Λαφαζάνης: Το δίλημμα είναι η αντιμνημονιακή προοδευτική πορεία ή τα μνημόνια της ληστείας (vid)

Την κεντρική της προεκλογική συγκέντρωση στην Ομόνοια πραγματοποίησε απόψε η Λαϊκή Ενότητα με ομιλήτρια την Ζωή Κωνσταντοπούλου και χαιρετισμό από τον πρόεδρο της ΛΑΕ Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον πρώτο στη λίστα επικρατείας Μανώλη Γλέζο.

Στο χαιρετισμό του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είπε ότι το δίλημμα των εκλογών δεν είναι Τσίπρας ή Μεϊμαράκης, που θα είναι μαζί από τη Δευτέρα, αλλά η αντιμνημονιακή προοδευτική πορεία ή τα μνημόνια της ληστείας. Πρόσθεσε ότι η Λαϊκή Ενότητα δεν είναι το κόμμα της δραχμής, αλλά το ταξικό πατριωτικό αντιμνημονιακό μέτωπο για τον λαό.
Νέα Βάρκιζα δεν υπογράψαμε και ούτε θα υπογράψουμε σημείωσε ο κ. Λαφαζάνης και κατέληξε λέγοντας, δεν παραδινόμαστε, δεν προδίδουμε, δεν συνθηκολογούμε, δεν λιποτακτούμε, δεν κάνουμε πίσω.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απηύθυνε το ρητορικό ερώτημα στο πλήθος: Πρέπει να πληρώσουμε το χρέος; «Όχι» απάντησε ο κόσμος, με την κ. Κωνσταντοπούλου να επαναλαμβάνει το ίδιο ερώτημα και να παίρνει πιο δυνατά την ίδια απάντηση.
Η δημοκρατία στην χώρα μας δοκιμάζεται! Ο λαός δεν το βάζει κάτω. Ακόμα και αν κάποιοι παραβίασαν την εντολή του λαού αυτός ο λαός σηκώνεται και πάλι στα πόδια του θεριεύει και αντριεύει απέναντι στο τέρας του μνημονίου ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι η δημοκρατία δεν πουλιέται σε κανένα νόμισμα.
Ο ελληνικός λαός είπε «όχι» στα 400 χρόνια σκλαβιάς. Είπε «όχι» και ελευθερωθήκαμε στην κατοχή. Είπε «όχι» στη χούντα. Και τώρα καλείται να πει «όχι» στα μνημόνια, «όχι» στην υποταγή της χώρας ανέφερε στο σύντομο χαιρετισμό του ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας Μανώλης ΓλέζοςΕίμαι βέβαιος ότι μπορούμε να ανατρέψουμε τα πάντα και να υλοποιήσουμε το «όχι» απέναντι στην καινούργια προσπάθεια καθυπόταξης της χώρας κατέληξε.
Γλέζο.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...