Νίκη στο ρελαντί ο Ολυμπιακός και πάει στη Σάλκε

Με τη μηχανή στο ρελαντί ο Ολυμπιακός νίκησε έυκολα την Κέρκυρα με 2-0 στο «Καραϊσκάκη» για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα και ετοιμάζεται για τον αγώνα της Τετάρτης με την Σάλκε για το Τσάμπιονς Λιγκ που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πορεία του στην διοργάνωση. Τα τέρματα του Ολυμπιακού πέτυχαν οι Μήτρογλου 23' και 55΄ Σιόβας 55'..


Με πίεση από τα πρώτα λεπτά ξεκίνησε ο Ολυμπιακός καθώς ήθελε να τελειώσει μία ώρα αρχύτερα το ματς και να κρατήσει δυνάμεις για το παιχνίδι με την Σάλκε. Στο 14' οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς όταν ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε από αριστερά το φάουλ και ο Μοντέστο με καρφωτή κεφαλιά αστόχησε ελάχιστα. Στο 23' ο Μήτρογλου «σήκωσε» το «Γ. Καραϊσκάκης» στο... πόδι, όταν στη σέντρα του Ντιακιτέ σηκώθηκε πιο ψηλά από τον Έντερ και με κεφαλιά στη γωνία σημείωσε το πέμπτο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα 1-0. Στο 28' ο Ντιακιτέ είχε νέα καλή προσπάθεια και σέντρα, ο Αμπντούν έκανε θεαματικό ψαλίδι και οι αμυντικοί απέκρουσαν λίγο πριν τη γραμμή.

Στο ίδιο τέμπο κύλησε και το δεύτερο μέρος, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί σταθερά την κατοχή της μπάλας. Στο 55' οι γηπεδούχοι διπλασίασαν και πάλι από «στημένο», όταν σε κόρνερ του Αμπντούν ο Στρατηλάτης έχασε την έξοδο και ο Σιόβας με κεφαλιά έκανε το 2-0. Η Κέρκυρα έχασε τη μοναδική ευκαιρία της στον αγώνα στο 74', όταν από λάθος της «ερυθρόλευκης» άμυνας ο Γιάντσης βρέθηκε απέναντι στον Κάρολ αλλά σούταρε άστοχα. Στο 79' ο Τζιμπούρ παραλίγο να βρει δίχτυα αλλά αστόχησε στο σουτ, ενώ είχε νέα ευκαιρία στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων που πέρασε άκαρπη.

Κίτρινες: Φουστέρ - Έντερ, Καραπέτσας

Διαιτητής: Κ. Ιωαννίδης (Αργολίδας)

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Μοντέστο (70΄ Φέισα), Παπάζογλου, Ιμπαγάσα (80΄ Ζαραδούκας), Μήτρογλου (73΄ Τζιμπούρ), Φουστέρ, Χολέβας, Σιόβας, Ντιακιτέ, Γκρέκο, Αμπντούν.

Κέρκυρα (Άκης Μάντζιος): Στρατηλάτης, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Αγρίτης (35΄ Καραλής), Μπάρκογλου (54΄ Καραπέτσας), Μοντέιρο, Κρητικός, Γιάντσης, Κοντοδήμος (82΄ Βασιλόγιαννης), Τσοκάνης, Ζουμπουλάκης.
Πρόσθετες Πληροφορίες

Πηγή: ΕΡΑΣΠΟΡ, ΑΠΕ
Ρεπορτάζ:
Επιμέλεια: Δημήτρης Γιαχανατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...