Απατεώνες και τζέντλεμεν στη «μαύρη» λίστα της ΗSBC

Tα Φρούτα Στη Νήσο Τζερςει. 4.388 στη Βρετανία, 602 στο Ισραήλ, 527 στη Γαλλία, 333 στην Ισπανία, 163 στην Ιταλία, 134 στην Κύπρο, 117 στις ΗΠΑ και 97 στην Ελλάδα.
Δεν υπάρχει πατρίδα για το κεφάλαιο και ειδικά για τους φοροφυγάδες: όπου offshore και πατρίς.

Μοσκοβισί: Εκανα το συνήγορο της Ελλάδας-Υπάρχουν «παλαβοί» στο Eurogroup

Υπάρχουν "μερικοί παλαβοί" μεταξύ των ευρωπαίων συναδέλφων του, εμπιστεύτηκε σε ομάδα τηλεοπτικού δικτύου, ο Γάλλος υπουργός..

«Ελ... θράκικο» δίχως γκολ στην Ξάνθη

Μπορεί να αγωνιζόταν από το 22’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σερφά, όμως ο Πανθρακικός έφυγε με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας από τα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη, αφού έμεινε το 0-0..

Σπουδαίο «διπλό» του Λεβαδειακού στην Κρήτη επί του ΟΦΗ

Ακόμα και αν ο ΟΦΗ είχε τρία δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες στην αναμέτρηση, φαίνεται πώς ο Λεβαδειακός του έχει πάρει τον… αέρα, καθώς ακόμα και έτσι έφτασε στη μεγάλη νίκη με σκορ 2-0, την τέταρτή του στην έδρα των Κρητικών. .

ΑΕΚ από τα παλιά «σκόρπισε» τη Βέροια με 4-0

Μια ΑΕΚ βγαλμένη από τις μεγάλες της εποχές αντικατέστησε την ομάδα που μελαγχολούσε τον κόσμο της και με μια ισοπεδωτική τεσσάρα (4-0) έδειξε πως είναι προσωρινή η τελευταία θέση στη βαθμολογία..

«Η Ζωή του Πι»: Αποκλειστικό βίντεο στο protothema.gr

Ένα βιβλίο που αγάπησαν αναγνώστες απ' όλο τον κόσμο και μεταφράστηκε σε δεκάδες γλώσσες, έγινε ταινία από ένα σπουδαίο σκηνοθέτη.

Tο protothema.gr, αποκλειστικά, σας παρουσιάζει μια... κλεφτή ματιά στον κόσμο του Πι..

Γυμνός... χορός στο κρεβάτι της Nevena Vodenicharska

Το Playboy είναι αναμφίβολα ο απόλυτος «ναός» των ανδρών, αφού στις σελίδες του μπορεί κανείς να συναντήσει τις πιο αιθέριες υπάρξεις σε όλο τον κόσμο.

Έτσι, στο τεύχος του Οκτωβρίου της βουλγαρικής έκδοσης, .

Η Κομισιόν θέλει τα Σκόπια στην ΕΕ ως FYROM

Την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την προσωρινή ονομασία πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (FYROM), κατά τη διάρκεια των οποίων θα μπορούσε να επιλυθεί ακόμη και το πρόβλημα της ονομασίας των Σκοπίων, ευαγγελίζεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή..

Νέο ελληνικό τεστ σώζει ζωές

Ενα πρωτοποριακό σύστημα-αλγόριθμος που αναπτύχθηκε από έλληνες επιστήμονες μπορεί να προλάβει τη νόσο-«δολοφόνο» των γυναικών καλύπτοντας τα κενά των συμβατικών εξετάσεων.
Οι κατακτήσεις της επιστήμης τα τελευταία χρόνια έχουν δείξει ότι, όπως ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, το ίδιο μοναδικός είναι και ο οργανισμός του στην υγεία αλλά και στην ασθένεια..

Ποιος κυβερνά την αντοχή μας;

Είμαστε φτιαγμένοι για extreme sports; Πότε είναι καλύτερος ο... καναπές;

Στη μία άκρη της Γης, οι παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας, μόλις μπήκαν στα κλιματιζόμενα, σχεδόν κρύα αποδυτήρια για τα δεκαπέντε λεπτά ξεκούρασης ύστερα από ένα κοπιαστικό πρώτο ημίχρονο, με αρκετά υψηλές θερμοκρασίες να επικρατούν εκείνη την ημέρα,.

Περιβάλλον

Περιβάλλον
Λέει ναι στις έρευνες αλλά ζητάει... προδιαγραφές ο Αρσένης

Λέει ναι στις έρευνες αλλά ζητάει... προδιαγραφές ο Αρσένης

  Τι απάντησε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον Γ. Μανιάτη.
Η Μητέρα Γη «ζωγραφίζει»

Φαντασμαγορικές εικόνες
Η Μητέρα Γη «ζωγραφίζει»
Δείτε φωτογραφίες από μοναδικά τοπία που ταξιδεύουν το μάτι σε άλλη διάσταση 
Η θάλασσα ξέβρασε νεκρή καρέτα-καρέτα στο Κατάκολο

Με πολλαπλά χτυπήματα στο κέλυφος
Η θάλασσα ξέβρασε νεκρή καρέτα-καρέτα στο Κατάκολο
Χελώνα έπεσε θύμα προπέλας σκάφους, καθώς έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κέλυφος 
Θα «βρέξει» πεφταστέρια το Σαββατοκύριακο

Μια νέα «βροχή» Λεοντιδών έρχεται
Θα «βρέξει» πεφταστέρια το Σαββατοκύριακο
Οι αστρονόμοι περιμένουν ένα μέγιστο από «πεφταστέρια» τα χαράματα του Σαββάτου 17 Νοεμβρίου, ενώ μια δεύτερη αποκορύφωση είναι πιθανό να υπάρξει τα χαράματα της Τρίτης 20 Νοεμβρίου 
Τραυματισμένη καρέτα - καρέτα εντοπίστηκε σε παραλία της Ξάνθης

Πιθανότατα να μπλέχτηκε στα δίχτυα κάποιου ψαρά
Τραυματισμένη καρέτα - καρέτα εντοπίστηκε σε παραλία της Ξάνθης
Γέφυρα σωτηρίας για μια τραυματισμένη χελώνα καρέτα - καρέτα που βρέθηκε σε παραλία της Ξάνθης, έστησε ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου - Βιστωνίδας - Ισμαρίδα όταν ειδοποιήθηκε για τον εντοπισμό της στις εκβολές του χειμάρρου Λασπία, μεταξύ της παραλίας Αβδήρων και Μαγγάνων 
BP: Αποζημίωση-ρεκόρ ύψους 4,5 δισ. δολάρια στο αμερικανικό Δημόσιο

Για την καταστροφή του Deepwater Horizon
BP: Αποζημίωση-ρεκόρ ύψους 4,5 δισ. δολάρια στο αμερικανικό Δημόσιο
Η μεγαλύτερη αποζημίωση που έχει ορίσει, χωρίς δίκη, ποινικό δικαστήριο στην αμερικανική Ιστορία...  
Πηγη
Ανοιχτό το ενδεχόμενο πυραυλικής βοήθειας από Βερολίνο προς ΆγκυραΑυξάνεται το ποσοστό των Γερμανών που επιθυμούν τη διάσωση της Ελλάδας

Στα σύνορα με τη Συρία
Ανοιχτό το ενδεχόμενο πυραυλικής βοήθειας από Βερολίνο προς Άγκυρα
Εάν υπάρξει επίσημο αίτημα από την Τουρκία και δώσει εντολή το ΝΑΤΟ.



Το 47% μάς θέλει στην Ευρωζώνη, σύμφωνα με δημοσκόπηση
Αυξάνεται το ποσοστό των Γερμανών που επιθυμούν τη διάσωση της Ελλάδας
Ωστόσο, το 17% δυσπιστεί και θεωρεί ότι δε θα τηρήσει τις συμφωνίες… 
«Όχι» Ραχόι σε πρόταση Ρομπάι για μείωση κατά 75 δισ. ευρώ του προϋπολογισμού της ΕΕ



«Ναι» στην πρόταση Μπαρόζο
«Όχι» Ραχόι σε πρόταση Ρομπάι για μείωση κατά 75 δισ. ευρώ του προϋπολογισμού της ΕΕ
"Ο προϋπολογισμός αυτός δεν ικανοποιεί την ισπανική κυβέρνηση και αυτό το γνωστοποιήσαμε στους (ευρωπαϊκούς) θεσμούς και ελπίζουμε ότι θα υπάρξει μια άλλη πρόταση, η οποία θα είναι πιο λογική και την οποία θα μπορεί να συμμεριστεί" η Ισπανία, σημείωσε.






Ιρανός υπουργός καλεί τον ισλαμικό κόσμο σε αντίποινα κατά του Ισραήλ - Ο Ερντογάν κατηγορεί το Ισραήλ ότι παραβίασε την εκεχειρία με τη Χαμάς
πηγη

Στα 33 δισ. ευρώ τα εμβάσματα φυσικών προσώπων στο εξωτερικό από το 2009

Συνολικά 3.000.000 εμβάσματα φυσικών προσώπων, ύψους 33 δισ. ευρώ, σε τράπεζες του εξωτερικού, κατέγραψε από το 2009 μέχρι το φετινό Σεπτέμβριο η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, όπως γνωστοποίησε, στο περιθώριο του 4ου Thessaloniki Tax Forum, ο εκπρόσωπος (σύμβουλος) της ΓΓΠΣ, Γιώργος Λασκαρίδης..

Τέταρτη… ταχύτητα έβαλε ο Πανιώνιος

Με τετάρτη ταχύτητα τρέχει ο Πανιώνιος στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, καθώς όχι μόνο νίκησε άνετα τον Πλατανιά με 4-0 στη Νέα Σμύρνη για την 11η αγωνιστική, αλλά εξακολουθεί να παραμένει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο Αργυρόπουλος με αυτογκόλ στο 5' άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο, ενώ στη συνέχεια σκόραραν οι Ρόκας (17'), Αραβίδης (41') και Ντούνης (73')..

Ματσάρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον ΠΑΣ νικητή

Χορταστικό παιχνίδι έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον ΠΑΣ Γιάννινα να φεύγει νικητής με 2-1 επί του Άρη για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο με τα τέρματα των Ίλιτς στο 11' και Ψυχογιού στο 27' με αυτογκόλ, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» μείωσαν με τον Γιαννιώτα στο 54'..

Νίκη στο ρελαντί ο Ολυμπιακός και πάει στη Σάλκε

Με τη μηχανή στο ρελαντί ο Ολυμπιακός νίκησε έυκολα την Κέρκυρα με 2-0 στο «Καραϊσκάκη» για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα και ετοιμάζεται για τον αγώνα της Τετάρτης με την Σάλκε για το Τσάμπιονς Λιγκ που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πορεία του στην διοργάνωση. Τα τέρματα του Ολυμπιακού πέτυχαν οι Μήτρογλου 23' και 55΄ Σιόβας 55'..

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝH [ ΕΡΤ ΣΠΟΡΤ ΝΕΤ]


Η Άρσεναλ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο κλασικό ντέρμπι του Λονδίνου καθώς επικράτησε της Τότεναμ στο «Έμιρατς» με 5-2 για την 12ης αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ.
Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012 22:06 | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ/ΔΙΕΘΝH


Τη δεύτερη βαθμολογική απώλειά της στη φετινή Μπουντεσλίγκα είχε σήμερα η Μπάγερν Μονάχου, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με τη Νυρεμβέργη, σε μια αναμέτρηση ομάδων από τη Βαυαρία.
Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012 21:59 | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ/ΔΙΕΘΝH