να κατασκευάσουν… κολοκύθες με κεντρικό θέμα την σταρ!
Δείτε τις: