Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα- Ετοιμάζουν εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης από ιδιωτικά στούντιο

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να εκπέμψει εκ νέου η δημόσια τηλεόραση μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σήμα θα βγει στον αέρα από ιδιωτικά στούντιο στα βόρεια προάστια, με την συνδρομή της Digea και όχι από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ όπου συνεχίζουν τις μεταδόσεις οι απολυμένοι εργαζόμενοι.

Επανέρχεται από εφέτος και όχι από το 2014 ο φόρος “πολυτελούς διαβίωσης” σε αυτοκίνητα άνω των 1929 κυβικών, πισίνες και αεροσκάφη.

Επανέρχεται από εφέτος και όχι από το 2014 ο φόρος “πολυτελούς διαβίωσης” σε αυτοκίνητα άνω των 1929 κυβικών, πισίνες και αεροσκάφη, ενώ αναζητείται φόρμουλα για τα σκάφη αναψυχής καθώς οι ιδιοκτήτες τους πληρώνουν “τέλος πλόων”.

Αρχικά στελέχη του υπουργείου Οικονομικών συνέδεαν την επαναφορά του φόρου πολυτελείας ένα χρόνο νωρίτερα με την αποδοχή εκ μέρους της τρόικας του ελληνικού αιτήματος για μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 23% στο 13% .

Ροκ με κλασικά όργανα και τύμπανα στο Γκάζι

O Vassilikos, εκτός από τις ενδιαφέρουσες προσωπικές του αναζητήσεις, οι οποίες έχουν εκφραστεί τα τελευταία χρόνια μέσα από επιτυχημένες δισκογραφικές δουλειές, αφιερώνει χρόνο και σε νέους καλλιτέχνες που ο ίδιος νιώθει ότι έχουν αξιόλογα πράγματα να προσφέρουν.
Ενας από αυτούς είναι και ο Θοδωρής Πολυχρονόπουλος, ο οποίος θα ανοίξει την αποψινή συναυλία που θα δώσει στην «Τεχνόπολις», στο Γκάζι.

ΤΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ Γιορτές και τραγούδια σε λίμνες και ποτάμια

Το νερό... εμπνέει και στις όχθες ποταμιών και λιμνών διοργανώνονται οι πιο κεφάτες και... δροσερές συναυλίες, παράλληλα με αθλητικούς αγώνες, κατασκήνωση και ξεφάντωμα ως το πρωί.
Τα «Φεστιβάλ του Νερού» φέρνουν στη Βόρεια Ελλάδα νέους και νέες από όλη τη χώρα που αποζητούν εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης, με σημείο αναφοράς το νερό, αλλά όχι στις πολύβουες παραλίες και στα τουριστικά θέρετρα.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΙΓΑΙΟΥ Σύρος η... κλασική

Στον Τζιουζέπε Βέρντι, με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από τη γέννησή του, είναι αφιερωμένο το φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Αιγαίου που ανοίγει αύριο τις πύλες του στην Ερμούπολη της Σύρου, στο ιστορικό θέατρο «Απόλλων» και θα διαρκέσει έως τις 21 Ιουλίου. Στη φετινή, 9η διοργάνωσή του το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει εκλεκτές παραστάσεις με τη συμμετοχή σημαντικών καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Alex Leon feat. Demy & Epsilon - The Sun (Jesus Cutiño & Calles de CubaRemix)

To No1 Hit του Φετινού Καλοκαιριού στη πιο CUBAN διάθεση!
Ο Alex Leon, η Demy & ο Epsilon σε συνδυασμό ,ενώνουν τις δυνάμεις τους & δημιουργούν το τραγούδι "The Sun" που θα μας κρατήσει συντροφιά τις καλοκαιρινές μας μέρες και θα μας παρασύρει στους ρυθμούς
ενός ατελείωτου beach party.
To νέο hit single που κυκλοφορεί από την Panik Records στην πιο Καλοκαιρινή του εκδοχή και ανατρέποντας τους κανόνες αναλαμβάνει να "ντύσει" μουσικά το καλοκαίρι μας!

Tiësto's Club Life Podcast 327 - First Hour

Club Life Vol 3 - Stockholm Available Now!
Tracklist:
Calvin Harris ft. Ayah Marah - Thinking About You (Michael Brun Remix)
MONSTA - Messiah (Dirty South Remix)
Tiësto & Dyro - Paradise
Alesso vs OneRepublic - If I Lose Myself (Lush & Simon Bootleg)
Bass King Vs. X -Vertigo Feat. Golden Sun - Kings
M.Solveig vs Dahlback - Night Of Your Life (Kenneth Thomas

WSJDigitalNetwork-Video-News:Asiana Airlines Crash: NTSB Shares Details from Asiana Cockpit Recorder

NTSB Chairman Deborah Hersman shared updates regarding Asiana Airlines Flight 214 and details gleaned from the cockpit voice recorder.

RussiaToday-Video-News-World:'Egypt post-coup outrage won't end easily, more blood will be spilt'

Egypt's interim president Adli Mansour is promising a new constitution within four months, to be followed by parliamentary and presidential elections. This comes as more than 50 people were killed during a mass sit-in in support of the ousted President Mohamed Morsi.

whitehouse- Νews-Video:President Obama Speaks on the New Management Agenda

President Obama discusses his vision for smarter government during his second term. July 8, 2013.

Μια φάλαινα από μια σπασμωδική κίνηση τραυματίζη ένα σέρφερ στην Αυστραλία

Η κίνηση μιας φάλαινας χτύπησε ένας surfer σε μια αυστραλιανή παραλία. Σύμφωνα με μάρτυρες, η φάλαινα κολυμπούσε κοντά με μια ομάδα των χρηστών κοντά στην ακτή,