Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δίνει το ρυθμό, τραγουδάει "Bella Ciao" και ξεσηκώνει την Ομόνοια

Τουλάχιστον 5.000 άτομα βρέθηκαν στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας, όπου τα στελέχη της εξαπέλυσαν μύδρους κατά του ΣΥΡΙΖΑ, του Αλέξη Τσίπρα και των πρώην συντρόφων τους, πριν τη διάσπαση.

Η κεντρική ομιλήτρια, Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέβηκε στο βήμα και αμέσως ρώτησε τους πολίτες εάν θα πρέπει τελικά να πληρώσουν το χρέος για να της απαντήσουν δυναμικά από κάτω "ΟΧΙ".


Τότε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σατυρίζοντας τον εαυτό τους και γελώντας τους είπε: "Τι είπατε;", την γνωστή φράση από τον τηλεοπτικό της καυγά με τη Σία Κοσιώνη.

Όσο εκείνη ρωτούσε "τι είπατε" ο κόσμος από κάτω φώναζε "ΟΧΙ".

Η κα Κωνσταντοπούλου άσκησε την πιο σκληρή κριτική της προς τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως παραβίασε τη λαϊκή εντολή, ενώ του έκανε και κριτική για τα ψηφοφέλτια λέγοντας πως βαφτίζει τους δοτούς ως εκλεγμένους για να τους περιβάλλει με τη βουλευτική ασυλία. Έδειξε μάλιστα και τον κ. Φλαμπουράρη λέγοντας πως τους έβαλε επικεφαλής στα ψηφοδέλτια χωρίς να είναι εκλεγμένοι από τον λαό.

Δεν έμεινε όμως εκεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Συνέχισε την άγρια επίθεσή της κατηγορώντας εμμέσως πλην σαφώς ως διαπλεκόμενο τον κ. Φλαμπουράρη. Κατηγόρησε επίσης τον κ. Παππά λέγοντας πως έκανε τα χατίρια της μιντιακής διαπλοκής, ενώ από τα πυρά της δεν ξέφυγε ούτε ο κ. Δραγασάκης, τον οποίο κατηγόρησε πως δεν άλλαξε τις διοικήσεις των τραπεζών.

Η κ. Κωνσταντοπούλου  έκανε λόγο για εκείνους "που όψιμα αποφάσισαν αν περάσουν το Ρουβίκωνα και να συμμαχήσουν με τους δυνάστες του λαού, που πρόδωσαν όνειρα και ελπίδες, εκείνοι που παραδίδουν τις επόμενες γενιές στον Μινώταυρο του μνημονίου. Στέλνουμε ηχηρό μήνυμα ότι τα σχέδιά τους θα αποτύχουν.

Ο λαός έχει ξυπνήσει και δεν καταπίνει αμάσητη την προπαγάνδα της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας.

Απ' αυτήν εδώ την πλατεία ας τους στείλουμε το μήνυμα ότι τα σχέδιά τους θα αποτύχουν ακόμη κι αν κάποιοι πήραν το υπερήφανο «όχι» και το έκαναν «ναι» και πέταξαν το λαό από την ταράτσα στα τσιμέντα".

Η ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου έκλεισε με όλα τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας να ανεβαίνουν στο βήμα και να τραγουδούν το Bella Ciao. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου όχι μόνο τραγουδούσε δυνατά, αλλά έδινε και τον ρυθμό στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Από την πλευρά του ο κ. Λαφαζάνης στόλισε και εκείνος τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως ακολούθησε με τα ίδια επιχείρηματα το βρώμικο παιχνίδι του Παπανδρέου και του Σαμαρά, σημειώνοντας πως παραδόθηκε ταπεινωτικά μαζί με το όχι του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα.
Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...