Η «καυτή» βραζιλιάνα στα βήματα της σέξι μαμάς της Το μήλο κάτω απ'τη μηλιά η Barbara Evans

Η μητέρα της, Monique Evans, είχε φωτογραφηθεί για το αντρικό περιοδικό την δεκαετία του 70’ γεγονός που την βοήθησε αρκετά στην μετέπειτα επαγγελματική της πορεία..

Όταν τα «κουνελάκια»… βγάζουν νύχια!

Η πρόσφατη γυμνή φωτογράφηση της Lindsay δεν άρεσε καθόλου στο μελαχρινό «κουνελάκι» που δεν δίστασε να «στολίσει» τη νεαρή ηθοποιό!
  «Είδα τις φωτογραφίες. Δεν με εντυπωσίασε καθόλου. Αν ήμουν στη θέση της θα είχα..

Οι 250 κάτοικοί του ψηφίζουν να μείνουν για πάντα … μπλε! Το ισπανικό … Στρουμφοχωριό

Tα δημοψηφίσματα  έχουν γίνει της μόδας εσχάτως, αλλά κάλπες σαν κι αυτές που στήθηκαν στο ισπανικό χωριό Juzcar, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Μάλαγα..

Planet Stars: Μπάρτσα, η καλύτερη του κόσμου! (vids, pics)

Planet Stars: Μπάρτσα, η καλύτερη του κόσμου! (vids, pics): Η Μπαρτσελόνα διέσυρε στους τέσσερις... ανέμους την Σάντος (4-0) κατακτώντας την κορυφή του κόσμου..

Μπάρτσα, η καλύτερη του κόσμου! (vids, pics)

Η Μπαρτσελόνα διέσυρε στους τέσσερις... ανέμους την Σάντος (4-0) κατακτώντας την κορυφή του κόσμου..

Τον Ομπάμα εμπιστεύονται οι Αυστριακοί

Τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, φαίνεται πως εμπιστεύονται για την αντιμετώπιση της κρίσης στην ευρωζώνη οι Αυστριακοί, σύμφωνα με..

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Τσεχίας Βάτσλαβ Χάβελ

Ο Βάτσλαβ Χάβελ, πρώην πρόεδρος της Τσεχίας και θεατρικός συγγραφέας, πέθανε την Κυριακή το πρωί σε ηλικία 75 ετών, υποκύπτοντας στα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε..

Ποιος κέρδισε τον πόλεμο στη Λιβύη; Νικητές, ηττημένοι, πετρέλαια και λαός

Το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο (ΕΜΣ) της Λιβύης συγκρότησε πρόσφατα μια κυβέρνηση η οποία..

Ναυάγιο με εκατοντάδες μετανάστες στην Ινδονησία

Μάχη με τα κύματα δίνουν οι λιμενικές αρχές της Ινδονησίας και τα σωστικά συνεργεία, ανοιχτά της Ιάβας, όπου βυθίστηκε πλοίο με εκατοντάδες μετανάστες..

Ατύχημα σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στη Ρωσία με δεκάδες αγνοούμενους

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες άλλοι αγνοούνται ανοικτά της νήσου Σαχαλίνης, στη Ρωσία όπου σήμερα βυθίστηκε πλωτή πλατφόρμα..

Μετά από απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος Στο ΤΤ τα περιουσιακά στοιχεία της TBank

Το σύνολο των καταθέσεων, οι συμβάσεις εργασίας και τα στοιχεία ενεργητικού (χαρτοφυλάκια δανείων και τίτλων) της TBank μεταφέρονται στο Ταχυδρομικό..

Ο Λίον Πανέτα Στη Λιβύη ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ

Στη Λιβύη έφτασε σήμερα ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ, Λίον Πανέτα, μετά την ανακοίνωση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ότι ήρε τις..

Γιάννενα Στη γαλήνη της λίμνης

Τα Γιάννενα είναι μία από τις δύο ελληνικές πόλεις (η άλλη είναι η Καστοριά) που έχουν την τύχη να απλώνουν τις συνοικίες τους στα ασφαλή νερά μιας..

Μαίναλο / Δημητσάνα ή Βαλτεσίνικο;

Η Δημητσάνα είναι από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς του χειμώνα και υποδέχεται τους επισκέπτες στα πολλά πέτρινα..

Οι αγορές του Ντουμπάι

oι αγορές (σουκ) του Ντουμπάι είναι διάσημες σε ολόκληρο τον κόσμο. Πάνω από όλα μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την αγορά..

Καζακστάν: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η πόλη Ζαναοζέν

Σε 20ήμερη κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με απαγόρευση της κυκλοφορίας, κήρυξε στην πόλη Ζαναοζέν ο πρόεδρος του Καζακστάν..

«Μέρκελ και Σαρκοζί βυθίζουν την Ευρώπη»

Για την ανάγκη αλλαγών  των υφιστάμενων συμφωνιών στις οποίες έχουν οδηγήσει την Ευρώπη ο Νικολά Σαρκοζί και η Άγκελα Μέρκελ..

Οι λίμνες της Κροατίας είναι βγαλμένες από πίνακα ζωγραφικής!

Οι λίμνες Plitvice βρίσκονται στην Κροατία και είναι πραγματικά παραμυθένιες. Καθώς τα νερά ρέουν στα ασβεστολιθικά πετρώματα της περιοχής συγκεντρώνονται σε..