O Πέδρο Αλμοδόβαρ και τα κορίτσια του, η πρώτη Νύχτα Πρεμιέρας στην Αθήνα

Το 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, Νύχτες Πρεμιέρας, ακόμη μια χρονιά μας ξεναγεί στον κόσμο της μεγάλης οθόνης από τις 21 Σεπτεμβρίου.

Η εκδήλωση που έχει γίνει σχεδόν θεσμός για τους σινεφίλ της πόλης φέτος θα φιλοξενήσει δημιουργίες Ελλήνων σκηνοθετών που επιμένουν να δημιουργούν παρά τις αντίξοες συχνά συνθήκες στην κινηματογραφική ποαραγωγή της χώρας.

Τζένιφερ Λόρενς: Η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο

Η Τζένιφερ Λόρενς είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του κόσμου το 2016 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ακολουθούμενη από τη Μελίσα Μακάρθι, η οποία κατέγραψε ταχύτατη άνοδο στις απολαβές της και κατέλαβε τη δεύτερη θέση, γράφει σήμερα το δεκαπενθήμερο οικονομικό περιοδικό Forbes.
Η Λόρενς, πρωταγωνίστρια της σειράς ταινιών Hunger Games («Αγώνες Πείνας»), είχε

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ! Δείτε τι θα συμβεί στον οργανισμό σας μετά από 7 μέρες!

Μπορεί ο συνδυασμός μελιού και σκόρδου να ακούγεται παράξενος, αλλά το αποτέλεσμα τους είναι εντυπωσιακό στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος 
Το σκόρδο δίνει ωραία γεύση στα φαγητά, αλλά ταυτόχρονα έχει πολλά πλεονεκτήματα για την υγεία και διαθέτει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το σκόρδο περιέχει αλλισίνη, μια ουσία η οποία μειώνει τα επίπεδα της χοληστερίνης, αποτρέπει το σχηματισμό

Ζάχαρη: Το προϊόν που καταστρέφει καρδιά και συκώτι, σύμφωνα με νέα έρευνα

Για ακόμη μία φορά, η συγκεκριμένη ουσία μπαίνει στο στόχαστρο των επιστημόνων και οι αρνητικές της επιδράσεις την υγεία φαίνεται να μην έχουν τέλος. Πολυάριθμες μελέτες έχουν εστιάσει στον αρνητικό αντίκτυπο που έχει στη λειτουργία της καρδιάς, στο ανοσοποιητικό, το συκώτι και όχι μόνο και τώρα στη λίστα των πιθανών κινδύνων έρχεται να προστεθεί και η στυτική δυσλειτουργία.

Oι Έλληνες όταν λέμε «λάδι», εννοούμε...

…ελαιόλαδο! Eξαιρετικό άρωμα, μοναδική γεύση, μεγάλη διατροφική αξία, αλλά και τις τόσες πολλές ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία! Είναι το πολύτιμο ελαιόλαδο, η βάση της ελληνικής κουζίνας από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Γνώρισε τα πάντα για τις μοναδικές του ιδιότητες αλλά και τα μυστικά του!

Σταφύλι! Απολαυστικό και υγιεινό!

Απολαυστικό και εξόχως υγιεινό το σταφύλι είναι ό,τι χρειάζεσαι όταν πεινάς…

Ενεργειακή αξία

Ανάλογα με την ποικιλία κυμαίνεται από 45 έως 80 θερμίδες ανά 100 γρ., π.χ. σουλτανίνα 77 θερμίδες.

Διατροφικά στοιχεία

.

Μάθε τα πάντα για τα φρούτα

Φρούτα νωπά και εποχικά, μικρά ή μεγαλύτερα σε μέγεθος, με ή χωρίς κουκούτσια, γλυκά ή ελαφρώς πιο ξινά, όλα όμως γευστικά, θρεπτικά, υγιεινά και αναντικατάστατα.
Ας τα γνωρίζουμε καλύτερα, ας μαθαίνουμε τι μας προσφέρουν αλλά και πώς θα τα επιλέξουμε, θα τα συντηρήσουμε και φυσικά πώς θα τα καταναλώσουμε πιο σωστά.
.

'Έφυγε' από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Ανδρέας Μπάρκουλης,

'Έφυγε' από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Ανδρέας Μπάρκουλης, σε ηλικία 80 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο Αγία Όλγα.
To WomenOnly επικοινώνησε με το Κωνσταντοπούλειο και όπως επιβεβαιώνεται και από το ίδιο το νοσοκομείο, ο αγαπημένος ηθοποιός ταξίδεψε για τη γειτονιά των Αγγέλων.

Τα μοντέλα της BMW που κινούνται με... ρεύμα

Το... ρεύμα αποτελεί για πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες το εναλλακτικό «καύσιμο» του μέλλοντος.

Οι προτάσεις ηλεκτρικών οχημάτων είναι αρκετές και σε αυτές θα πρέπει να προσθέσουμε τις αντίστοιχες των λεγόμενων plug in hybrid, δηλαδή των οχημάτων που χρησιμοποιούν εκτός από ρεύμα και καύσιμο (συνδυαστικά ή ξεχωριστά).

Κρύβει παγίδες η συμβουλή «τρώτε με μέτρο»

Η απώλεια βάρους, η διαχείριση των χρόνιων ασθενειών και η προαγωγή της γενικής υγείας είναι μεταξύ των πλεονεκτημάτων που μπορεί να προσφέρει μια διατροφή που βασίζεται στην κατανάλωση φαγητού «με μέτρο».
«Το πρόβλημα προκύπτει από την ερμηνεία που δίνει ο καθένας στον όρο "μέτρο"» επισημαίνει ο γενικός χειρουργός και εξειδικευμένος στην παχυσαρκία δρ. Γιώργος Σπηλιόπουλος.

Αυτά είναι τα 10 καλύτερα γκολ του Μέσι από μακριά Δείτε το βίντεο

Ο Λιονέλ Μέσι βρήκε δίχτυα έξω από την περιοχή στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Μπέτις και οι «μπλαουγκράνα» ετοίμασαν ένα βίντεο με τα καλύτερα 10 μακρινά γκολ του.
Ο βασικός νόμος του «τίκι - τάκα» είναι να φτάσεις με τη μπάλα μέχρι το πλεκτό. Όμως, οι κανόνες, ακόμα και αν είσαι η Μπαρτσελόνα, έχουν εξαιρέσεις.

Ψαράς κρατούσε δέκα χρόνια για «φυλαχτό» μαργαριτάρι αξίας 100 εκατ. δολαρίων!

Το μεγαλύτερο μαργαριτάρι στον κόσμο, πέντε φορές μεγαλύτερο από τον προηγούμενο «κάτοχο» του τίτλου, ίσως είναι αυτό της φωτογραφίας, που βρέθηκε από έναν ψαρά πριν από 10 ολόκληρα χρόνια στις Φιλιππίνες.
Βάρους 34 κιλών, το μαργαριτάρι παρέμεινε κρυμμένο επί μια δεκαετία καθώς ο ψαράς δεν ήξερε την αξία του- που εκτιμάται στα 100 εκατομμύρια δολάρια!- και το κράτησε σαν «φυλαχτό» στο φτωχικό σπίτι του.

Με τη χήρα νονού της μαφίας συνευρέθηκε ο Μπολτ

Αν ο 9 φορές χρυσός Ολυμπιονίκης γνώριζε ότι η χαριτωμένη Ντουάρτε ήταν η σύζυγος του Ντάγκλας Ντονάτο Περέιρα, ίσως και να προτιμούσε να προχωρήσει σε ευνουχισμό, αφού ο τελευταίος, ο οποίος πλέον αναπαύεται εν τόπω χλοερώ, προτού αποβιώσει ήταν ο βαρώνος των ναρκωτικών στο Ρίο, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ο Περέιρα γνωστός και ως Ντινά Τερόρ,

Η Vision Mercedes Maybach 6 εντυπωσιάζει με το μέγεθος, τις αναλογίες και την πολυτέλειά της

Η Maybach ως ανεξάρτητη μάρκα είχε παρουσιάσει έναν περίεργο πρωτότυπο ονόματι Exelero, ενώ όπως φαίνεται συνεχίζει αυτή της την παράδοση και μετά την πλήρη ενσωμάτωσή της στη γκάμα της Mercedes. Κι αυτό γιατί στο Pebble Beach παρουσίασε το Vision Mercedes Maybach 6, ένα υπερ- πολυτελές κουπέ με ασυνήθιστες αναλογίες, μήκος που φτάνει τα 5,70 μέτρα και ρετρό αισθητική.