Ματσάρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον ΠΑΣ νικητή

Χορταστικό παιχνίδι έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον ΠΑΣ Γιάννινα να φεύγει νικητής με 2-1 επί του Άρη για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο με τα τέρματα των Ίλιτς στο 11' και Ψυχογιού στο 27' με αυτογκόλ, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» μείωσαν με τον Γιαννιώτα στο 54'..


Με το ξεκίνημα του αγώνα ο ΠΑΣ έδειξε τις... διαθέσεις του καθώς στο 3' ο Ντε Βινσέντι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη. Οχτώ λεπτά αργότερα (11') οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν από κόρνερ, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο αμαρκάριστος Ίλιτς δεν δυσκολεύθηκε να τη στείλει στα δίχτυα και να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του (0-1).

Ο ΠΑΣ διπλασίασε τα τέρματά του στο 28', όταν ο Ψυχογιός προσπάθησε να «καθαρίσει» το γύρισμα του Ντε Βινσέντι από δεξιά, αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Άρη (0-2). Λίγο αργότερα ο ΠΑΣ πέτυχε και τρίτο γκολ, το οποίο ακύρωσε λανθασμένα ως οφσάιντ, καθώς η προσπάθεια των φιλοξενούμενων ξεκίνησε από κανονική θέση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, ενώ, από την πλευρά του, ο Άρης είχε την πρώτη καλή στιγμή του στο παιχνίδι στο 44' με τον Αγκάνθο, ο οποίος δεν κατάφερε να «νικήσει» τον Φεγκρούς. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ανέβασε την απόδοσή του για να πετύχει κάποιο γκολ και τα κατάφερε στο 54' με τον Γιαννιώτα, που απέφυγε τον Πάντο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φεγκρούς 1-2.

Το ματς πήρε... φωτιά από εκείνο το σημείο και μέχρι το φινάλε με τον Άρη να πιέζει για την ισοφάριση αλλά αφήνοντας κενούς χώρους τους οποίους εκμεταλλεύονταν ο ΠΑΣ που όμως δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τρίτο τέρμα και να σφραγίζει τη νίκη του.

Κίτρινες: Παπαστεριανός, Βελλίδης - Κεϊτά, Αυγενικού, Ντε Βινσέντι

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)

Άρης (Νίκος Πασσιαλής): Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Οικονομόπουλος (29΄ Κανούλας), Καζναφέρης (84΄ Τριανταφυλλάκος), Αγκάνθο, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Ψυχογιός, Νούνο Κοέλιο (64΄ Καπετάνος).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ίλιτς (82΄ Γιάκος), Γεωργίου, Κεϊτά, Ντε Βινσέντι (90+2΄ Πατσατζόγλου), Τσουκαλάς, Κοροβέσης (64΄ Αυγενικού), Κολοβέτσιος.
Πρόσθετες Πληροφορίες

Πηγή: ΕΡΑΣΠΟΡ, ΑΠΕ
Ρεπορτάζ:
Επιμέλεια: Δημήτρης Γιαχανατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...