Τέταρτη… ταχύτητα έβαλε ο Πανιώνιος

Με τετάρτη ταχύτητα τρέχει ο Πανιώνιος στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, καθώς όχι μόνο νίκησε άνετα τον Πλατανιά με 4-0 στη Νέα Σμύρνη για την 11η αγωνιστική, αλλά εξακολουθεί να παραμένει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο Αργυρόπουλος με αυτογκόλ στο 5' άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο, ενώ στη συνέχεια σκόραραν οι Ρόκας (17'), Αραβίδης (41') και Ντούνης (73')..


Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο 5ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Σε μια αντεπίθεση με τον Οκόγε να προσπαθεί να βγάλει «ασίστ» στον Αραβίδη, Η μπάλα κόντραρε στον Αργυρόπουλο, οποίος με αυτογκόλ έγραψε το 1-0. Οι «κυανέρυθροι» είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και στο 17' ο Ρόκας έπιασε με κεφαλιά τη σέντρα του Σπυρόπουλου και διαμόρφωσε το 2-0. Η κυριαρχία του Πανιωνίου επιβεβαιώθηκε 4 λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου όταν ο Αραβίδης δε δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το 3-0 και να στείλει την ομάδα του στα αποδυτήρια με σκορ ασφαλείας. Ο Πλατανιάς δεν μπορούσε να αντιδράσει ύτε στο δεύτερο ημίχρονο και ο Πανιώνιος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του με τον Ντούνη στο 73' να διαμορφώνει το 4-0. Μετά από λάθος στο κέντρο της άμυνας του Πλατανιά, ο Ντούνης έγινε κάτοχος της μπάλας, πέρασε τον Ντόε και με πλασέ «έγραψε» το τελικό σκορ.

Κίτρινες: Αραβίδης - Καλάιτζιτς

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Ρόκας, Ρόβας, Σάμαρης (77΄ Γιαννούλης), Ντούνης (74΄ Κολοβός), Γουνδουλάκης, Αραβίδης (70΄ Καπάνταης), Οκόγιε.

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Τζανής, Κανακούδης, Κουρτεσιώτης (33΄ Μαραγκουδάκης), Αγκιλέρα, Ντόε, Κάλαϊτζιτς, Γκονσάλες (75΄ Μιρτσέτα), Ουντότζι, Αναστασάκος (57΄ Ναζλίδης).
Πρόσθετες Πληροφορίες

Πηγή: ΕΡΑΣΠΟΡ, ΑΠΕ
Ρεπορτάζ:
Επιμέλεια: Δημήτρης Γιαχανατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...