Εκλογές 2015** Προβάδισμα 4 μονάδων ο ΣΥΡΙΖΑ

Στις 4 από τις 5 μονάδες μειώνεται το προβάδισμα που διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ., τέσσερις μέρες πριν από τις κάλπες της Κυριακής, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας Prorata, η οποία διενεργήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου και προβλέπει οκτακομματική βουλή, με το ποσοστό όσων απαντούν «δεν ξέρω/δεν απαντώ» να φθάνει στο 15%.

Άνοιξε το διπλωμένο χαρτί ο Πάνος Καμμένο Βιντεο

.Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων άνοιξε το διπλωμένο χαρτί του που «ξέχασε ο Βαγγέλης στο debate» λύνοντας το μυστήριο...
Στην ουσία το μήνυμα που στέλνει ο επικεφαλής των ΑΝ.ΕΛΛ. είναι: Πως αυτός θα είναι ο θεματοφύλακας των εθνικών θεμάτων κάτι που έχει «εγκαταλείψει» η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με το προεκλογικό αφήγημα του Κινήματος.  

Εκλογες - Σεπτεμβριος 2015** Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τις εκλογές

Χρήσιμες πληροφορίες εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. Ποιοι δεν υποχρεούνται να ψηφίσουν - πώς γίνεται η ψηφοφορία - πού ψηφίζουν οι πολίτες - εκλογικοί κατάλογοι και ετεροδημότες - πόσες ημέρες άδειας δικαιούνται οι εργαζόμενοι.
Πιο συγκεκριμένα:

Η μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο Champions League απόψε (21:45) από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤ HD

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη σέντρα στο μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου στο «Καραϊσκάκη» στην 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League (21:45 ΕΡΤ1, ΕΡΤ HD, Web TV).
Οι «ερυθρόλευκοι» αναμφισβήτητα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην πρωταθλήτρια Γερμανίας, ωστόσο, έχουν αποδείξει ότι στην έδρα τους αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε αντίπαλο

Εκλογές 2015: Πριν ψηφίσω... μην ξεχάσω τα έργα της ΝΔ πχ 3.124 αυτοκτονίες από το 2009 μέχρι το 2012

Όσο και αν προσπαθεί ο κ. Μεϊμαράκης ο λαός δεν μπορεί να λησμονήσει τα ερείπια που άφησε πίσω της η ΝΔ του Σαμαρά του Βορίδη και του Άδωνι

Όχι ο λαός δεν έχει κοντή μνήμη. Ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σήμερα μας καλεί να ψηφίσουμε τη Νέα Δημοκρατία για να υπάρξει, όπως λέει, πολιτική σταθερότητα στον τόπο.

Η Αθήνα φωτίστηκε μπλε για την Παγκόσμια ημέρα Δημοκρατίας (εικόνες)

Στις 15 Σεπτεμβρίου η Αθήνα γιόρτασε την Παγκόσμια ημέρα της Δημοκρατίας. Κτίρια και σημεία της πόλης «ντύθηκαν» στα μπλε, από τον λόφο του Λυκαβηττού έως τη Βουλή.
Η «Μπλε Αθήνα» αποτελεί μέρος μια σειράς εκδηλώσεων του Athens Democracy Forum, που διοργανώνουν οι Int. New York Times με διεθνείς καλεσμένους.

Μήπως θέλουν να ρίξουν ξανά «μαύρο» στην ΕΡΤ;

Εντύπωση προκαλούν οι συνεχόμενες αντιδράσεις από τη ΝΔ –και συγκεκριμένα από τον ίδιο το πρόεδρο του κόμματος- κατά της ΕΡΤ.
Μια το ύψος και η λογική που ακολούθησε ο σκηνοθέτης κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας, μια η παρέμβαση (που δεν έγινε) κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Πάνου Καμμένου,

Κατερίνα Ακριβοπούλου: Τι θέλουν οι Γερμανοί…

Οι εκλογές είναι απλή αριθμητική λένε οι αριθμολάγνοι…
Δεν έχουν πολύ άδικο, εάν λειτουγήσουν και υπερισχύσουν οι συνθήκες τις οποίες διαμορφώνουν τα εργαστήρια και τα think tank εξωτερικού…
Το βαθύ γερμανικό κατεστημένο δεν συγχωρεί στον Τρίπρα τη ρωγμή που άνοιξε στην Ευρώπη με τη στάση του…

Είναι επίσημο - Έρχεται το κουμπί dislike στο Facebook

Το Facebook θα προσθέσει ένα κουμπί "dislike" (δεν μου αρέσει), όπως ανακοίνωσε ο 31χρονος συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλός του Μαρκ Ζάκερμπεργκ.
Όπως είπε, σύμφωνα με το BBC και τους «Τάιμς της Νέας Υόρκης», το δίκτυο βρίσκεται πολύ κοντά στο να αρχίσουν οι σχετικές δοκιμές από χρήστες, οι οποίοι θα μπορούν πλέον με αυτό τον τρόπο να βγάζουν καλύτερα την...κακία τους.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Χαρούλας Αλεξίου: «Όταν έμαθα πως έχω καρκίνο...»

«Αισθάνθηκα τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια μου, όταν έμαθα ότι πάσχω από καρκίνο του μαστού», δήλωσε η Χάρις Αλεξίου.
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της αγαπημένης ερμηνεύτριας Χαρούλας Αλεξίου προκάλεσε συγκίνηση στο ακροατήριο που παρακολούθησε χθες την παρουσίαση του προγράμματος στήριξης των ασθενών οι οποίοι δίνουν καθημερινά μάχη με τον καρκίνο, «Είσαι Γυναίκα, Είσαι Δύναμη»,

Λαζόπουλος: Ανοίξτε το Νταχάου, να φιλοξενήσετε τους πρόσφυγες (Video)

Να προσφέρει στην Ιστορία φιλοξενώντας τους πρόσφυγες στα παλιά στρατόπεδα συγκέντρωσης πρότεινε ο Λάκης Λαζόπουλος στη Γερμανία.
Συγκεκριμένα είπε:
«Έχετε διαλύσει έναν ολόκληρο λαό. Έχετε στείλει έναν λαό στα όρια της εξαθλίωσης και συνεχίζεται να έχετε απαίτηση να φυλάξουμε όλη την Ευρώπη

Φαλτσιανί: Αν ήμουν Έλληνας θα ψήφιζα…

Ο Ερβέ Φαλτσιανί, ο Γαλλοϊταλός εξπέρ της πληροφορικής στην τράπεζα HSBC, ο οποίος αποκάλυψε τη λίστα με χιλιάδες ονόματα καταθετών που φέρονται να έχουν μεταφέρει και αδήλωτα κεφάλαια στο εξωτερικό, μιλά για τον αγώνα του κατά της φοροδιαφυγής και παίρνει ανοικτά θέση για τις ελληνικές εκλογές:
«Αν ήμουν Ελληνας πολίτης, θα ψήφιζα οπωσδήποτε ΣΥΡΙΖΑ»,

Θρίλερ με νεκρό βρέφος στα σκουπίδια του Νοσοκομείου Λευκωσίας. Κάμερες κατέγραψαν τα πάντα

Αστυνομικός και νεκροτόμος βρήκαν άλλη σορό, στον θάλαμο όπου έπρεπε να βρίσκεται βρέφος. Κατεύθυνση στις έρευνες δίνει το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες του νοσοκομείου
Θρίλερ στο νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου βρέφος βρέθηκε σε κάδο αχρήστων. Αστυνομικός και νεκροτόμος εντόπισαν άλλη σορό στο θάλαμο, που θα έπρεπε να βρίσκεται το βρέφος και το αναζήτησαν,

Στον Λευκό Οίκο στις 25 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος της Κίνας - Όλα τα θέματα στο "τραπέζι"

"Η επίσκεψη του προέδρου Σι θα παρουσιάσει μια ευκαιρία να επεκταθεί η συνεργασία μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας σε μια σειρά από παγκόσμια, τοπικά, και διμερή θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ επίσης θα επιτρέψει στον πρόεδρο Ομπάμα και τον πρόεδρο Σι να

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές - Στην πλατεία Συντάγματος η κεντρική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος του κόμματος θα μιλήσει απόψε στην Πάτρα, αύριο στο Ηράκλειο, ενώ την Παρασκευή θα κλείσει την προεκλογική εκστρατεία επιχειρώντας να στείλει μήνυμα νίκης, με μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, αντί της πλατείας Ομόνοιας που κάνει συνήθως ο ΣΥΡΙΖΑ τις συγκεντρώσεις του.

Την Πέμπτη στην Ομόνοια η κεντρική ομιλία του Μεϊμαράκη

Στην πλατεία Ομονοίας θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη (17/09/2015) την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Αθήνα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
Η ομιλία έχει προγραμματιστεί για τις 19:30.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δίνει το ρυθμό, τραγουδάει "Bella Ciao" και ξεσηκώνει την Ομόνοια

Τουλάχιστον 5.000 άτομα βρέθηκαν στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας, όπου τα στελέχη της εξαπέλυσαν μύδρους κατά του ΣΥΡΙΖΑ, του Αλέξη Τσίπρα και των πρώην συντρόφων τους, πριν τη διάσπαση.

Η κεντρική ομιλήτρια, Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέβηκε στο βήμα και αμέσως ρώτησε τους πολίτες εάν θα πρέπει τελικά να πληρώσουν το χρέος για να της απαντήσουν δυναμικά από κάτω "ΟΧΙ".

B.Πούτιν προς Δύση και ΗΠΑ: "Σταματείστε να χρηματοδοτείτε τους ισλαμιστές"

Nα σταματήσουν η Δύση και οι ΗΠΑ να χρηματοδοτούν ομάδες ισλαμιστών για να πετύχουν τους γεωπολιτικούς τους στόχους κατήγγειλε σήμερα στη σημερινή του ομιλία στη Σύνοδο Κορυφής του Οργανισμού για τη διακυβερνητική Συνθήκη Συλλογικής Ασφαλείας (Collective Security Treaty Organization - CSTO) ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν.

Ομπάμα: Η μεταναστευτική κρίση έχει επιδεινωθεί και απαιτεί συνεργασία

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε σήμερα πως η μεταναστευτική κρίση έχει επιδεινωθεί και απαιτείται συνεργασία των ευρωπαϊκών κρατών με τις Ηνωμένες Πολιτείες για να αντιμετωπιστεί. Πρόσθεσε πως στην ουσία χρειάζεται να αντιμετωπιστεί η πηγή της μεταναστευτικής κρίσης που είναι ο πόλεμος στην Συρία.

Το Ιράν υποδέχεται 10 εμπορικές αντιπροσωπείες από την Ε.Ε.

Το Ιράν θα υποδεχθεί 10 εμπορικές αντιπροσωπείες από την Ευρωπαϊκή Ένωση τις επόμενες δύο εβδομάδες για να συζητήσουν τη πιθανότητα οικονομικής συνεργασίας που θα ακολουθήσει την άρση διεθνών κυρώσεων εναντίον της χώρας, δήλωσε χθες ο πρόεδρος του Εμπορικού, Βιομηχανικού, Μεταλλευτικού και Γεωργικού Επιμελητηρίου της Τεχεράνης σε τηλεοπτικό κανάλι της χώρας.

ΗΠΑ: Δεκαέξι νεκροί από ξαφνικές πλημμύρες στη Γιούτα

Δεκαέξι άνθρωποι -ανάμεσά τους έξι παιδιά- έχασαν τη ζωή τους στις ξαφνικές πλημμύρες στη Γιούτα, στις δυτικές ΗΠΑ, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Δώδεκα από τα θύματα ήταν μέλη δύο οικογενειών που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα τα οποία παρασύρθηκαν από τα νερά χθες στη μικρή πόλη Χίντεϊλ.

Λαφαζάνης: Το δίλημμα είναι η αντιμνημονιακή προοδευτική πορεία ή τα μνημόνια της ληστείας (vid)

Την κεντρική της προεκλογική συγκέντρωση στην Ομόνοια πραγματοποίησε απόψε η Λαϊκή Ενότητα με ομιλήτρια την Ζωή Κωνσταντοπούλου και χαιρετισμό από τον πρόεδρο της ΛΑΕ Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον πρώτο στη λίστα επικρατείας Μανώλη Γλέζο.

Δ. Κουτσούμπας: Βαρύς ο λογαριασμός που θα σταλεί μετά τις εκλογές με όποια κυβέρνηση

«Γιατί κρύβουν τις πρώτες 100 ημέρες»; Γιατί οι «100 πρώτες ημέρες, είναι οι μέρες που θα εφαρμοστεί το μνημόνιο και ό,τι αντιλαϊκό αυτό περιλαμβάνει» ανέφερε απόψε από το Ηράκλειο ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση του κόμματός του στα Λιοντάρια.

Ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε «στον βαρύ λογαριασμό που θα αποσταλεί αμέσως

Θεοδωράκης: Το μεγάλο χρέος του λαού είναι να δυναμώσει το ΠΟΤΑΜΙ (vid)

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ έδωσε το βράδυ της Τρίτης ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Σταύρος Θεοδωράκης.

Για το Ντιμπέιτ είπε: «Με ενόχλησε μια ελαφρότητα του κ.Τσίπρα και μια μαγκιά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Περίμενα μια αντιπαράθεση , να μας πουν και να «μαλώσουν» για αυτά που θα γίνουν στις 21 Σεπτεμβρίου»